אל תדאגי...

בערקון בצה"ל זה 30% לוחמים, 70% "תומכי לחימה"- ג'ובניקים. אולי את מהמרכז בגלל זה את רואה הרבה משתמטים..בת'א 14% משתמטים אני יודע...ובירושלים ובת'א משתמטים הכי הרבה אנשים כי בירושלים זה דוסים שחיים על חשבונינו ובת'א המשתמטים הם צפונבונים מפונקים שלא בכבוד שלהם "לבזבז" את הזמן שלהם על הצבא ולוות על סדר יום של ארומה-קניון-ים-מסיבה או ילדים להורים עשירים שההורים שלהם מוציאים אותם בקומבינות.. אז בקיצור, כל החרא נופל על הפריפריה והקיבוצניקים

Lost Lullaby

New member
../images/Emo41.gifנמחקו איפשהו כאן הודעות

למקרה שתהיתן לאן זה נעלם

vmars fan

New member
^_^ הרבה זמן לא הייתי כאן..

עוד השבוע אני קונה כרטיסים ^_^ ההופעה בכלל יוצאת ביומולדת שלי [ובגגרות האחרונה שלי לשנה] אז זו מתנה נחמדה. אני מקווה שיהיו גם מהישנים, עם כל הכבוד לדיסק החדש, ויש כבוד, אני אוהבת את החומר הישן שלהם, לדעתי יהיה ממש סבבה אם יהיו גם הזקנים יותר =]] אני דווקא אוהבת את לקרימוסה. ואני ממש אבל ממש מקווה שהמלחמה לא תפרוץ יום לפני ההופעה, ולא תמשך עד אליה. זה יהיה ממש באמר. =// =]

פרסי555

New member
עלומה??? זו את???

אם לא... זה גם יוצא ביום של היומולדת שלה, היא גם ממש אוהבת את לקרימוסה, והיא גם קונה את הכרטיסים השבוע...צירוף מקרים נדיר....או שלא??

ZuLi90

New member
השירים שחייב להיות

לאקרימוסה , YS , טורניקט , הנטד , WOTW ... , מה זאת אומרת?!... , בלי השירים האלה זארת תהי פשוט הופעה לא הופעה

frozen Blood

New member
../images/Emo45.gif

והייתי מוסיף לפה גם את לייז! למה הם לא מנגנים את לייז בהופעות! חצופים!

למעלה