סיכום שבוע

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתשמע חמוד.

לא צריך ראיית לייזר כדי לראות את הצבע הטבעי שלך. אני בטוחה שבעצם התכוונת במשפט הנ''ל- '' אני מרגיש שאם אני מסתובב עם עיניים ירוקות אני סוג של פחות טוב מאחרים '' שלמעשה התכוונת ל-אני מרגיש שאם אני מסתובב עם עיניים חומות אני סוג של פחות טוב מאחרים. וזו הסיבה בעצם שאתה שם עדשות כחולות.לא כי יש לך עיניים ירוקות[כהות כן כן מה שתגיד..] אלא כי יש לך עיניים שמה לעשות הן בצבע רגיל ובנאלי. אתה צריך להיות מרוצה ממה שיש לך, זה סתם נראה מזוייף. ואם כבר אתה שם עדשות, סבבה,לא נבקר אותך אבל למה לשקר?''יש לי ירוק כהה'' זה סתם פתטי

../images/Emo41.gifובנוסף, אם אתה מרגיש שאתה פחות טוב מאחרים

עם עיניים חומות אז זה עצוב כי אתה ממש שיטחי. מזה להיות פחות טוב מאחרים בגלל צבע עיניים???? תתבגר ..אומרת לך לטובתך.. אם אתה עדיין רוצה להתווכח אז תעלה תמונה עם העיניים הירוקות כהות ה''טבעיות'' שלך ואז אני מבטיחה לשתוק

ליאת לא אמרת לו שלפחות ישתדל למצוא תמונה

עם העניים הכביכול ירוקות כהות שהיו לו ובה תהיה ילדה זהה ... חח ואתה חמוד ? תתחיל להוריד את הטונים ולדבר יפה חתיכת חוצפן! למה אני לא ירד לרמה שלך ... וחמודה אתה יודע למי תקרא
מצטערת אבל אם הן התחלפו בגיל 4 חודשים אז זה לא אתה בתמונה כי הילדה בתמונה בערך בת מ6-8 חודשים ובטח שלא פחות מארבעה חודשים. אל תערבב אותי למה זה בלתי אפשרי!!

prezik

New member
../images/Emo205.gif יאא איזה ממי

העניים ממש יפות! לא צריך לשים עדשות!!

yulka303

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בדיוק מה שבאתי להגיד=/

Cry to the Sky

New member
שמעי

דיברתי עם שלום (אסייג), הוא התלהב ורוצה אותך לתוכנית שלו "צחוק מעבודה", אבל הדילמה היחידה שלנו היתה שלא ידענו כמה את רוצה בשביל לסגור איתו דיל? מרוב שקרעת אותי הזיפים על הפנים שלי קפצו על השיער
..

Tamar Lev

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo10.gif

דוגמני/ת: אלין המדהימה !! צלם/מת: ליאור קלדררו דברים טובים: אין כל כך.. דברים רעים: חולה מתהה כבר כמה ימים :( תוכנית השבוע: CSI ניו יורק העונה ה5.. סידרה מעולה! סרט: - שיר/ים: David Cook - Light On בילוי: במיטה בבית.. מאכל: הפסטה שאמא של חבר שלי מכינה!! הדבר הכי טעים בעולם ציטוט/משפט השבוע: "וכמה שזה קל להניח לעבר כשמגלים את פרצופו האמיתי" תוכניות שלך לשבוע הבא: להבריא!! זה בלתי נסבל המחלה הזאת :(

kimi d

New member
תמרייייייי

תרגישי טוב יפה שלי \= ושתבריאי דברי איתי אני מתה לראות אותך כברררר

dostein

New member
מיטה בבית נשמע לא רע ../images/Emo13.gif

את רואה - עם כל דבר רע , בא משהו טוב

Tamar Lev

New member
תודה לכולםם :(

אני מקווה שזה לא התפתח לדלקת ריאות..... היום אני אלך לרופא :(

מסכמת

דברים טובים:יצא לי לצאת דיי הרבה פעמים השבוע הבייתה מוקדם (יחסית כן? מוקדם אצלי זה להיות בבית ב6) דברים רעים: הע' רמ"ד החוצפן שלי תפס תחת וניסה לסנג'ר אותי שאני ינקה לו את המשרד. לא רציתי אז הוא לא רצה לתת לי ללכת הבייתה בסוף היום. ואני חולה
תוכנית השבוע: כמעט מלאכים סרט: ----- שיר/ים: "algien" ,"de cabeza" בילוי: כמה שרציתי לצאת
חבר שלי לא יצא השבוע וחברות שלי היו עם החברים שלהן מאכל: קרמבו
היה השבוע בחדר אוכל וזה נדירר חחחח ציטוט/משפט השבוע: "קוקומוקווו אתה רוצה מרקקק?" תוכניות שלך לשבוע הבא: עוד שבוע עבודה ולראות את חבר שלי ובכמה מילים שבוע שגרתי ורגיל שאלת השבוע: ראיתם הטופ מודל עונה 9? יש לכם פייבוריטית? אני לא רואה

Rayu4ka

New member
../images/Emo103.gif סיכום השבוע שלי ../images/Emo103.gif

דברם טובים : יצאתי עם חברה שלי לא מזמן להצטלם, חודש עם חבר הכי מדהים שיש
ואתמול אצל ידיד מיני מסיבה היה טוב :] דברים רעים: המצב הזה מטריף,אתמול נפלו גראדים והיום בצהריים גם :( תוכנית השבוע: אממ כמעט ולא ראיתי סרט: XXX עם וין דיזל! שיר: Decode-Paramore בילוי: מיני מסיבה אתמול אצל ידידואז אפטר פרטי אצל חברה מאכל: פיצה תוכניות לשבוע הבא: לחזור ללמוד

למעלה