הצעונת!!!!

כפית15

New member
משתתפת בהחלט!!!../images/Emo127.gif../images/Emo141.gif

רעיון מאאאאגניב!!! קבלי צל"ש!!!

כפית15

New member
רק דבר אחד... ../images/Emo141.gif

אמממ... אני לא מכירה ממש טוב את כולם פה...

לא מבינהההההההההה

איך עושים את ההגרלה?????????? מה אם כולנו נחליט שאנחנו רוצות להיות הגמדות של x מי יחליט למה ? כמה .. לא הבנתי כלום לגבי ההגרלה.. אפשר הסבר מנוקד?!?!

לא.. ../images/Emo107.gif

זה לא לפי מי שרוצה... עושים הגרלה שבה יש את כל השמות- מוציאים אחד ומחליטים שהוא יהיה הגמד ומוציאים עוד אחד ומחליטים שהוא יהיה הענק שלו ואז שוב מחזירים.. הקיצר יוצא שכל אחד הוא גם ענק וגם גמד.. משהו כזה.. אלהההה- תסבירי יותר טוב!

אוקי עכשיו דווקא הבנתי

כי לפי אלה זה היה נראה לי שאנחנו אחראיות להגרלה ולכן לא הבנתי עכשיו שהבנתי שגילי עושה את ההגרלה אני רגועה!!

נכון דניאל

כל אחד יהיה גם גמד וגם ענק. כל גמד עושה הפתעות לענק שלי, ולא מגלה לו מי הוא. כשמשחקים את זה במציאות, אז נוהגים למשל לתת ממתקים, וארוחות נחמדות, וכל מיני הפתעות כאלה. שנה שעברה שיחקנו את זה בכיתה והגמדה שלי הכינה לי ארוחת בוקר שלמה!!! *רזיה נהיית רעבה...*

מישהו

שלא ישתתף במשחק יעשה את ההגרלה, ואז ישלח את התוצאות לכל אחד מהמשתתפים. ככה רק הוא ידע והרי לא יגלה לאף אחד חוץ מלגמד עצמו. אלה הציעה שחברה שלה תעשה את ההגרלה, אלא אם יהיה מישהו מהפורום שלא ירצה להשתתף במשחק ואז הוא יוכל לערוך את ההגרלה. יותר מובן עכשיו מורי?

הסבר מנוקד אי אפשר!../images/Emo11.gif

כי ניקוד זה ג'יפההההה
! עכשיו התחלנו ללמוד את זה ואני שונאתתתתתתתתת
ניקוד! אפשר הסבר מפורטרט יותר
! את לא בוחרת את מי תגמדי
! גילי חברתי המקסימה
, תערוך את ההגרלה ככה שכולם יוכלו להשתתף
! הדגש|תודה גילי! (היא לא מהפורום הזה!) בכל מקרה ברגע שכל מי שרוצה להשתתף יודיע
ואמא ושני יחזרו
אני אתן
לגילי רשימה והיא תגריל מי יגמד את מי
! ברגע שתהיה לה רשימה של מי מגמד את מי! היא תשלח לכל אחד מסר פרטי, אישי ואינטימי (*נוט*) שנושאו יהיה : את/ה מגמד את ____________ עכשיו הכל מובן?!

../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gifרעיון ענק!!!

כל הכבוד אלה! הרעיון ממש ממש מוצא חן בעיני! לדעתי כדאי שכל סיבוב של המשחק ימשך שבוע-שבועיים. ובואו באמת נחליט על תקופה שתהיה נוחה לכולם, כי למשל מה-17 עד ה-20 לחודש יש לי טיול שנתי, אז צריך למצוא זמן שיהיה נוח לכולם.

IMCU2

New member
גם אני אשתתף!

רגע, העניין של המשחק הוא לגלות מי הוא הענק ע"פ ההודעות, נכון? אז צריך להשאיר רמזים בהודעות בכוונה או לא?

אררררררררררג.!!!!../images/Emo46.gif

ניקוד!!! ג'יפההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

בואנו...

אני הולכת לנמנם!
רק רציתי להגיד לכם שאני מאושרת
שהפורום חזר לתפקד ואמא בטח תהיה מאוווד מרוצה!!
לילה מקיסם לכם!

למעלה