מעב"ר

talkk

New member
השיעור הפרפקט שלי!!

היום היה השיעור הכי טוב בחיים שלי עד עכשיו, ואני רצינית... יענו תמיד אמרתי את זה, אבל הפעם זה באמת!!! אוקיי, אני ממש ממש ממש אשתדל לכתוב קצר... נראה מה יצא לי: הגעתי לחווה ב-17:15, והתחלתי להבריש 15 דקות, איזה סיוטטטטט אויש כולו היה כזה מטונף, כי הוא ישן בתא על צד שמאל, ופשוט כל הצד הזה היה מלא בג'יפה!!! ואז איכפתי, ופשוט לא יכולתי, אז איפה שלא היה האוכף הברשתי עוד איזה 5 דקות, זה עצבן אותי כל הלכלוך!! נעלתי נעליים, שמתי קסדה, כפפות, שוט וגם דורבנוווות! (כל השבוע רכבתי בלי... יש לו פצע...
) ועליתי. הגיעו אלינו 3 סוסים חדשים, והם שייכים לאותה ילדה!! יש לה 3 סוסים!! והיא רוכבת רק חודשששששששששששש!! גאדדדד איזה פיגור זה לקנות סוס כשאתה רוכב רק חודש!!!!! היא בכלל לא יודעת אם היא תמשיך בזה... הקיצר, היא מוכרת שני סוסים, ואת השלישית היא משאירה לעצמה, וזאת סוסה חזקה, בכלל לא מתאימה לה, היא לא יודעת כלום הילדה הזאתי, זאת סוסה שנראה לי יותר לדרסאז' מאשר לקפיצות... מדהימה בצבע שלה, נשבעת לכם, כל מי שראה אותה אמר שזאת הסוסה הכי יפה!!! אני אצלם אותה בהזמנות... הקיצר, היא רכבה, וממש ריחמתי על גל, כי הוא אמור ללמד את כל הפרטיים, והוא רגיל ללמד ברמה גבוהה, והילדה הזאת אפילו קאנטר לא יודעת! היא בקושי הצליחה להעביר את הסוסה לטרוט! ואין לה ציוד, אין לה כלום.. יענו יש לה מכנסי רכיבה ומגפיים, אבל לסוסה אין כלום, היא צריכה לקנות.. וואי! כתבתי איזה מיליון שורות בכלל לא על עצמי!! טוב זה מעצבון שקונים סוסים לילדים מסכנים שבכלל לא יודעים לרכב, ואחרי זה רק הסוסים סובלים.. כי הסוסה הזאת זה חיה! כשהורידו אותה מהטריילר היא רצה שעה בלי להפסיק, ויש לה המון פוטנציאל ויכולת, אבל היא לא יכולה לממש את זה... ועכשיו, בתפנית חדה - חזרה לנושא המרכזי = אני
אז עליתי ב-17:40, והתחלתי בהליכה, והסתכלתי איך הילדה הנואשת מנסה להעביר את הסוסה לטרוט...וגל ממש ניסה להיות עדין..הוא לא רגיל לזה
חחחח... הוא לא צעק ולא כלום, והיה ממש מוזר לראות את גל ככה!!! טוב אני אישית ממש ריחמתי עליו... הוא גם לא רגיל לתלמידים כאלה... רועי היה במנז' עם אבסולוט, וכל החיים הוא החליף איתו רגל בקאנטר..חחחח הוא ממש התלהב מזה שאבסולוט עושה את זה מושלם... ת'אמת, אלף עושה את זה יותר יפה, הוא ממש מרים ת'תחת כדי להחליף גם באחוריות...בובי! וב-10 ל-6 כבר התחלתי טרוט, ויצא שב-6 ישר יכולנו להתחיל את השיעור אחרי החימום... אז עשיתי איזה 5 דקות מעגלים סביב גל, ואתמול דיבנרו איתו שהוא לא בא לחווה כבר, ושאנחנו רוצים שיחזור לרכב עליו יותר, אז הוא אתמול בא קצת לרכב עליו...חחחחחחחח והוא שאל אותי עם עכשיו הוא יותר טוב בכיפופים, והסוס ממש היה חמאה בפה!! אבל ממש!! והיו לו מעברים לקאנטר מושלמייייייייים! אבל זה לא בגלל גל, זה כי אני עבדתי איתו כלל השבוע על זה!!!! ואז התחלנו בקפיצותתתתתתתת: באתי בהתחלה לאיקס בגובה 1.00, ככה בטרוט, והיה מעולה, באתי פעמיים. אחרי זה גל אמר לי לבוא בקאנטר למכשול, ובאתי בקאנטר שמאל, ובכוונה באתי ככה, כי רציתי לבדוק שיטה שעבדתי איתה כל השבוע כדי לשמור אותו