סקר חדש

rubber duck

New member
../images/Emo42.gif סקר חדש ../images/Emo42.gif

והפעם : כמה תהיו מוכנים לשלם עבור מנחת וישורתים שונים מעבר לדמי הפעיל לקלוב התעופה ? שרון
אשמח אם תכתבו בהמשך לשירשור מה אתם רוצים לקבל עבור הכספים הללו ( תנסו לחשוב על מה באמת אנו צריכים כטיסנאים ) שרון

hifly

New member
1000 שח לשנה לפחות

עבור מסלול מסודר,צל,קצת דשא,ביטוח,עיתון חודשי ברמה,מקום לשבת ולאכול עם החברה.בינתים זה מספיק. אמיר

hifly

New member
שרון יש בעיה בסקר

המיספרים רק עד 700 שח!!!!!!!!!! תוסיף קצת עד 1000 שח. בחייך, לגן ילדים אני משלם 1150 שח בחודש!!!! אמיר

Matan G

New member
תביאו מנחת מסודר כמו בראשון + ביטוח

ואני ישלם 650 ש"ח לשנה בלי בעיה.. יותר מזה מיותר לשלם. רובנו לא גרים בקיסריה ולא נוסעים בפורש (אבל אני מכיר כמה שכן).. חוץ מזה שזה המון כסף, אפילו במועדונים המפותחים משהו בחו"ל לא לוקחים כ"כ הרבה כסף. בברכה, מתן

הקימו עמותה!!

בסכום הנע בין 500 ל- 1000 ש,ח תשלום חד פעמי ראשוני- ניתן להכשיר שטח סלול עם מסלול הסעה ורחבת חניה. אנו הקמנו לצורך זה עמותה הרשומה כחוק,איננו מתימרים לתת את כל התשובות שכן אנו די בראשית הפעולות. לדעתי, שילוב של פעילות כזו המתבעת אצלנו - עם שילוב המתחם של מנחת ראשון לציון ובהשקעה כספית כמצוין- מהווים פתרון אידיאלי לפעילות . לדעתי לא הבעיה כמה אנו מוכנים לשלם לנושא - אלא: איך למנוע מכל הסקרנים להתקרב ולסכן שלומם ובטחונם. וביצור נושא הבטיחות !!! אמיר, שרון ואחרים, אתם מוזמנים אלינו למנחת שומרת ליום פעילות ולקיחת מסקנות. בברכה דני ורדי- יו"ר עמותת מטיסי הצפון.

ofersi

New member
האם במנחת בשומרת ניתן להטיס...

האם במנחת בשומרת ניתן להטיס טיסנים הדורשים מסלול של יותר מ - 70 מטרים משהו כמו 250 מטר (סילונים למשל), כי מסלול כזה עולה בסביבות 250K ש"ח, כולל את כל הנספחים מסביב. עופר

מסלול סילון

הי עופר, מסלול שומרת ארכו כ- 100 מטר אספלט, בהמשכו מסלול כבוש המשמש מטוסי כים ניר לעבודות ריסוס עונתיות. לפי דעתי מתאים בהחלט לסילונים. אני משתשמש בו היטב לנחיתות מטוסי הסקיילים של שמוטת כנפיהם למעלה מ- 100 אינטש ( מנועי בנזין וארבע פעימות 120 ומעלה. ברור שאני מטיס רק בעתים שאין הרבה מטיסים במסלול, שכן כפי שאתה יודע מנסיונך הרב, תודעת הבטיחות מהם והלאה. אני ממליץ לך בקר ולהתרשם וגם להרשים אותנו. דני .

hifly

New member
הי דני יש לך תמונות

של הסקילים הגדולים? הייתי רוצה לקבל אותם אמיר

hifly

New member
דני עמותה זאת עדיין לא הפיתרון

צריך גוף שירויח מהעסק,וגוף כזה שיש לו אינטרס כספי ישאף להגדיל,ולשכלל את המקום. הבעיה עם עמותה שהיא לא למטרות רווח והכל בנוי על התנדבות,ואי אפשר רק לסמוךרק על מתנדבים. צריך מנהל למקום במשכורת,שזה תפקידו לדאוג למקום,ושהמקום(המועדון)ירויח,רק מועדון ריווחי יתן תמורה לחבריו. הבעיה הגדולה היא למצוא מקום מתאים.לכם היה מזל ומצאתם מקום אבל הפיתרון שלכם הוא רק לטיסנאים מהאזור שלכם.צריך עוד 4-6 מועדונים כאלו בכל הארץ כדי לתת פיתרון לכולם. וזה עולה מליונים. אמיר

אגודה לטיסני רדיו

שלום אמיר, זמן רב לא החלפנו דעות ואני שמח לחזור שנית לפעילות מחודשת. מסכים עמך ( הג"וב מתאים לי מאד) אבל לצערנו ובמיוחד היום לא ניתן לביצוע. יתכן ובקלוב לתעופה יחזור ענף הרדיו ויהיה מרכזי. אבל אמיר ידידי- אותי מטרידה מאד בעית חוסר המודעות לבטיחות. והייתי מציע מעל דפי הפורום ליזום חוק בטיחות שיוגש על ידי מישהוא מחברי הכנסת (בבקשה על תחייך יותר מדי) ויהיה ממש כתקנה לפיה מחייבים ביטח מכל נהג. הרם את הכפפה. דני

