סיכום שבוע

../images/Emo42.gifסיכום שבוע../images/Emo42.gif

דוגמני/ת:
צלם/מת:
דברים טובים:
דברים רעים:
תוכנית השבוע:
סרט:
שיר/ים:
בילוי:
מאכל:
ציטוט/משפט השבוע:
תוכניות שלך לשבוע הבא:
ובכמה מילים
שאלת השבוע: ראיתם הטופ מודל עונה 9? יש לכם פייבוריטית? וכמובן תוסיפו את תמונת השבוע שלכם שיהיה לכם שבוע נפלא

צופטין

New member
=]

דברים טובים: עבודה חדשה, עברתי את הבגרות דברים רעים: אין.. סרט: יס מן בילוי: 4 ימים בבת ים מאכל: סושיי ציטוט/משפט השבוע: תוכניות שלך לשבוע הבא: לא יודעת.. מה שיבוא ובכמה מילים: השבוע עבר מהר :) שאלת השבוע: ראיתם הטופ מודל עונה 9? יש לכם פייבוריטית? לא ראיתי וכמובן תוסיפו את תמונת השבוע שלכם שיהיה לכם שבוע נפלא

dostein

New member
רק במידת הסביר

בכל זאת - הממלכתיות מתבקשת ( והאצילות מחייבת )

../images/Emo195.gifמסכמת שבוע נורא בטירונות../images/Emo195.gif

דוגמן\נית: אנסטסיה, כבר הייתה ב-20 של מלכות היופי והוציאו אותה צלם/מת: קרן רובין דברים טובים: אני בבית דברים רעים: כל השבוע המגעיל הזה...כל הצעקות, הזמנים, האוכל..בעע
תוכנית השבוע: לחזור מחר לבסיס ואז לסגור שבת
סרט: איזה סרטטטטט??? סרט רעעע אולי שיר/ים: שמאל שמאל שמאל ימין שמאל..כן זה השיר שאני שמעתי בילוי: חחחחחחח הבילוי שלי היה השעות ט"ש מאכל: ואי על האש בביתת ציטוט/משפט השבוע: "כן המפקדת" כן המ"מ וכן המ"פ :-\ תוכניות שלך לשבוע הבא: לסגור שבבבתתת ולישון באוהלים ובכמה מילים: צבא זו מערכת פרמטיבית ומזעזעת שאלת השבוע: ראיתם הטופ מודל עונה 9? יש לכם פייבוריטית? אמממ אני קצת לא עוקבת עכשיו

יאא אלינוש!!! ../images/Emo24.gif

אני רואה נפלת על טירונות מעצבנת במיוחד..
כן אני יודעת שזה מרגיש הכי דבילי בעולם לעשות את כל הדברים המטומטמים והמיותרים האלה בטירונות, אני הכי מבינה את זה.. בשבילי זה לא היה רק צוחקיםוסבבה וחויה אנערף.. כמו שכל המורעלים והאנשים היותר זורמים ממה שאני הייתי בצבא מתנהגים חחחח אבל לא נורא זה ייגמר מהר, מדובר בחלק מאוד קטן מהשירות שלך ואני מקווה שהסדיר שלך כבר יהיה הרבה יותר רגוע ומהנה! אני אדבר אתך בפייסבוק

הייתי בטוחה שאת בי"ב../images/Emo12.gif

לאן התגייסת? ויהיה טוב, בסופו של דבר תזכרי את זה כחוויה

חחח אני דווקא אוד נהנתי מהטירונות

גם מכל הדברים שאת אומרת שסבלת מהם וחכי זה רק השבוע הראשון לקראת הסוף את כל כך תקשרי לאנשים ותתגעגעי לטירונות

היה אוכל מגעיל

אבל זה חלק מהחוויה ובגלל זה נהנתי זה הכי נותן הרגשה צבאית כזאת וממש אהבתי את זה עכשיו אני בבסיס פתוח אני מאוד מתגעגעת לתנאים של בסיס סגור ולאנשים בכלל

B a Z u K a

New member
אם האוכל מגעיל למה אומרים שכולם משמינים בצבא?

אף פעם לא הבנתי את זה גם אימונים, גם אוכל מגעיל

למעלה