על קאנטר שמאל רגוע, ובאמת היה ממש טוב!! גיליתי שאני ממש מרגישה ת'סוס! ז"א הוא יכול לקפוץ 10 צעדים לפני המכשול, או מהמקום, ונאי תמיד קמה בזמן!!! זה היה כזה מגניב... כי כל פעם הוא קפץ לי ממקום אחר.... תלוי איך הצעדים מסתדרים... אז באתי גם פעמיים בקאנטר שמאל למכשול, ופעם שלישית, קפצתי והמשכתי אל מכשול אפרייט וזה היה פנייה של 90 מעלות, ז זה הי הקצת קשה, כי הייתי צריכה לשמור על הקאנטר אז שמתי יותר מדי רגל, והוא רצה לרוץ אז עשיתי מעגל האטתי ת'קאנטר, ובאתי לאפרייט וקפצתי, והמשכתי לאיקס שוב, ומשם שוב לארפייט שהפך לאוקסר של 1.00, ויצא שקפצתי ברצף את האיקס 4 פעמים ואת האוקסר 4 פעמים, ככה כל פעם ממשיכים לשני, ואז עשיתי הליכהההההה אחרי ההליכההההה גל אמר לי לעשות מסלול: לבוא לאיקס הזה מהצד השני (בקאנטר ימיןןןןן האהוב עליי!) להמשיך בפנייה הכי הכי הכי הכי הכי חדה בעולם אבל הכי ממש סיבוב של 180 מעלות, אולי אפילו יותר, ממשיכים לאפרייט וגם זה בקאנטר ימין עוד מהמכשול הקודם, ואז אני נוחתת על קאנטר שמאל, וצריכה לעשות גם פנייה ממש ממש חדה לאוקסר הזה... המיכו ת'גבהים, האיקס אותו דבר - 1.00, האפרייט היה 80, והאוקסר גם כן 80. באתי פעם ראשונה, לאט והיו שם גם חביות אז כשעשיתי ת'פנייה לאיקס הסתבכתי איתן, אבל לא משו רציני, פשוט הרסו לי ת'פנייה... באתי רגוע אבל ממש החזקתי אותו אצלי כל הדרך, וקפצתי בזמן, האטתי, המשכתי לאפרייט, וקפצתי, וחזרתי מאוחר מדי לאוכף, והוא רצה לרוץ, אז משכתי, ונאלצתי לעשות שוווב מעגל לפני האוקסר, כדי שהוא לא יקפוץ כמו מטורף... אחרי זה שוב באתי וגל אמר לי לשבת לפני המכשול, הרבה, ובסוף יצא שלא קמתי בזמן, אז ברחה לי ארכובה אחת... אחרי זה באתי שוב, הפעם עשיתי את הפנייה אחרי החביות כדי שאני לא אתקל בהן, וזה יצא די חד, אבל הוא נשאר בקאנטר, ובאתי בלי קצב וקפצתי, אחרי זה הוא רץ כמו מטורף לאפרייט, אבל איכשהו שרדתי אותו, ופניתי לאוקסר, ודי זרקתי אותו, פשוט קמתי צעד אחד לפני ועפתי לו על הצוואר, ושתי הארוכובת ברחו לי, ומזל שהוא כבר למד שאסור לו לפתוח בגאלופ אחרי המכשול, אז הוא המשיך בקאנטר איטי ועבר לטרוט.. גל קרא לי אליו, נתן לי שיחה קטנה, ואמר לי לבוא שוב פעם אחרונה. ועכשיו *טאם טאם טאם*: באתי לאיקס, וכידוע, קאנטר ימין הוא הצד הטוב שלי, אז ממש שקעתי באוכף, וגל אמר לי לעצור אותו על המקום (הוא צעק את זה, אבל בשבילי זה אמר!) וממש ניסיתי לעצור, אבל המשכתי לשים רגל, וכך הוא קפץ מקאנטר איטי, ואז בפנייה לאפרייט של ה-180מ מעלות, אז בזמן הפנייה גם כן גל אמר לי לעצור אותו ולא ממש ניסרתי אותו אלא האטתי, ולא הפסקתי עד שהייתי ממש קרובה למכשול וקפצתי, ואז הגיע האוקסר, שזה אוקסר מאוד קטן, כי זה הקורות הקצרות... אזבאתי בפנייה, ופשוט משכתי!! אבל ממש ממש!!! והוא בא בקאנטר איטי, שמאל, מושלםםםם ולמרות שאני לא משו בשמאל, הרגשתי כאילו זה ימין! וקפצתי, וגל אמר לי שזה המסלול הכי טוב שקפצתי מאז שהוא מלמד אותי, ושהיה פשוט מעולההה ומחאו לי כפיים
והוא אמר שהרעמה ממש ממש יפהההה ושיבואו לעשות לו מריטה! טוב, אני אסיים כאן, כי זה בכל זאת הפך לארוך!!!
ארררררר וול, לאב יו אול! טל

