סיכום שבוע

אממ כן בעיקרון בגלל זה ובגלל איף שהאף שלי

משתלב עם החיוך אז אני לא אוהבת.. תודה רבה אממ אני רוצה לעשות איתו משהו חח בהזדמנות

prezik

New member
../images/Emo205.gifדווקא יפה לך לחייך:)

העלת כבר פעם. ואת יכולה גם לחייך בתמונות בלי להראות את השיניים שגם זה לא ראיתי אצלך:)

שבוע מצויין לכולנו

דוגמני/ת: גל גדות המדהימה ברמות על!!!! ישבה מולי בהופעה של שירי ופשוט נדהמתי מהיופי שלה! צלם/מת: קרן רובין
דברים טובים: סוף סוף ראיתי הופעה של שירי עם חברה שלי מהצפון שלא ראיתי כבר איזה חודש! התחלתי לעבוד בזארה ומממש טוב לי שם
דברים רעים: כאב גרון... תוכנית השבוע: הישרדות וטופ מודל שיר/ים: כל השירים שלי שירי!
בילוי: ההופעה של שירי אתמול חחח מאכל: מרק עדשים ציטוט/משפט השבוע: אין תוכניות שלך לשבוע הבא: לעבוד? ובכמה מילים: משתפר
שאלת השבוע: ראיתם הטופ מודל עונה 9? יש לכם פייבוריטית? שאנטל וסלישה

אנינינינייניניני ../images/Emo13.gif

דוגמנית: אני:) דוגמן: טל-טלטול שבתמונה צלם: דורון שטיין! ! ! דברים טובים: צילומים וחברים טובים=] דברים רעים: המלחמה..=\ נפל טיל 10 ד'ק מהבית שלי :'( תוכנית השבוע: "האי" סרט השבוע: שכחו אותי בבית-- סרט ישן אבל ההתחשק לי לראות שיר השבוע: אביב גפן-אהבנו ביולי: יומולדת ללירן מהיפה והחנון בחלונות מאכל: טורטיות! יאממממממי ציטוט\משפט השבוע:-- תוכניות שלך לשבוע הבא: סידורים בת"א כרגיל. שאלת השבוע: ראיתם הטופ מודל עונה 9? יש לכם פייבוריטית? --לא יצא לי לראות

את מדהימה....ממש אבל!! והוא?

קצת התאכזבתי .... בתמונות של קסטרו הוא היה מושלם פשוט מממש אבל!! וכאן איתן הוא נראה כזה גיי ... :\

prezik

New member
../images/Emo205.gif תאכלס

הוא נראה מזה שונה... ולדעתי הוא אחד היפים

dostein

New member
מה זאת אומרת 10 דקות מהבית?

הוא ( הטיל ) טס עוד 10 דקות ואז נפל? ו-תודה על הפירגון
, היה נעים סוף סוף להכיר

עמי1986

New member
קריית גת וב"ש מרחק נגיד 10 דקות?

אז זה מה שהיא היתכוונה.....זה דיבור של דרומים חח תתרגל :)

barbie101

New member
ליאוררר שלנווווווווווווווו :p

ליאורקיי איי איי 6 ל2 קרבבב

חחחחחח

לאא המרחק של קרית גת ובאר שבע בנסיעה זה חצי שעה אבל הטיל שנפל בקרית הוא 10 ד'ק הליכה מהבית שלי

JaNeTT1

New member
סיכומצ'יק:p

דוגמני/ת:אממ כל בנות הפורום:) צלם/מת: דורון, ליאור דברים טובים:קצת שופינג... דברים רעים: לא הרגשתי טוב רוב השבוע שיר/ים: אלינור-זוהר ארגוב בילוי: יום שישי עם החבר'ה מאכל: --- ציטוט/משפט השבוע: תוכניות שלך לשבוע הבא: גם אין מושג ובכמה מילים: נחמד נחמד ועוד פעם נחמד. אלללה שבוע טוב לכולם=]

למעלה