סיכום שבוע

יא:\ למה הוציאו אותך מהתחרות?

אם כבר אמרו לך שאת בין ה-20 המועמדות הסופיות מותר להם לעשות דבר כזה? אם לא טפלי בזה! ומה עם החתימה בלוק ? לא נורא מאמי בשבילנו את עדיין מלכת היופי, מדהימה :)

milky20000

New member
ואו.למה הוציאו דווקא אותך?

העולם הזה אכזרי.צריך להיות ככ חזקה בישביל להיות דוגמנית.יהיה בסדר את תצליחי עם כח רצון. למה הוציאו אבל דווקא אותך?איך החליטו על זה?

Tamar Lev

New member
גועל נפש פשוט..

אין לי שום דבר אחר להגיד חוץ מהפסד שלהם!!

Rayu4ka

New member
איזה זונות ואני בטוחה

שבסוף נראה איזה מכוערת תמודדות... את הכי יפה שיש אל תתבאסי 333> קראסביצה!!!!

עמי1986

New member
כאילו מה זה חדש???

כל המתמודדות בתחרות מלכת היופי הם כונפות אני לא מבין למה בכלל אולגה הלכה....

V i s t a

New member
נכון

יש יפות בתחרות אבל יש מלא לא יפות, מה שבטוח שהפסד שלהם ושילכו למקום אחד:)

וואי איזה חוצפנים! אני בשוק

כאילו אין עדיף שלא יקחו אותך מההתחלה מאשר שיטעו אותך ככה! אני מה זה מבינה לליבך.. בשביל לעודד אותך אני רק יכולה להגיד לך שהתחרות הזאת די מאבדת ערך (ורייטינג חחח) עם השנים ולא באמת מקדמת אותך, אלה אם כן את זוכה או לפחות מגיעה ל-5 (כי בדר"כ כל ה-5 סופיות מקבלות חוזה בלוק, בטח סיפרו לכן) הדוגמא הכי טובה לכך זה ההשיתתפות של ג'ני טוקרוב בתחרות האחרונה (שאני הכי אהבתי אותה שם) שהיא לא הגיעה אפילו ל-10 נראה לי, ואחר כך השתתפה באח הגדול (אם זה באמת היה מקנה חשיפה משמעותית לא היו לא לוקחים אותה - כי זאת תוכנית לאנונימים) עזבי שהיום לצערי אין חשיפה יותר טובה מריאליטי, תראי אפילו המלכות יופי לשעבר ילנה ראלף ולירן כוהנר הלכו ל'רצים למיליון' - ככה שזה אומר הכל. עוד דוגמא, רעות מלכין מ'היפה והחנון' גם כמעט התקבלה כמוך ואז אמרו לה שלא כי הם רצו לקדם בנות שקשורות לסוכנות משהו כזה (גם את תמר זיסקינד הסוכנות שלחה לתחרות) בקיצור זה לא סתם מילים באויר ולא התמרמרות - זה באמת טקס מכור עם הרבה דברים מסריחים מתחת לפני השטח,מה שנקרא, כל המיונים האלה זה סתם בולשיט, לרשמיות! אני מבינה את העניין שרצית בסך הכל לחוות את כל החוויה הזאת של התחרות בשביל עצמך והניסיון שלך, אבל באמת שלא שווה להתבאס בגלל זה, אני בטוחה שעוד תזכי להיזדמנות שלך

../images/Emo23.gif רציתי להגיד לכולם..../images/Emo23.gif

המון המון תודה ומה לעשות עוברים אני בטוחה שאוכל להתקדם. תודה לכל הבנות אוהבת את כולכם!!!

tzury

New member
ממש קטע מפגר מה שעשו לך , לא לעניין

עם כל הקושי תנסי לא לקחת ללב, מבחינתנו כאן הרבה יסכימו איתי שאת כבר מלכה :)