העיקר שתשתדלי לכתוב קצר../images/Emo6.gif../images/Emo182.gif

וואו נשמע שהולך מעולה, ויש מלא שיפור משיעור לשיער קולה כבוד

talkk

New member
טיינקס!!!

חחחחחחחחחחחחחח אני באמת משתדלת!!! פשוט כתבתי איזה שתי פסקות שלמות על הילדה המעפנה הזאתי... סורי! ושוב - תודהההה!! *אוהבת שנותנים לי מחמאותתתת*
מוואה! טל

פשששיייי! כל הכבוד, איזה שינוי!

תנסי עכשיו לקחת את הרשומה הזאת ואת אחת הרשומות שלך מההתחלה, לא אותה ילדה כתבה אותן! זה לא אותו סוס! תמשיכי ככה...כשאת לא שמה לב לדברים החיצוניים וההפרעות את רוכבת הכי מרוכז והכי טוב...

השיעור מיום שלישי, לא היה לי זמן

לכתוב בגלל שהמחשב השני מפגרררררר אוקי, אז ישר הודעתי לאמא שכשהיא מגיעה הבייתה יוצאים ולא מעניין אותי מה! אבל כמובן היה פקק, בעעע אז היא הגיעה וחיכתי לה בחוץ ונסענו... וכל זה בגלל ש - אלה המותק יכלה לבוא ביום שלישיייי
אז באתי, הדבר הראשון שראיתי - כפיר...חחח אין לי שמץ מה הוא חיפש אצלנו. אחרי זה כמובן ישר רצתי אל אלה, היא אמרה לי שאני רוכבת על סוזי כי לא הסתכלתי ברשימה בכלל... ישר נהייתי מבואסת - עודד נאצייייייי! עד שהולך לי טוב עם קלי, יותר נכון מעולה, הוא מחליט שאני לא צריכה לרכב עליה אררררר, שונאת אז "עזרתי" לאלה עם הראשיות....חחח אז שני וענברוש וכולם התעסקו בקטע של התחרות וכל זה טופ, לקחתי את סוזי השמיייייינה והדרדסה, יאק זה ניראה זוועה כשאני רוכבת עליה כי היא שמנה ונמוכה חחחח אז עליתי עליה וישר המפגרת לא רצתה ללכת קדימה, רק אחורה וכבר התחלתי להתעצבן - ועוד אחרי שראיתי ת'סירובים שלה בשיעורים אחרים...אררר אז שעיתי חימום והטרוט שלה היה נורא ונסתי לפתוח לה את הצעד אבל היא כזאת שמנה וקצרה שהיה לי קשה לדרבן אותה כי זה הרחיק לי את הרגליים וכיישרתי אותתן כבר הייתה בתחתיץ של הבטן שלה...פפפ אז עשינו חצי שיעור דרסאג' ודווקא היה סבבה, הצעד השתפר והכול וגם בקאנטר היה טוב והיא קיבלה את המתג בסבבה, אז שאלתי את עודד הנאצי אם קופצים כי כבר שבועיים עשינו ר-ק דרסאג' והוא אמר לי שכן, הנאצי חשב שאני לא רוצה לקפוץ עם סוזי בגלל הסירובים אבל משום מה רציתי אז הוא שם איקס כזה לחימום והיה סבבה, אבל הייתי צריכה ממש לדחוף אותה למכשול וזה לא פאן! אז הוא סידר לנו קומבינציה של שני איקסים שבאים בטרוט והיה טוב חוץ מסירוב מפגר למכשול השני כי נשענתי טיפה קדימה אבל חפיף..אז נכנסתי שוב והיה מעולה, עודד אמר שיש לי ישיבת קפיצות של 1.20 חחח ושכדאי לי לנסות לעשות אותה יפה אבל להתאים אותה למכשול...חחחחח לא בנתי בהתחלה מה הוא רצה ממני אבל אז הוא נזכר להסביר אז הוא הגביה את האיקס השני, אחרי זה האיקס נהיה אפרייט, ואז הוא הרים גם את האיקס הראשון לחורים גבוהים יותר והרים ת'אפרייט...הכל היה סבבה חוץ מהסירוב...גם פעם אחתץ היא נסתה לסרב לי לראשון אבל ישר קלטתי אותה והיא לא סירבה...חחח דיברתי עם עודד, נאצי שכמותו, שאלתי אותו עוד כמה זמן אני אוכל להתחרות וכל זה כי אני ממש רוצה....הוא אמר שיהיה לי עוד טיפה נסיון בשישים כדי להתאמן על מסלול כי לא יוצא לנו לעשות מסלולים באימונים כמעט, אז הוא אמר שבערך עוד תחרות שתיים בשישים ניראה מה היהי המצב - הוא היה חיובי, ואז כניראה אני אצא לשיבעים..אני ממש רוצה! ררררר ויש פנימית פעם ב - 9823871564985246547 שנה...לא נורא, זה יבוא מתישהו (אני מקווה)! ואז סתם היו קטעים עם אלה, מה זה התגעגתייייייי
אז נשארנו באורווה ובסוף אבא בא לקחת אותי...