600 ש"ח לשנה

יותר מזה אין כל הצדקה. (ואני לא מסכים עם אמיר שזה שווה ערך לגן-ילדים,הרי זה רק פעם בשבוע!) כמובן שזה בתנאי שבאמת יהיה מנחת מסודר. יהיה משטח דשא כמו בארה"ב? עיתון ברמה של MODEL AIRPLANE NEWS? נחמד לחלום
|

hifly

New member
דניאל 1000 שח לשנה

אם אתה מטיס כל שבת 12 חודשים בשנה זה יוצא 21 שח ליום הטסה. שווה לך לשלם 21 שח ליום תמורת כלמה שהזכרתי למעלה?? אמיר

Matan G

New member
תוריד לעשר חודשים.

קח בחשבון את החורף, בעיות אישיות - נסיעות, ימי מחלה וכו´

rubber duck

New member
בקשה - ענו בסקר עצמו

והמשיכו להתדיין בהמשך להודעה זו
שרון

Matan G

New member
תגובה קטנה..

כרגע אני חושב ש-650 ש"ח זה סכום מתקבל על הדעת עבור כל השירותים (עיתון,מנחת,ביטוח).. רק יש לי שאלה אליכם: כשיצטרפו עוד חברים ומספרם יכפיל ואף ישלש את עצמו, עדיין תשלמו סכום גבוה
? - לפי דעתי,כרגע המחיר צריך להיות בין 700-400 ובהדרגה כשיצטרפו מטיסים חדשים, להוריד את המחירים כדי לאפשר לכל המעוניין להצטרף ולהנות.. ומה אתם חושבים
בברכה, מתן

hifly

New member
המחיר יכול לרדת עם הוותק

כל שנת חברות נוספת מורידה את המחיר,כמובן עד גבול מסוים,אבל מ650 שח לשנה ,כבר לא נשאר מה להוריד. אגב כמה עולה מינוי בבריכת שחיה??למספר חודשי הקיץ. או מינוי למועדון כושר?או סתם מינוי בסיפרית וידאו. בסך הכל 21 או 25 שח ליום זה לא יקר תמורת מסלול,דשא,מועדון,עיתון חודשי,ביטוח,וראש שקט!!!חוץ מזה לדעתי בפחות מ1000 שח לשנה לא תוכל לקבל שרותים כמו שצריך.המחיר יקבע מה תקבל.

Matan G

New member
אפשר לבנות "חבילות"..

שהמחיר בסה"כ יהיה נמוך ויכלול ביטוח (חובה). מי שרוצה עיתון, השתתפות בתחרויות בחינם (או במחיר נמוך יותר) או המבורגרים של מקדונל דאגלס
, שישלם בניפרד, החבילה הבסיסית יכולה לא לאפשר נגיד הטסה ביום שישי אלא בשבת (תוספת מחיר לשישי). אפשר לחשוב על עוד דברים כאלו כדי שהמחיר יהיה אטרקטיבי וכל אחד יתאים את החבילה לפי הדרישות והתקציב שלו. בברכה, מתן

hifly

New member
אך אך איזה חלום

מתן נעשה חבילות כמו בYES גולד,סילבר,וברונז הההההה...בעיקרון הזהב יהיה הכי יקר ויקבל את כל השרותים הנילווים(כולל מסז) והסילבר יקבל קצת פחות,והברונז יקבל ממש פחות .אבל זה יצור בעיה של מעמדות-אחד יהיה מאנשי הגולד,והשני מאנשי הברונז,וכל אחש יחשוב שהוא יותר טוב או עשיר יותר מהשני. אז בקיצור במועדון כולם צריכים להיות שווים,אי אפשר לעשות חבילות עסקיות שונות-הדבר היחיד הוא הנחה עם הוותק,הנחה מתחת לגיל 18,הנחה לחילים,והנחה לגיל הזהב ,נכים וכו. או תשלום חד פעמי למי שמטיס לעיתים רחוקות ולא רוצה לשלם קבוע. אמיר אבל חלומות לחוד ומציאות מחורבנת לחוד.,הרבה חול עוד נוכל עד שנגיע למשהו כזה. אמיר

Matan G

New member
למה שהיו בעיות?

לדוגמא אני: מגיע לשטח רק בשבת (אין לי איך להגיע במילא בשישי) לא משתתף בתחרויות ומעדיף לקרוא מגזין באנגלית (לא חסר כאלה) ואני בטוח שיש עוד הרבה אנשים כאלה, במקרים כאלה יהיה טוב אם כל מטיס ומטיס ישקיע את כספו בדברים שהוא מעוניין לקבל ולא במה שהוא לא מעוניין לקבל. נ.ב הלוואי ואלה יהיו הצרות של המטיסים... מאיפה בכלל יהיה כסף התחלתי להרים מסלול ברמה?

למעלה