יום ראשון

limors2

Well-known member
נראה לי שגם אני דרגתי הרוב מתחילת/אמצע.

לא היה הרבה מהסוף. והיום שמעתי את FALLEN ותהיתי למה לא הצבעתי לברינג מי טו לייף.

tkuihehr

New member
בכל מצעדי העשור זוכים שירים מתחילתו

אם השיר ישן ועדיין אוהבים אותו כנראה שהוא הוטמע יותר, ולכן גם יהיו לו יותר מצביעים והוא יהיה יותר גבוה במצעד. אם כי השנה הולך לקרות משהו מיוחד: ההצבעה היתה באינטרנט עם פמפום בפייסבוק, כלומר רוב המצביעים יהיו ילדים שנולדו לתוך העשור הזה ומכירים לרוב רק את המוזיקה של סוף העשור, להבדיל משנים קודמות. אנחנו [לפחות אלו שמתעניינים במוזיקה ובגלגלצ לאורך כל העשור ולא רק בשנים האחרונות] הולכים להתאכזב מהמצעד הזה.

אין לך מה ללדאוג

ראית את תוצאות מצעד העשור של 88FM? הפופ הדביק וההיפ-הופ וכל החרא הזה כמעט ולא מיוצגים שם ואני מבטיח לך שהמצעד של גלגלצ לא הולך להיות יותר מדי שונה מזה.

limors2

Well-known member
אבל אל תשכח שכמו שאלון אמר היה פמפום פייסבוקי

עצום, וזה בנוסף לזה שגם בלעדיו קהל המאזינים של גלגלצ צעיר יותר מהקהל של 88. זה די מדאיג.

limors2

Well-known member
זוכרים שתהינו מי זה אורי צדוק?

אני שומעת את השיר עכשיו ולא בטוחה אם זה זמר או זמרת/tapuzforum/images/Emo6.gif

limors2

Well-known member
אני לא יודעת!

זה או בן עם קול נשי במקצת או בת עם קול גברי במקצת/tapuzforum/images/Emo6.gif

me123

New member
זה בן עם קול נשי../images/Emo6.gif

שמענו את זה במכינה ביום חמישי ותהיתי אם באותו יום התקינו לו גשר בשיניים

tkuihehr

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב יום שני

עוד יש לנו את החוק הזה על לפתוח שרשורבוקר רק אחרי 4? בוקרטוב

limors2

Well-known member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

לא חשבתי עליו הרבה זמן
זה רק היה כי שרשורים נפתחו ממש מוקדם כי להיפתח ראשונים. אין הרבה היגיון בלפתוח שרשור ב2 בלילה ואז ללכת לישון. היום יש ספירת מלאי בעבודה. יהיה מעצבן וכולי תקווה שלא ארוך יותר מדי, כי מחר שוב צריך לקום ב6

limors2

Well-known member
אבל 3 וחצי זה לא 2!

2 זה שעה סבירה ללכת לישון. 3 וחצי קצת פחות.

limors2

Well-known member
תודה!

יש לנו את התוצאות בהודעות הנבחרות, אבל הכל שם מסודר ונוח.

noname231

New member
לא נראה לי שהם הכינו את הרשימה בויקיפדיה...

מישהו בפורום מצעדים רשם את הקישור הזה בתגובה לשאלה, ציטוט: "אני בכלל עליתי על זה בטעות", אז לא נראה לי שהם הכינו את הרשימה. ראיתי את הרשימה היפה שעשיתם בפורום הזה, אבל הופתעתי לגלות שיש רשימה מסודרת בויקיפדיה. מעניין מי הראשון שהכין את הרשימה? פורום גלגלצ או מישהו שעדכן בויקיפדיה.

limors2

Well-known member
את ה6-7-8-9 אנחנו עשינו פה.

אבל התוצאות הופיעו גם באתר של גל"צ אז אין ממש בלעדיות לאף אחד על זה.

TheRasmus

New member
ברור שמי שעדכן בויקיפדיה לקח מכאן

תסתכל בדיון על הערך עצמו. הרשימה עלתה רק באפריל 2009. לא שזה כזה משנה, אנחנו לא מנסים להתחרות או לקבל קרדטים..

למעלה