מעב"ר

GR££N woMAN©

New member
חיחיחיחי. אני עשיתי אותו לפני חודש

ויכולתי לרכב... ועוד יומיים כבר ירד הכאב..

תרגישי טוב!!../images/Emo101.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

עשית שריר כשעשו לך? כי אחרת זה לא ממש כואף...בכל מיקרה - תרגישי טוב!

בעעע תפוז חסמו אותי../images/Emo46.gif

ולא נותנים לי לפתוח שם משתמש חדש, מה לעשות חייבים לעבור לשם הישן מדי פעם
אוי היה שיעור כל כך מושלם!!!!!! הגעתי ב10 לארבע, ושמתי לב שיש סוס חדש שאלתי את דניאלה והיא אמרה לי שזה שאנטי/פאנטום
הוא כזה מתוק!!!!!
סטלה כבר היתה מאוכפת והשיעור הקודם התחיל באיחור אז הייתי צריכה פשוט לשים תראשייה יותר מאוחר.. אה לפני שאני אשכח להזכיר הפעם באתי עם צ'אפס
זה פשוט כל כך נוח יחסית למגפיים!! גרררר חח ודניאלה צעקה לי "נטע! נטע! נטע!" ואני כזה..הא??
על איזה סמים היא? אממ עבדנו (עם מור) על לשבת נורמלי, שזה בעצם כל שיעור.. הפעם דווקא היא נזכרה שיש לי את הקטע עם האצבע והזכירה לי מדי פעם הראש שלי החליט להדבק לרצפה
עבדנו על כיפוף טוב, היה כל כך כיף!! ואז היא כזה אומרת לי "את יודעת מה אני מנסה לבנות כאן?" ואני מן הסתם לא ידעתי "אממ כיפוף? לא יודעת..מעגל??"
ואז היא אמרה לי שזה בעצם שולדר אין..אוי כמה חיכיתי לרגע הזה.. היא עשתה לי הסבר על זה ואח"כ ניסיתי לעשות ולא הצלחתי לדחוף את סטלה קדימה (מושכה חיצונית...) ואחרי 3 פעמים שלא הצלחנו היא אמרה לי "בואי נעשה ככה. תתחילי ללכת, ותכווני אליי"..והצלחתי!! אוי היה כל כך כיףףףף..סוף סוף הרגשתי שאני שווה משהו..שאני מתקדמת ולא סתם ילדת בצפר מסכנה (מה שאני כן בעצם..אוף הרסתי לעצמי את האשליות..
) אח"כ עבדנו על מעבר של קאנטר מהליכה
מסתבר שזה היה הרבה יותר קל משחשבתי (נו, סטלה) במיוחד הרבה יותר קל מהמעבר מהטרוט.. אח"כ עשינו טרוט משוחרר ועשיתי לה קירור טוב חח והתחלתי לדבר אל סטלה ולשיר לה שירים (שוב הדיסקו כאן..אין לי מושג איך הגעתי לזה) אה וג'וניז!! היא שאלה מה עם קורונה וסיפרתי לה כל מיני דברים שאמרת..והיא שמחה שאת מתחילה לעבוד איתה
ולכל אלה מנצר..יש סוסה בשם דנה? אצלכם? אם כן, היא של מור..הבת זונה הקטנה גידלה אותה מגיל 10-11
אוףףףףף שונאת פרוטקציות של מושבניקיםםםםםםםםםם (קיבוצניקים, אל תחשבו שיצאתם בזול)
אח"כ פירקתי אותה נקיתי אותה עשיתי לה רעמה
חח והבעלים של ים הגיעה זה כל כך מצחיק היא מדברת חצי עברית חצי אנגלית
ושחף המסכנון חטף נשיכה והוא לא דורך על רגל אחת עכשיו
וגם אני חטפתי נשיכה משאנטי/פאנטום (שיחליטו כבר!!!
) עזרתי לילדה שרכבה אחרי לפרק והראיתי לה כל דבר איפה הוא..היא רכבה קודם בכרם מהר"ל אז היא היתה צריכה להכיר דברים.. אח"כ עזרתי למור עם החימר ברגל של ים ואח"כ קצת עם פור ואז שמתי קובנים..לא משהו מעניין אבל פור היה חתיכת בן זונה כי הוא התחיל לאיים עליי ולעשות שטויות ולקרב את התחת אליי ולדרוך על הקובן..אז בסוף מור שמה ואני סגרתי
אה ועוד דבר חראי ביותר-מעיפים את לוקה!!!!!
בגלל שלא כולם כיולים לרכב עליה כי היא עושה בעיות..אבל יביאו סוס בצפר אחר טוב..הו וואל
אין לי מה להגיד בנושא כי אני לא מהאלה שנקשרים לסוס תוך שבועיים *שיעול* חח ועשיתי שיחה עם מור על סטלה איזה שעתייייייםםםםם
חח היא מותק (סטלה
)
וווהוו מגילה איזה חרא אני
נייטע

כי הם מטומטמים....

יש להם איזה רובוט שמוחק משהו שנראה לו כמו הצפה. היה איזה שרשור מיוחד בפורום מיץ תפוזים, וזה נראה כמו הצפה, אבל זה לא. מן הסתם הועפתי עד שיבואו ויחזירו אותי (יום ראשון, כשהם חוזרים לעבוד)

אה ויעללללל

את כל כך מתה עכשיו אני כל כך הייתי צריכה תמונות של היום, ומן הסתם אבא שלי לא צילם כלום ולא הביא מצלמה בכלל..אוף..

אממ...

היה שיעור 'סדר. אני רכבתי על סולי-סול (סול. חחח...) והוא היה כזה מושלם
אני עבדתי איתו על משמעת, טרוטים וקבלתים והתחלתי ללמוד את הבסיס של הקפיצות
יש
אחר כך עברנו לקנטארים והם כאלה טובים
מהירים וחלקים כאלה.. אני הרגשתי בשמים
ו.. זהו

למעלה