הצעונת!!!!

למה לא להפסיק להיות נמושה ולכתוב

בניק האמיתי שלך ?! (ואם אתה לא הפורץ המטומטם אז אני ממש מצטערת! )

../images/Emo42.gifהצעונת!!!!../images/Emo140.gif

הקשיבו הקשיבו! בהרבה פורומים עשו משחק כזה של גמד ענק ואני חושבת שזה ממש חמוד! וזה גם מגבש (מה שממש לא יזיק לנו!) אמממ אז מי שנראה לו הרעיון שישרשר
מי של נראה לו שישרשר
ומי שלא יודע מה זה! שירשר
וההסבר יבוא במהרה.. פשוט אני מניחה שרובכ יודעים מה זה.. בכל מקרה! תגיבו! וכמובן שנצטרך לחכות לאמא ושני!

אלה מותק יש רק בעיה אחת

בשבשיל זה צריך חשאיות... ואיך בדיוק נעשה את זה?????????

Dawson girl

New member
מסרים!

יש אחד שמארגן את הכל והוא מארגן את הגמד-ענק... ככה נראה לי- יכול להיות שאלה מתכננת את זה אחרת...

אבל גם במסר רואים מי שלח אותו

ואז אין חשאיות!!!!!!!!!!!!!!!!! אהההההההההההה עליתי על זה!!!!! כל אחד יפתח לעצמו ניק חדש בגמד של....ואז לא ידעו מי הוא יפוי מורי!!

Dawson girl

New member
../images/Emo127.gif

אחלה רעיון! אבל כמו טל... איך נשחק את זה בפורום?

הסברים!!!!

ככה!!! -מה זה בכלל גמד-ענק??!?!?!
*גמד-ענק זה ככה! לכל מי שמחליט להשתתף במשחק
יש מי ש''מגמד'' אותו כלומר דואג לשלוח לו הודעות חמודות
(הוא הגמד... מי שהוא ''מגמד'' זה הענק שלו!). וכל מני דברים חמודים לפורום במשך כמה זמן שנחליט ולאחר אותה תקופה של זמן הענק צריך לנחש מי הענק שלו!יש מבין?!
הנה לכם דוגמא!! נגיד שיוספה היא הגמדה של יעקבה (יוספה=גמד, יעקבה=ענק) אז במשך הזמן שנחליט יוספה תשלח ליעקבה הודעות חמוודת וכל מיני ברכות ותמונות וכו בפורום!בסוף יעקבה תצטרך לנחש מי היא הגמדה שלה! כן... אבל יש לי ניק משלי.. אז איך לא ידעו שזה אני?!
כאן יש לכם שתי אפשרויות! או שפשוט כל פעם תוספיו הודעה בתור אורח לדוגמא ''הגמד של יוספה'' או שתפתחו ניק חדש רק בשביל המשחק!(במקרה שפתחתם ניק/יוזר חדש אז אל תשכחו לבדוק טוב טוב שלא שלחתם לענק שלכם הודעה בתור הניק הרגיל שלכם!) יופי...הכל טוב ויפה אבל איך נחליט מי הגמד של מי וזה עדיין יהיה חשאי?!?!?!?! איך נחליט מי הגמד של מי- הגרלה פשוטה! איך זה ישאר חשאי! שוב שתי אפשרויות : אם יש מישו שלא רוצה להשתתף הוא יגריל וישלח לכל אחד במסר מי הענק שלו! אם כולם מחליטים להשתתף אז אני יכולה לבקש מחברתי המקסימה גילי שתעזור לנו ותגריל ואז תשלח לכל אחד מסר! עוד שאלות?!

אנחנו צריכים להחליט!יש הצעות?!

אני חושבת ששבוע או משו כזה.. והוא יתחיל כשאמא ושני יחזרו ויסכימו גם הן להשתתף!ואז נחליט מתי הוא מתחיל!

הנה לכם דוגמא

ממשחק גמד-ענק שהיה בפורום דוליז המקסים!
אז שלנו אולי יהיה קצת פחות מושקע
! אבל גם אנחנו שאווים!!!
http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=20925265&archive=1

shira245

New member
../images/Emo127.gif והצעה לשיפור

מכיוון שיש פורומיסטים חדשים שאני לפחות לא יודעת נגיד את התחביבים שלהם,מוזיקה שהם אוהבים,סדרות טלויזיה וכל זה,זה יקשה עליי לגמד אותם.. אם למשל יצא לי לגמד את אלה אני אוטומטית יחשוב על צ'אד בשבילה או אם זו טל על ג'וש.. אז נגיד אפשר להכין שאלון עם צבע,תוכנית טלויזיה,ספר,זמר וכל הדברים האלה שנלמד יותר אחד על השני.. רק בקשה אחת!
שזה לא יהיה שבוע הבא..כי ב17(זה יום שני) יש לי מבחן ע-נ-ק-י באזרחות+הגשה של סיכום יומני למידה באזרחות..אז אני צריכה כמה ימים טובים להתכונן ועוד יש ל 2 מבחנים בשבוע הזה..

כשחושבים על זה..גם לי יש מבחן

ענקיייייייייי במתמטיקה השובע.. ככה שברגע שכולם יהיו נחליט על תאריך! וזה גם יכול להיות נגיד שבועים או משו כזה ככה שמי לא יוכל במשך כמה ימים יהיו לו עוד ימים להשלים!

למעלה