harazy

New member
מה נאצי למה נאצי??

הגזמת קצת מלכלכת על עודד.. יש לו כוונות טובות.. והוא בן אדם טוב

חחח אני יודעת שהוא אחלה בנאדם../images/Emo26.gif

וזה היה אמור להיות בכוונה בהגזמה...הוא אחלה בנאדם וזה היה אמור להיות צחוק שכזה, שיהיה... אוקי?

../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

יאייי איזה פאאאאאאאן סוף סוף נזכרו שגן יבנה קיימת וגם אנחנו שובתים, הייתי אמורה להתחיל בגלל זה בעשר אבל נשארתי בבית....

ניצקוש

New member
אני יוצאת בסוף על מיכל ונוני!!!../images/Emo6.gif

טוב אז ככה....היה יום די מבאס וגם נחמד... ב-2:15...הלכתי להביא את אחותי לחוג ואז שמתי את האופניים בחווה.. והלכתי יחד עם ניצקוש השניה לסיפריה לעשות עבודה... ואז ב-3:30 הכנתי לניצקוש השניה את הסוס...כי הבטחתי לה
ואז עזרתי לה לעלות והיה לה שיעור... אחר כך אני ומיכלי עשינו למילניומי לונג 20 דקות...סוס מתוק!!
אוקי..ואחרי שסיימנו לעשות למושלם לונג' אז מיכל עלתה עליו ואני הלכתי להביא את הקלסר של המבחנים (אני עושה קגם א'3).. הדרכתי והכנתי אותה לתחרות ואז הקרתי לה את המבחן והיה לה כל כך טופ!! זה לא פיר!! אחר כך רצתי לשים את המגפיים (ענקיות עלי...ארררר!!) שמתי קסדה ולקחתי שוט והחלפנו...אני עליתי על מילניומי והיא הדריכה אותי...החימום הלך לא רע...( הוא סוס ממש קשה!!) ואז עשיתי את המבחן...לא יצא לי משהו... אחר כך איתי בא להדריך אותי ועשיתי שוב פעם את המבחן...והלך לי יותר טופ...אבל העיקר בתרגלתי את המבחן כדי לזכור אותו והכל... ואז כשירדתי ממנו עשיתי לו טיפול יופי!
ואחר כך שיחקנו 3 מקלות..היה כל כך מצחיק!!!
והשעה הייתה כבר 8:00 ופתאום ניצקוש השניה נזכרת שיש לנו פעולה ב-8:30.. אז ממש נלחצתי !! ושניה לפני שעפנו פתאום שני באה ואומרת לי שאני גם יוצאת על הפרה (נוני..)!!!!!!!!! פונית קרציה כזאת...זאת תהיה תחרות ראשונה שלה.. אז די שמחתי...
וגם קצת נלחצתי מהקטע..וזהו...ואז עפנו הבייתה.. אז בקיצור אני יוצאת עם מיכל ונוני הפרה ל-א'3...מקווה לטוב... ומחר אני הולכת לחווה להכין את לרכב על נוני ולהכין אותה ואת מיכל לתחרות... טוב...יצא מבולגן כמו תמיד..אני לא יהיה משוררת בעתיד..חח

°fanta°

New member
אני לא יכולה לרכב../images/Emo10.gif

אתמול היה לנו חיסון נגד טטנוס ואני לא יכולה להזיז את יד שמאל ואמרו שזה לוקח בערך שבוע עד שאפשר להזיז אותה שוב

למעלה