סכמ"ש~

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Guid

New member
../images/Emo42.gif סכמ"ש~ ../images/Emo42.gif

ו... עוד שבוע עבר! לחלקנו זה היה שבוע רגיל, לחלק השני זה היה שבוע של סוף והתחלה חדשה. שתפו אותנו איך זה עבר!
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - הפדיחה השבועית שלי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - הדבר שהכי הפתיע אותי: - התאכזבתי בגלל: - התעצבנתי בגלל: - בכיתי בגלל: - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי: תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות:
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:
מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן~

יאללה../images/Emo3.gif

השבוע בחיים: היה שבוע סוער
היום הכי כיפי היה: שלישי בערב
הדבר שהכי הצחיק אותי: סיינפלד
וקטע מהספר
הרגשתי טוב עם עצמי כי: |ראה סכמ"ש קודם
| חבר שלי
הפדיחה השבועית שלי: הממ
השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Yohanna - Is It True הספר הכי טוב שקראתי: היי, עברתי את אמצע הספר של פוטר
הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: לא ראיתי בכלל טלויזיה השבוע
הדבר הכי טעים שאכלתי: לא היה שום דבר טעים במיוחד השבוע
הדבר שהכי הפתיע אותי: זה לא דבר, הוא בנאדם וקוראים לו שלומי
התאכזבתי בגלל: זה לא משנה זה עבר ממש מהר
התעצבנתי בגלל: לא זוכרת
בכיתי בגלל: אי הבנה ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: מה נסגר איתי, פעם זה היה ממש קל לענות כאן... הדבר הכי מיוחד שקרה לי: לא יודעת האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: נירוש, בתאלה, אח שלי וחבר שלי
רציתי להגיד תודה ל: נירוש, בתאלה ואח שלי
משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: ראש השנה
השבוע במשחק: שיחקתי ממש מעט היום הכי כיפי: עשיתי רק דוג'ו והיה סבבה שהצלחתי לחסל את פאפא פיקסי פעמיים
לבד
באיזו רמה אני היום: 100
כמה רמות עליתי: 0 הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): טל עזר לי עם 999 שומרים ירוקים המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: כל מני בוסים בדוג'ו
הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: עם נירוש בדוג'ו
מכרתי: קליעים ומטוס
קניתי: כלום מצאתי: כלום תחזית לשבוע הבא: לא יודעת, אני כרגע עמוק בפוטרמאניה
אעלה לרמה: לא יודעת, מקסימום 101 אסיים את הקווסטים: לא כרגע אתחדש ב: אין לי ממש במה... שונות: קצת התעייפתי ממייפל
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: כיף לי
שימו אותה על המסך, זה ממש מרהיב

../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

אגב סיוני, דיברתי איתו והגענו להבנה בעניין המשמרות

deisy

New member
תשמעי...

הגיל, לפעמים ממש לא פונקציה, את יודעת כמה עיצות טובות לחיים סיו (
)נתנה לי? ואני גדולה ממנה ב 11 שנה
וזה לא רק ניסיון, עיצות טובות יכולות להגיע דווקא מאינטואיציה או ראיה שונה של הדברים, שיכולים הרבה פעמים לפקוח את עיננו ...

deisy

New member
../images/Emo23.gif

same dear
אחרי החגים יהיה לי קצת יותר אויר.. תקופה קצת עמוסה כרגע..

Annnnnn15

New member
סכמ''ש ../images/Emo176.gif../images/Emo3.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: שלישי - הדבר שהכי הצחיק אותי:
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: סתם הרגשתי טוב:) - הפדיחה השבועית שלי:
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: The Rasmus - No Fear - הספר הכי טוב שקראתי: עדיין בשלבי קריאה
- הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: full house
- הדבר הכי טעים שאכלתי:
- הדבר שהכי הפתיע אותי: שהקדימו לי האת הגיוס לנובמבר
יאי - התאכזבתי בגלל:
- התעצבנתי בגלל:
- בכיתי בגלל:
- ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: I feel these four walls closing in Face up against the glass I'm looking out, hmmm Is this my life I'm wondering It happened so fast How do I turn this thing around Is this the bed I chose to make There's greener pastures I'm thinking about Hmm, wide open spaces far away All I want is the wind in my hair To face the fear but not feel scared - הדבר הכי מיוחד שקרה לי:
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: מישהי שלא ראיתי המון זמן 3: - רציתי להגיד תודה ל: אמא
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שמה שיש לי ביום שלישי יתבטל
השבוע במשחק: כמעט לא שיחקתי - היום הכי כיפי: אני מתארת לעצמי שהיום היחיד ששיחקתי- זה זה
- באיזו רמה אני היום: 75 - כמה רמות עליתי: 0 - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): של החזירון החמוד שצריך להשגיח עליו
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:
- הפרטי הכי כייפית שהייתה לי:
- מכרתי:
- קניתי:
- מצאתי:
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 76!! אפשר גם 78
- אסיים את הקווסטים:
- אתחדש ב: אוברול חדש
- שונות: שיהיה שבוע מעולה ושנה טובה

xFade

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo45.gif על השיר שלך ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

למעלה