../images/Emo23.gif 2009 ../images/Emo23.gif

דוגמני/ת:אולגה מהפורום צלם/מת:דורון שטיין :) דברים טובים:היציאות השבוע היו כייפיות לאללה :) (זהירות חאאאפירה!) ביום רביעי לכבוד השנה החדשה הלכנו אני והחבר והחברים שלו להופעת סטנדאפ בקונגרסים בחיפה של אלי ומריאנו מה קשור ואדיר מילר שפשוט קרע אותי מצחוק חחח..אחרי ההופעה הלכנו לפאב והשנה החדשה התחילה לי הכי ברגל ימין !! אתמול (שישי) הייתי במועדון בראשון לציון (לא לשכוח שאני מיקנעם חחחחח), שמוטקין 8...לחברה של חבר של חבר שלי היה יומולדת והוא הפתיע אותה :) אנחנו הצטרפנו אליו כי הוא לא רצה לבוא לבד חח חמוד...והיה פשוט כיףףףףףףףףףףףףףףףףףף היה שתייה חינם שתיתי כלכך הרבה חחחח אבל הייתה לי סטלה טובההה חבל רק שהיום התעוררתי עם כאבי ראשששש בלתי נסבלים אבל לקחתי כדור והכל עבר :p בקיצר היה שבועעע כיייפיייי :) דברים רעים:היה לי ריב ענקי עם החבר
שכמעט גרם לפרידה אבל אנחנו לא מוכנים לוותר על הקשר הזה ואחד על השני אז דיברנו והכל הסתדר ואני מקווה שימשיך להיות טוב :] תוכנית לשבוע:ללמוד כבר לתאוריה, הפסקתי עם השיעורי נהיגה רק כי אני תקועה עם התאוריה :\ סרט:שאיפות-ג'וני דפ :) שיר/ים:יציאת חרום-אלפי ילדים מוכים. מאכל:חמין של אמא של חבר שלי
הכי טעים בעולםםםםם, כל שבת אני מחכה לזה :p חחחחח ציטוט/משפט השבוע:"אני מבטיח לך עם יד על הלב שאני יעשה הכל כדי שהקשר הזה יצליח..." הצליח לרגש אותי ... ובכמה מילים:היה שבוע טילבליסטי חחחח והשאלה השבועית: מי לדעתכן המלכת יופי הכי מוצלחת עד היום *מבחינת הצלחות בקריירה:אילנית לוי, גל גדות ובטוח היו עוד כמה שאני לא זוכרת או לא מכירה ... *מבחינת המראה:גל גדות מדהימה בעיניי, יעל ניזרי מושלמת ואני גם מאוד אוהבת את המראה של ילנה ראלף (פנים מעלפות!!). שבוע טוב שיהיה לכם יפים שליייי :)

שבוע נפלא לכולנו

דוגמני/ת: אולגה קנדיס
צלם/מת: דורון דברים טובים: ממ קניתי צעיף מהמם מלוצ'י אחרי שלא קניתי שום דבר שקשור ללבוש הרבה זמן חחח, הנס חנוכה שזכיתי לראות, שהחתונה של מישהו מהמשפחה של החבר, עברה בדקה ה-90 מאשדוד לתל אביב (בגלל המצב כמובן) וכולם באו והיה יפה, מרגש ושמח
דברים רעים: כמה דברים בעבודה אבל לא נורא אני אפתור הכל ויהיה טוב, לא יוצא לי לדבר מספיק עם נטלי וזה חסר אני לא רגילה. והכי מעצבן זה שעשו לי אבל בבנק! ממש עוגמת נפש!!! תוכנית לשבוע: הישרדות כמובן! סרט: דמדומים
סרט מושלם בדיוק כמו שאני אוהבת שיר/ים: David Archuleta - Running (כן כן ההוא מאמריקן איידול) מאכל: עוגיות אלפחורס
אימאלללה זה כל כך טעים! ציטוט/משפט השבוע: וואלה אין ובכמה מילים: שהשבוע הנוכחי יפתור לי את כל הבעיות של השבוע שחלף והשאלה השבועית: מי לדעתכן המלכת יופי הכי מוצלחת עד היום? כמובן שגל גדות, אבל גם אילנית מוצלחת ויעל מהממת - אבל היא לא כל כך דוגמנית בעייני... אז קיצר גל לוקחת
וסתם תמונה של אלה משקאוצן ללוצ'י (שאגב התמונות שלה הרבה יותר מוצלחות משל רותם באתר) עם הצעיף היפה שלי

למעלה