סכמ"ש~

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

xFade

New member
../images/Emo79.gif קיי

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה:שלישי. - הדבר שהכי הצחיק אותי:ההורים שלי
- הרגשתי טוב עם עצמי כי:קיבלתי מוטיבציה לעשות כלמיני דברים שדחיתי. - הפדיחה השבועית שלי:
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Bon Jovi-Bed of roses
חזרתי טיפה לאולדסקול
- הספר הכי טוב שקראתי:צריכה להתחיל את חצוצרה בוואדי לשיעור ספרות... - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: מארלי ואני
- הדבר הכי טעים שאכלתי:סטייק אנטריקוט!
- הדבר שהכי הפתיע אותי:המערכת שעות שלי...
- התאכזבתי בגלל:טעויות שנעשו... - התעצבנתי בגלל:המערכת שעות
- בכיתי בגלל:פרידה שנראת באופק...
- ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: "If it's not perfect i'll perfect it 'till my heart explodes" - הדבר הכי מיוחד שקרה לי:המחנכת שלי לא זיהתה אותי
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע:ההורים שלי
- רציתי להגיד תודה ל:כנ"ל.וקצת לחבר. [למרות שלא מגיע לו
] - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:לימודיםלימודיםלימודים
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: יצא לי לשחק רק בראשון...אז כנראה שראשון חח - באיזו רמה אני היום:135 - כמה רמות עליתי:
- הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי):סופסוף סיימתי את הקווסט של הטלפורט המטומטם בCWK!
- המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג:
- הפרטי הכי כייפית שהייתה לי:
- מכרתי:את הDEP STAR המיותר שהיה לי וכמה סקרולים. - קניתי:
- מצאתי:
תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה:מקווה שיצא לי לשחק בכלל. - אסיים את הקווסטים:
- אתחדש ב:אוברול עם %INT?
- שונות:למה תמיד מתנתק לי בזאקום?!
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:Good night and big balls
הלכתי להשלים שעות שינה
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Hasselblad

New member
לינה לגבי הזאקום

את מתנתקת בגוף השלישי? יכול להיות שיש לך ווינדוס 7? אם כאן זאת מקור הבעיה... תנסי לעבור לווינדוס XP..

xFade

New member
../images/Emo79.gifזה תלוי ../images/Emo122.gif

פעם בידיים,פעם בגוף הראשון,פעם לפני הסוף... אמרו לי גם לשנות גראפיקה לנמוכה אבל לא עבד
כן,יש לי ווינדוס 7 אבל אני מרוצה ממנו

מ י ל ר

New member
למה מה הבעיה של זאקום ו-ווינדוס 7?

ואם כבר אז כבר, חוץ מהקווזטים שצריך לעשות בשביל שיהיה אפשר להכנס לפיקיו זאקום, באיזה רמה / מי צריך בשביל ללכת לצוד זאקום? אני רוצה בעתיד לראות מי זה זאקום שממנו נופלות הקסדות האדירות בכוחם האלה.

yonVata

New member
חוץ מהקווסטים...

אתה צריך אתה צריך פארטי של 6 אנשים (אני חושב שהם לא חייבים להיות נוכחים במפה
) ולהיות מעל רמה 50... זהו...

Hasselblad

New member
אכן

בדקתי את הנושא יחסית לא מעט, מערכת ההפעלה שהכי טובה לבוסים היא XP.... באסה...

Guid

New member
"מערכת ההפעלה שהכי טובה לבוסים"

מצחיק, אבל נכון...

yonVata

New member
סה"כ אני מרוצה ממנה...

אני עדין עם XP... ותגידו מה שאתם רוצים, בנתיים מכל המערכות החדשות שיצאו זאת זוללת הכי פחות משאבי מערכת!

../images/Emo45.gif

שקרס לי לפני כמה שנים החשב כולל שריפת שני כוננים שהיו עליו וסידרתי לי מחשב חדש משום מה הוא סירב לקרוא את הדיסק של הXP כך שנתקעתי עם ויסטה אחרת הייתי נשארת עם XP לנצח....

Annnnnn15

New member
אוי גם bed of roses

זה שיר מדהים, שמעתי אותו בלופים בתחילת השבוע

ווינגז

New member
וואי, אבל מארלי ואני

כ"כ כ"כ עצוב, וידעתי בדיוק מה הולך לקרות (קראתי את הספר הרבה לפני שהיה סרט).

../images/Emo209.gifסכמ"ששששש DD:

