ולן חזרת לפורום???
S Sweet Russian Girl New member 12/3/05 #125 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פשוט זה היה בלילה אז במקום הנכינו הזה ראיתי את הכינוי של ולן.. אני שיכורה
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פשוט זה היה בלילה אז במקום הנכינו הזה ראיתי את הכינוי של ולן.. אני שיכורה
S SpyKid New member 11/3/05 #33 יאאאאא גם אני רוצה ללכת לים../images/Emo3.gif אין לי מושג מה אני אעשה בערב, אבל יש לי 8 ימי חופש החל ממחר כי אני לא נוסעת לגדנ"ע
יאאאאא גם אני רוצה ללכת לים../images/Emo3.gif אין לי מושג מה אני אעשה בערב, אבל יש לי 8 ימי חופש החל ממחר כי אני לא נוסעת לגדנ"ע
S Sweet Russian Girl New member 11/3/05 #55 חחחחחחחחחחחחחחחח הוא גר יחסית רחוק ממני.. אבל הוא מוזמן תמיד רק תביא גיטרה
S Sweet Russian Girl New member 11/3/05 #62 אל תשכח את הגיטרה../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif אני חולה על גיטרה
A AeroSlash New member 11/3/05 #42 אחח הגדנ"ע ../images/Emo7.gif אם רק היו עושים לי גדנ"ע... לך את זה הזכות ואת לא נוסעת?
J Janem New member 11/3/05 #48 זה דרעק. היא עושה בשכל שהיא נשארת בבית. מספיק יש את הצבא אחר כך, זה גדנ"ע אינסופי...