סקר חדש

leef

New member
שרון במקרה זה צביקה צודק

לדעתי כדאי שתתנצל , יצרתי קשר עם הקלוב על מנת לעזור להזיז דברים עם ההנהלה החדשה ,ואין אני רוצה שתתיחס אלי בעתיד כפי שאתה מתיחס לצביקה לכן תתנצל בפומבי ועלך להפסיק עם ביטויים אילו . א.פ

rubber duck

New member
אין לי סיבה להתנצל

יצרת קשר עם הנהלה שעוד לא קיימת למעשה אריה תן לנו ללמוד את העסק על מנת שנוכל לקדם דברים איתך ועם אחרים שרון

rubber duck

New member
נכון צביקה אנילא מתאים לייצג אנשים

שרק צועקים מגיע לי אבל כשצריך לעשות משהו הם מתקפלים אתה צורח כל הזמן מגיע לי מגיע לי תותקף ותוקף ותוקף מה דעתך לתת להנהלה החדשה להיכנס לתפקידה ( 100 ימי חסד שאתה כתבת ) אתה מצפה לתוכניות תמשיך לצפות אני אעשה את שאני רואה לנכון לע מנת לקדם את הטיסנאות עבוד טיסנאים שלא מתבכיינים שמתי למטרה לקדם את הענף ואת זה כולם כאן יודעים לקדם את הענף משמע לעשות דברים בצורה הטובה ביותר ולא המהירה ביותר שרון
ועוד משהו - את רוצה לשבת לי על הזנב חופשי תשב רק מה מהרק מאד אתה פשוט תעקוף אותטי כי אני אעצור בצד ואתן לך לרוץ קדימה לתהום שממול תפסיק להציק ותתחיל לעבוד ( אנחנו לא בראלי קורסיקה )

שרון נבהל בהלה רבה....

פתאם עונים לו..פתאם משהוא רוצה...יעדים הצהרת כוונות... מדדים..זה לא מתאים לו...כי הוא יודע יותר מכל אחד אחר.. שכך מאוד קשה לנהל...בוחנים אותך...מכל צד נגמרה ההפקרות "החונטה"- כבר לא תוכל לעשות את כל שעולה על רוחה..למשל להביא עמותה לחובות בלתי סבירים... שרון מהיום חייך יהיו קשים....נקודה!!!!!!!!!!!! צביקה שוורץ

ishay-to

New member
הלו להרגע....

אני לא מכיר את שרון ולא את צביקה ויש לי הרגשה שזה עובר לכיוון אישי.... אז בבקשה יש כאן פורום טוב ואכותי עם הרבה חברה טובים שעוזרים עם המון ידע וסבלנות אז זה לא המקום כאן למלחמות ובכלל תגידו אין לנו מספיק מלחמות במדינה? ב ב ק ש ה עצרו את זה עכשיו ********** תודה שי

שי טעות בידך..אין פה שום אבל...

שום מניע אישי....ולא ענין אישי הכל תחת הכותרת..עשיה או אי עשיה של קלוב התעופה. צביקה.

jeblesh

New member
צביקה אתה לא היבנתה מה המתרה?

סחקול הו רצה לקבל תמונה לגבה המצב כמה המתיסים מוחנים לשלם בישויל חברות במועדון שברשותו מינחת וכול מינה שרותים נוספים סחקול הו בודק אפשרות שעוליי יש אייזה איזור בארץ שיש בו נניח 20 מתיסים שמוחנים לשלם ואיהיה אפשרי לתת להם שרות טוב סחקול בלי שמישהו ישלם לא יסללו כלום ולא ידפיסו כלום ימשיחו להבי מחבש על אדמה מושאלת בחינם אפשר לקבל קצת ואים קצת כסף אפשר לקבל המון ...

blaumark

New member
צביקה ידידי

שלום רב גם אני לא חסיד של קלוב התעופה ואת זה אני אומר ממש בעדינות אני מסכים אם חלק מהדברים שאתה אומר אבל צריך להבין שהנהלה התחלפה וצריך לתת להם 120 יום חסד להוכיח את עצמם תהיה הגון תן להן צאנס במידה ולא יהיה שינוי גם אני אעזור לך להכנס בהם אבל תן צאנס לפני שאתה נכנס בהם אשמח לקיים פגישה אפילו אצלי בבית לצורך גיבוש הענף הרמת מסלולים וגם עם הקלוב בברכה מארק

למעלה