weim

New member
כן, הראשון

לקחתי אותו מהספריה אבל בקרתי השבוע ב'הלפר' באלנבי וביקשתי ממנו שיודיע לי כשזה יגיע אליו, זה עושה רושם של ספר שאני רוצה אצלי על המדף

emily play

New member
ניק יקירי

לעברית תורגמו "vox" (כן, זה שמו העברי של הספר), ו"הפרמטה". אם שמעת דברים "מעוררי תאבון" זה כנראה על שני אלה, כי הם עוסקים בסקס. לפרטים נוספים - ריוונדל, תרשמי אותי לביוגרפיה, ל... מתישהו.

Rivendell

New member
ה 6.11 עובד? ../images/Emo13.gif

תוכלי להיות ביוגרפית היומולדת של הפורום
.

emily play

New member
כבוד גדול

קצת גדול מדי בשבילי
אני מסכימה טנטטיבית, יתכנו שינויים עם תחילת שנת הלימודים וקבלת רשימות הקריאה.

Rivendell

New member
הכנסתי אותך לרשימה

אם את רואה שמשהו משתנה תודיעי לי ונתארגן
.

ש פ ר י ר

New member
קצת מאוחר להשתחל לשרשור הזה

במיוחד למישהו שהוא דיי חדש בפורום.. אז אני קורא עכשיו את "שתהיי לי הסכין" של גרוסמן. הרעיון שמאחורי הספר הוא מענין (רק בשבילו קניתי) , גבר נתקל באישה אלמונית בכנס ומחליט ליצור איתה מערכת יחסים שתהיה מבוססת רק על התכתבות הספר מכיל את המכתבים שלו בלי שנדע מה היא כתבה לו בחזרה (הסכימה להתכתב זה בטוח..) אני מוצא אותו דיי מייגע (בייחוד לאחר "מישהו לרוץ איתו" שסיימתי לא מזמן ומאוד נהניתי) אבל נראה לי שכדאי להמשיך , בעיקר בגלל שהמכתבים הללו מגלים כל פעם טפח נוסף מאישיותו המורכבת והמאוד מעניינת של הכותב וגם , אבל פחות ובאופן עקיף , של הכותבת.

2_be

New member
דווקא לא../images/Emo13.gif

אני ממש מסכימה איתך לגבי הספר הזה, אבל אציין שבסופו של דבר די נהניתי ממנו בעיקר בגלל שכל פעם התגלה עוד קצת על הכותב והכותבת. נכון שלעומת מישהו לרוץ איתו הוא קצת יותר כבד, אבל עדיין נחמד (שכחתי להגיד שאני מהחובבים המעטים של גרוסמן פה בפורום...) את "יש ילדים זיג זג" כבר קראת? הוא ב"רמת כבדות" נמצא בינהם. וכמובן, ברוך הבא

Rivendell

New member
תמיד טוב להצטרף ../images/Emo24.gif

ברוך הבא!!! אני מאוד לא אוהבת את גרוסמן, ובהתאם גם לא אהבתי את הספר הזה. אבל אם תרצה, אתה מוזמן לעשות "טקס חניכה" ולספר לנו בפירוט על הספרים שכן אהבת, ולמה
.

למעלה