../images/Emo23.gif 2009 ../images/Emo23.gif
דוגמני/ת:אולגה מהפורום צלם/מת:דורון שטיין

דברים טובים:היציאות השבוע היו כייפיות לאללה

(זהירות חאאאפירה!) ביום רביעי לכבוד השנה החדשה הלכנו אני והחבר והחברים שלו להופעת סטנדאפ בקונגרסים בחיפה של אלי ומריאנו מה קשור ואדיר מילר שפשוט קרע אותי מצחוק חחח..אחרי ההופעה הלכנו לפאב והשנה החדשה התחילה לי הכי ברגל ימין !! אתמול (שישי) הייתי במועדון בראשון לציון (לא לשכוח שאני מיקנעם חחחחח), שמוטקין 8...לחברה של חבר של חבר שלי היה יומולדת והוא הפתיע אותה

אנחנו הצטרפנו אליו כי הוא לא רצה לבוא לבד חח חמוד...והיה פשוט כיףףףףףףףףףףףףףףףףףף היה שתייה חינם שתיתי כלכך הרבה חחחח אבל הייתה לי סטלה טובההה חבל רק שהיום התעוררתי עם כאבי ראשששש בלתי נסבלים אבל לקחתי כדור והכל עבר

בקיצר היה שבועעע כיייפיייי

דברים רעים:היה לי ריב ענקי עם החבר
שכמעט גרם לפרידה אבל אנחנו לא מוכנים לוותר על הקשר הזה ואחד על השני אז דיברנו והכל הסתדר ואני מקווה שימשיך להיות טוב :] תוכנית לשבוע:ללמוד כבר לתאוריה, הפסקתי עם השיעורי נהיגה רק כי אני תקועה עם התאוריה :\ סרט:שאיפות-ג'וני דפ

שיר/ים:יציאת חרום-אלפי ילדים מוכים. מאכל:חמין של אמא של חבר שלי
הכי טעים בעולםםםםם, כל שבת אני מחכה לזה

חחחחח ציטוט/משפט השבוע:"אני מבטיח לך עם יד על הלב שאני יעשה הכל כדי שהקשר הזה יצליח..." הצליח לרגש אותי ... ובכמה מילים:היה שבוע טילבליסטי חחחח והשאלה השבועית: מי לדעתכן המלכת יופי הכי מוצלחת עד היום *מבחינת הצלחות בקריירה:אילנית לוי, גל גדות ובטוח היו עוד כמה שאני לא זוכרת או לא מכירה ... *מבחינת המראה:גל גדות מדהימה בעיניי, יעל ניזרי מושלמת ואני גם מאוד אוהבת את המראה של ילנה ראלף (פנים מעלפות!!). שבוע טוב שיהיה לכם יפים שליייי