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: היום XD ויום שלישי - הדבר שהכי הצחיק אותי: ואו המווווןןן. קיבלנו בכיתה את המורה הכי מפחידה וצועקת להבעה, ומתי שהיא כזה באה אז כולם כאלה בורחים לכיתה כאילו היא רוצחת XD ובשיעור אני ועוד שניים שיושבים לידי פשוט הפוצצנו מצחוק כל דקה שניה
- הרגשתי טוב עם עצמי כי: .. - הפדיחה השבועית שלי: לא זוכרת שהייתה לי אחת, אבל עשיתי הרבה שטויות P: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: STYLE לא זוכרת של מי... אחד הסיומות של SE - הספר הכי טוב שקראתי: לא קראתי XD ומעכשיו נראהלי אני אצטרך לקרוא דברים רק ברוסית - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: ולנצח זה יהיה וייפאאוט - הדבר הכי טעים שאכלתי: בכפר? הקוראסון וניל שקניתי
- הדבר שהכי הפתיע אותי: שאנשים מסויימים נשארו, ושבמקום השמיניות, אנחנו בקומת קרקע! תם עידן ה"כמעט-מתתי-בגלל-כל-המדרגות" - התאכזבתי בגלל: שדפקו אותנו בחדר מעצבן - התעצבנתי בגלל: שבהתחלה מי שביקשתי להיות איתה ביחד לא הייתי, אבל סידרנו את זה - בכיתי בגלל: בכיתי מרוב צחוק היום
- ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: הממ סתם ציטוט בכיתה דיברנו על מה שעשינו בקיץ, ודיברתי על הטיסה לאוקראינה אני:"טוב, זאת הייתה כז פעם ראשונה בחיים שלי שפגשתי את סבא שלי" כיתה:"מה למה?
" אני:"טוב נו, כי הוא גר בסיביר" אבל כנראה שזה מצחיק בגלל הנימה הקלילה שאמרתי את זה
- הדבר הכי מיוחד שקרה לי: נמ החזרה ללימודים ולראות את כולם זה מספיק מיוחד D: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: בנאדם מאוד יקר לי שהתקשר אליי, וכל אלה שנהניתי איתם ביים האחרונים
- רציתי להגיד תודה ל: לכל אלה שגרמו לי לחייך השבוע! - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: השבוע במשחק: טוב, לא יצא ל לשחק כלכך... רק קצת לפני שיצאתי - היום הכי כיפי: - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי: תחזית לשבוע הבא: ברגע שאגיע לבית - אעלה לרמה: 47! - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: תהנו? P:

Guid

New member
שבוע טוב! ../images/Emo9.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: שלישי, להשיג עם אסף את הבליזארד זה היה פשוט מאתגר...
- הדבר שהכי הצחיק אותי: כרגיל, קטעים בעבודה.. יש לנו אנשים קרועים לגמרי שם. אה, וגם קאסל הצחיק אותי די הרבה~ - הרגשתי טוב עם עצמי כי: לא יודע לשים אצבע על מה, זו סתם הרגשה כללית כזאת. - הפדיחה השבועית שלי: גלית שואלת אותי בצ'אט של הגילד אם אני רוצה אבני זימון שהיא מצאה (אבני זימון של הסקילים), אז אני עונה לה: "לא צריך, יש לי כבר אבני טלפורט VIP"... רק אחרי חצי דקה קלטתי את הפשלה...
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: A rocket to the moon- On A Lonely Night. לא יודע למה הוא נתקע בראש שלי... בכ"מ, זה שיר טוב. - הספר הכי טוב שקראתי: כבר מתקרב לסוףשל "המסעדה שבסוף היקום"... אני אסיים אותו השבוע ואז אני אקנה את "החיים, היקום, וכל השאר", שזה ההמשך. - הסרט (או סדרה) הכי טוב שראיתי: סדרה- קאסטל! זה טוב! וראיתי גם את הסרטים "להרוג את ביל" ואת "daybreakers", שהיו טובים מאוד! - הדבר הכי טעים שאכלתי: לא משהו מיוחד, כבר התרגלתי לאוכל של סבתא...
- הדבר שהכי הפתיע אותי: ביטלו לנו יום מעיק מטעם העבודה! איזה כיף! - התאכזבתי בגלל: לא יצא לי להתאכזב, למזלי~ - התעצבנתי בגלל: סתם בקטנה, על לקוחות. כרגיל. - בכיתי בגלל: לא בכיתי... - ציטוט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: כבר אמרתי שאני גרוע בציטוטים? - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: מיוחד....? לא זכור משהו... מה שכן, אני בבית (האמיתי) כבר מאתמול בצהריים, שזה נס. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: בערך כולכם~ - רציתי להגיד תודה ל: מי שהמציא את החשמל. יצא לי להרהר בזה השבוע, הגעתי למסקנה שזו המצאה גאונית. חשמל. מה היינו עושים בלי זה? - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: חג שמח?
השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: שלישי, אני מניח... - באיזו רמה אני היום: 93 - כמה רמות עליתי: 2 - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): לא נראה לי שעשיתי, אבל עזרתי לאסףבקווסט של הבליזארד... נחשב? P: - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: זאבים באל-נאת'! אחרי הגאלאופרה, התענגתי על להרוג מפלצת במכה אחת...
- הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: אתמול, עם אסף יון ובתאל~ - מכרתי: כל מיני חפצים בחנות. - קניתי: כלום, האמת. - מצאתי: סתם דרופים, כרגיל... תחזית לשבוע הבא: גשום. - אעלה לרמה: לא בונה על כלום... - אסיים את הקווסטים: כנ"ל. - אתחדש ב: לא צפויה התחדשות כלשהי ברמות הקרובות... XD - שונות: הן לא כ"כ שונות, האמת...
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: נקווה שהשנה החדשה תהיה יותר טובה מהנוכחית!
מי שרוצה להוסיף תמונה, מוזמן~

deisy

New member
../images/Emo6.gif

ואני עוד הסתכלתי בצ'ט לראות אם כתבתי משהו לא נכון
נו, אני צריכה לראות אותך און ליין לתת לך אותם, כבר 2 סלוטים יש לי... אני צריכה סלוטים

yonVata

New member
תשמרי לי גם קצת...

עוד 2-3 רמות אני מתחיל עם הלטאה

deisy

New member
בסקלס נופלים מלאאאאאא

ועד שיהיה לך נקודות בשטות הזו, כבר מהר מאוד תעבור לבהמה ככה ש... אבל סבבה, נאספים לי כל הזמן עוד ועוד...

למעלה