קיי../images/Emo60.gif../images/Emo99.gif
יאווו היה כיייף, מויי כיף
באתילחווה עם ליאור ואיך שבאתי ראיתי את שירית שאמרה לי לרכב על טוי בוי
אז באתי לאכף אותו הוא היה כבר מאוכף למרת שלא היו לו שיעורים...
אז ניקיתי לו פרסות שמתי רואשיה ויצאתי לדרך... בהתחלה הוא היה קצת נוקשה אבל התרכך מהר מאוד ועשתי הרבה הארכות וטורוט, והוא הלך עגוללל ויפהההההההה
גרררר מושלמי
ואז עשיתי קצת קאנטר והיתי בטוחה שהוא לא ישמור את הקאנטר וישבור או לא ישאר עגול אבל...הוא היה משולם!!!
הוא לא נפל והיה עגול וחמודדדדדדדד
ואז החלפתי צד, אנחנו צמד דפוק שנינו ימניים כך שאני אל ממש יכולה לשמור אותו טוב על צד שמאל...גרר
אבל הוא הלך מדהיםםםם
ואז ירדתי אחרי קירור ארוך ודיבור עם דנה שיוצאת לתחרות ביום שבת ל-א' *כפיים*
שניסתה לשכנע אותי להתחרות כי היא בדד בתחרויות...
ואז ראינו את הסוס של ליאור בפעולה
ודנה אמרה ללאירו שהוא צריך לעבור לצד הנכון של הרכיבה
(דרסאג') אז ליאור אמר שאולי בועד כמה זמן הוא יתחרה בדרסאג' איתו
ואז ירדתי ושטפתי את טויצק שהיה ג'יף לא קטן
הוא הרטיב אות כולייייי חמוד
וחפפתי לו רעמה וקשרתי בחוץ וירדתי למנג'ק ללכת את המסלול לאימון עם קרן מק (אימון לתחרויות כל אחד נכנס בזמן מסויים וקרן עוזרת לו) והיה מסלול ממש קליל וחמוד...ממש לא גבוה.... ואז ביקשתי להיות בסבב השני כי לא רציתי להיות זו שמחממת את קלייד ומוציאה ממנו את הגמליות
והיה מש נחמד שעשיתי תחימום לא היה ממש זמן והסוס כבר היה חם אז ישר נכנסתי לאפרייט והיה ממש מעצבן כי מרוב הגמליות שלו לא הצלחתי לספור תא הצעדים ב-2 קפיצות הראשונות אבל אז זה הסתדר
נכנסתי למסלול והיה לי נקי וחביב קרן אמרה שרכבתי ממש מקצועי אם תיכננתי את זה ואם לא ושאני נראת טוב ושהיא מצפה לראות אותי בעוד כמה שנים מתחרה כמוה
...בטח...היא אמרה שממש רואים שאני נותנת לסוס חופשיות בין המכשולים וכמה צעדים לפניי אני מתישבת יותר עמוק וקופצת עם הסוס, היא אמרה שהיא רוצה את הסוס ממש בגאלופ בין המכשולים ושאני יהיה בישיבת קפיצות ו3 צעדים לפני להתיישב ולקפוץ עם הסוס....
והיה ממש נחמד למרות שהוא שיחק איתי כמה פעמים אבל הוא הלך טוב והיתי מרוצה מאוד...זה היה כזה אימון כמו תחרות אבל עם הערות ובלי מקומות... שירתי אמרה שקרן מאוד אהבה את הריכבה שלי ושזה נראה טוב ושרואים שאני רוכבת מחושבת
היה בקיצור מוווייי כיף