Dewberry

New member
../images/Emo41.gif

סוף סוף אוונסנס הודיעו שהם באים לארץ, ואם לא תהיה מלחמה בקיץ אז זה גם כנאה באמת ייקרה. כבר קניתי כרטיסים (מותר לי להתלהב, לא כל יום קונים כרטיסים לאוונסנס
) ורציתי לדעת אם אתם חושבים או יודעים מה יהיה הפלייליסט שלהם, בערך.. יותר שירים מהדיסק החדש או שיהיה גם חלק נכבד מהזקנים יותר? תודה מראש :)

TheRainMaker

New member
בעיקרון הם כל הזמן משנים

אבל מה שכן מצאתי, הנה כל הפלייליסטים שלהם מסיבובי ההופעות השונים.
SETLIST FOR 2006 THEATER TOUR Sweet Sacrifice Weight of the World Going Under SWQ* The Only One Haunted Whisper Lithium Good Enough CMWYS Imaginary BMTL Lacrymosa Encore: My Immortal All That I'm Living For *SWQ was played for the first three shows (Canada and Boston, MA) only. SETLIST FOR 2007 WORLD TOUR - Canada Sweet Sacrifice Weight of the World Going Under The Only One Cloud Nine Lithium Good Enough SWQ* Whisper CMWYS Imaginary BMTL Haunted All That I'm Living For Lacrymosa Encore: My Immortal Your Star *Once again, SWQ was played for the first few shows of the tour only. Edmonton, Canada was the first concert that didn't have it played. SETLIST FOR 2007 WORLD TOUR - Australia/US Sweet Sacrifice Weight of the World Going Under The Only One Cloud Nine* Lithium Good Enough Haunted Tourniquet CMWYS Imaginary BMTL Whisper All That I'm Living For Lacrymosa Encore: My Immortal Your Star​
אני אישית ממש אשמח אם יהיה פלייליסט כמו האחרון, של הסיבוב האוסטרלי.

Dewberry

New member
הם שמים שירים מכל הזמנים

מעולה!! תודה רבה :) הכי אהבתי את הפלייליסט של anywhere but home חבל שלא יהיה

yotem 16

New member
באמת?../images/Emo83.gif

אני אישית הייתי מוותר על GE ולאקרימוסה. GE פשוט לא טוב בהופעה לדעתי, ואני לא מבין למה תוקעים אותו באמצע הפלייליסט בלי שום קשר לכלום >< ולאקרימוסה, עם כל זה שבאלבום הוא מדהים, בכל ההופעות שראיתי שביצעו אותו הוא יצא על הפנים לטעמי. במקום שני אלה הייתי מעדיף את EF, ואולי איזה משהו מהישנים- BNM או Understanding, או FA.

TheRainMaker

New member
יש בזה משהו

ואני די מסכים איתך.. אבל ממה שיש בפלייליסטים ששמתי, האחרון נראה לי הכי שווה^^

Im Not Dead

New member
לקרימוסה ממש טוב בלייב דווקא

רק מעפן שהכינורות לא לייב :\ זה כל היופי של השיר...

yogniz

New member
הא??!!../images/Emo109.gif

אלו שניים מהשירים שבשום אופן אסור לוותר עליהם. את GE איימי מבצעת כל כך יפה בלייב, שאפילו מי שלא אוהב את השיר יהנה מזה...חייבים גם שיר שקט באמצע..ועדיף שזה יהיה זה ולא MI. ולאקרימוסה...על הפנים? וואו מוזר שאתה חושב ככה מה שבטוח שהשיר הכי טוב ששמעתי בלייב מהסיבוב הופעות החדש
Your star. פשוט מדהים. וגם TOO ממש יפה. אם אפשר לוותר על משהו זה על GU..וכמובן שאפשר לוותר על SWQ וגם על האנטד וטורניקט וCN (למרות שאת שלושתם מאוד הייתי רוצה לראות לייב...אבל עדיף להוציא אותם ולא את GE ולאקרימוסה בשום פנים!)

yotem 16

New member
הא??!!../images/Emo83.gif

טורניקט? GU? האנטד???????? OMG למה כל השירים הכי טובים? גוד אינאף נשמע טוב בלייב, אבל הוא משעמם מדי ואני ראיתי כמה הופעות שהוא היה באמצע הפלייליסט וזה מקום תקוע ולא קשור. מבחינת הזרימה שלו הוא בכלל לא מתאים באמצע החיים ככה סתם, הוא שיר שאם רוצים לעשות אותו צריך לעשות אותו בסוף או משהו. ולאקרימוסה? על הפנים. ככה זה כשאין תקציב לכינורות P: בכל הביצועים של זה ששמעתי היא פשוט צורחת את נשמתה וזה נשמע ממש לא יפה לדעתי. בכל אופן, אם בהופעה בארץ לא היה את טורניקט ו- GU, חבל על הפרצוף היפה של איימי P:

frozen Blood

New member
אני איתך!

סיבוב אוסטרלי רולז! (ואני בטוח שיוגב יסכים
) אז מזה אפשר להבין שהם לא יבצעו את LC:\

Brombit

New member
אבל מה זה Encore? ../images/Emo115.gif

ראיתי שבעברית זה 'הדרן', אבל אני עדיין לא מבינה מה זה

frozen Blood

New member
זה כשהלהקה הולכת../images/Emo3.gif

ואז באופן נורא מפתיע:O (לא ממש
כי כולם מצפים לזה...) חוזרת ומבצעת 2 שירים לעיתים שיר אחד.

Honey girl17

New member
אני צכה עזרהה

שמישהו יגיד לי מי הם חברי הלהקה? חוץ מאיימי. ושימו פה איזו תמונה שלהם. כדי שיהיה לי סדר בראש...ובמיוחד לעבודה,שאני חייבת לגמור היוםםם!

Honey girl17

New member
אוקיי תודה...

למטה יש שרשור על תמונות מסדרה. חסר לי את טרי... יש למישהו אולי..?

EvRules

New member
חחח לגמריי ><

אחד מהתמונות האחדות שאיימי לא יצאה פוטוגנית P:

למעלה