יום ראשון

limors2

Well-known member
../images/Emo42.gifיום ראשון../images/Emo42.gif

שוב 6 לפנות בוקר
הפעם לפחות זה מסיבה טובה- שוב אווטאר! ההקלטה שלי של הספיישל מאתמול עבדה, הידד! היא לא איכותית כמו ההקלטה של d1f2, אבל אני אסתדר איתה
אעביר אותה לאייפוד ואולי אשמע בדרך לסרט.

noname231

New member
האם יהיה שידור נוסף למצעד העשור של גלגלצ ?

לצערי אני לא אוכל להקשיב למצעד ביום חמישי, אני מקווה שיהיה שידור חוזר לפחות של 20 המקומות הראשונים, או פודקאסט באתר של גלגלצ

limors2

Well-known member
הם אמרו בפייסבוק שבטח יהיה בשבת.

ויהיו הקלטות פה בפורום!

noname231

New member
תודה ../images/Emo13.gif,האם יש סיכוי שיהיו גם פודקאסטים..

אני מקווה וממליצה שיהיו באתר של גלגלצ גם פודקאסטים של תכניות ספיישל, לטובת מי שפספס את ספיישל הרכבי העשור (קולדפליי
) .

limors2

Well-known member
את זה לא יהיה.

גלגלצ לא מספקים הקלטות של תוכניות.

אפשר לפתוח עמוד משלנו

באתר כמו icast ולהעלות לשם בצורה מסודרת את ההקלטות שלנו. רק מה....למי יש זמן חחחחחחח.

limors2

Well-known member
או כח../images/Emo6.gif

למרות שזה נורא שימושי. אולי יום אחד!

אני מכיר כמה אנשים שמקליטים את המצעד

גם מהאינטרנט וגם ישירות מהרדיו כך שאני מניח שבין כולם נוכל להסתדר.

abastor

New member
בוקר טוב!

היום אני וממשיך דרכי הולכים להציג חלק מהרעיונות המוזרים שהגינו ונקווה שלא ממש ירדו על הרעיונות האלה
יש הנאה צרופה בלעלות על אופנוע עתידני ולדרוס חברים שלך שוב שוב, כמו גם לעמוד מולם בטווח אפס ולירות בזוקה שהורגת את שניכם
קנאק בעמוד השדרה זה דבר נפלא ומלחיץ
איזה ספיישל היה אתמול?

clevelandrocks

New member
היה ספיישל חופרים

עומרי רונן, דלית רצ'סטר ועוד מישהו (דן דן אולי) ניתחו את המגמות במוזיקה בעשור האחרון. בגדול הם ניסו להסביר למה היתה חרא מוזיקה בעשור הזה, חוץ מדלית, שהתעקשה להגן בגופה על העשור.

limors2

Well-known member
../images/Emo6.gif

עוד לא שמעתי את הספיישל, אבל אני משערת שאני אהיה באותה דיעה עם דלית. בתור חובבת פופ מיינסטרימי ממש ממש נהניתי מהעשור הזה!

abastor

New member
נשמע מבאס ../images/Emo5.gif

ליאורה, נראה לי שאני דווקא הייתי הולך עם השניים האחרים. מ-2003 והלאה רוב השירים היו די על הפנים. כנראה לא במקרה, אגב, כל השירים שדירגתי הם 2000-2002.

abastor

New member
גם אני

ולמרות זאת יצא שדירגתי רק שירים מתחילת העשור => מכאן נובע שכנראה באמת נהניתי יותר משירים של תחילת העשור

למעלה