סיכום שבוע

kimi d

New member
סיכום =]

דוגמני/ת: אלין לוי , פשוט נדירההה צלם/מת: דורון שטיין דברים טובים: מממ, היה אחלה של סוף שובע חח דברים רעים: נגמר הסוף שבוע תוכנית לשבוע: הישרדות סרט: \ שיר/ים: חלק ממך - שירי מימון המלכהההה, וברחובות פריס :) מאכל: סללללט בילוי השבוע: עם אלינושש במנדיס :) ציטוט/משפט השבוע: "ואי איזה קשה זה לסדר שמיכה חחח זה כושר!!" אלין תהיי בריאהה ובכמה מילים: איך אני אשרוד שלושה חודשים בלי חופששש? \= והשאלה השבועית: מי לדעתכן המלכת יופי הכי מוצלחת עד היום : ברור שגל גדותתתתתת וכמובן תוסיפו את תמונת השבוע שלכם

חחחחחחחחחחח קים יפהה שלי תודה!!!!

ואי תשמעי השמיכות האלה באמת היו כבדות זה לא אוכל ;)

אוף אני מתה על הסטייל שלכן !

נעליים אדומות עם עקב נמוך זה מה שאני מחפשת שנים>< מאיפה את משיגה מלא נעלי עקב נמוכים?

kimi d

New member
תודה לכולןןןןןןן=] ../images/Emo23.gif

ולליאת חח אין לי ברירה אלא לנעול נעלי עקב נמוכות יחסית כי אני גבוהה, ומממ אני לא זוכרת מאיפה קניתי אותן \= סורי !

../images/Emo103.gif מסכמת באיחור אופנתי :] ../images/Emo103.gif

דוגמני/ת: צ'ון שלי וקים דייןןןןן!!! הבחורה פשוט פוטניצאל מהלך!!!! צלם/מת: קרן רובין דברים טובים: יציאה עם הצ'ון שלייייייייייייייי חחחחחח היה הכי מצחיק שישש!!! הפגישה עם קיםם חחחחח עשינו קצת בוק
התחדשות במצלמה חדשה!! ומלא מלא מלא דברים לגיווווווסס. דברים רעים: געגועים תוכנית לשבוע: סקס והעיר הגדולה סרט: שיר/ים: love lockdown מאכל: ואי חחחח ארוחת שבת היה הכי טעים שיש, והכי התלהבתי מהמקרוני ציטוט/משפט השבוע: We’re just racing time..Where’s the finish line? ובכמה מילים: עוד שבוע אני מתגייסת :-\ והשאלה השבועית: מי לדעתכן המלכת יופי הכי מוצלחת עד היום: גל גדות המדהימהההה. ודרך אגב האחרונה פשוט מזעזעת לדעתי. באמת...שהשנה יבחרו מישהיי יפה באמת!!!!!!!!!!!! (דרך אגב גם אני הייתי בבחינות ולא עברתי) וכמובן תוסיפו את תמונת השבוע שלכם

למעלה