hrabba

New member
ומה עם הראוורד רוראק

ואת המאהב האולטימטיבי ששכחתי איך קוראים לו ממרד הנפילים? (גון גאלט?) ופרנסיסקו דה אוסקניה כמובן את כולם הייתי רוצה, הרי ראנד מתארת את הגבר האולטימטיבי - המושלם

lorien

New member
נדוש או לא נדוש

אבל איך אפשר בלי ארגורן, ארגי, גבר חתיך מסתורי...

Rivendell

New member
לגולס דווקא?!

בסרט הוא נראה כמו, תסלחו לי על הביטוי, "כוסית"
אני מצטרפת לחובבות אראגורן
.

Mנטה

New member
המצטט מהמצוטט פטור ../images/Emo8.gif

יופי, אז לא תהיה לי תחרות עליו

ארגורן?

בסרט, מילא, יש מה לחבב... :) אבל בספר! היללן הצדקני והמתחסד הזה לא יזכה בחסדי
. אחיו הרבה יותר מוצא-חן בעיני. _____ עוד בנושא זהותו המינית והג'נדרית של לגולס -> http://www.fisheye.co.il/story.php3?id=1346#97065

suki da yo

New member
אני כל כך מסכימה!

את ארגורן אני מאוד לא אוהבת, ולגולס מהסרט הוא אכן כוסית (אבל מאוד כוסית..) והאמת, מי שממש חמוד בסרט (פרט לפרודו, עם העיניים הכחולות האלה) זה גימלי. גם מצחיק, גם זקן פרא, וגם בגובה שלי:)

Mנטה

New member
תשכבי את עם רוארק !

יקירתי, הסקס במעיין המתגבר הוא הכל חוץ מסקסי. אין בו טיפת רכות או התחשבות או משהו, הוא יותר דומה לסקס עם זונה (כשכל צד חושב שהאחר הוא הזונה). יסולק רוארק לאלתר ובדיעבד מרשימה זו !

hrabba

New member
אמרתי לך, יקירתי

גם באונס במקרה הזה יש מסר, הרי לכל מילה של איין ראנד יש סיבה ולא, אני לא אכשכב עם רוראק, אני מסתפקת במה שיש לי למרות שאם תחשבי לעומק שני הגברים ( אני לא זוכרת שמות) מאד אהבו את דגני, הסיבה להשפלה ולאונס לא הייתה טמונה באהבתם אליה, ולא הרווארד רוראק הוא שאנס אותה וזהו בזה גמרתי להגן על איין ראנד

Mנטה

New member
אני לא זוכרת הרבה מראנד אבל מה

שאני כן זוכרת, הוא שכל תיאורי המין בספר הזה מאוד קרים ומרוחקים, מתוך האידיאולגיה של ראנד שהיא מותחת אותה עד הסוף. אני מנסה לחשוב על ספרים שבהם המין שווה ולא כל כך מצליח לי. בכלל אני חושבת שמין הוא לא דבר שאפשר להביע כל כך טוב במילים או בסרטים. זה יצרי, חושי ורגשי מדי בשביל זה. אהבתי את תיאורי המיטה ב"ירח מלא" של מולינה.

een ogenblik

New member
האורד רוראק אנס את דומניק

דגני היא מספר אחר (אנסו אותה? לא ממש זוכרת ארוע שכזה). לאונס יש רק מסר אחד חולני, והוא שלצד האונס יש יותר כוח מלצד הנאנס, ולכן מותר לו לעשות כרצונו ללא שימת לב לרצון הצד השני. כך זה בעולם האמיתי, וכך זה גם אצל איין ראנד.

hrabba

New member
אכן דומיניק, תודה

גם המסר של אונס הוא נכון רק שלדעתי איין ראנד נסתה חעשות שימוש באותו מסר סליחה על הבלבול בין דאגני ודומיניק את שני הספרים לא קראתי עידן ועידנים

arandiera

New member
דומיניק אנסה לו את הנפש...

ואגב כבר כשקראתי את הספר (מזמן) בחרתי בדומיניק. בלי לזכור כלום אני בוחרת בה שוב ולו רק בזכות השם שלה... יחד איתה אני לוקחת את רמדיוס של מארקס ואת הגבר מ"ההנאה שבאיטיות" אני בכלל לא בטוחה שהשם שלו מוזכר... איזה צעיר בתולי שהוא היה.

octavia

New member
הדמות שלי היא אדמונד דאנטס

הלא הוא הגדול מכולם - "הרוזן ממונטה כריסטו" אדם טוב,בעל לב זהב,רגיש יודע להחזיר לכל מי שעזר לו ועושה צדק עם אויביו. רק שיש לו מיגרעה אחת והיא שהוא מאוד מאוד עשיר מעדיפה את דמותו כמו שהוא היה בתחילת הספר אדם פשוט,תמים וטוב לב.

עופר D

New member
אחלא שירשור, ולצד הגברי...

טוב, אני לא ממש נשפך מהגברים שבחרתן. יכול קצת להבין אבל, אתם יודעים, עניין של טעם, והרומנטיקה שלי עם גברים מוגבלת. אז ניסיתי לחפש נשים.... הלו, יש נשים בספרות? עברתי לאחור על רשימת הספרים שקראתי בעת האחרונה. אין נשים שוות. כאלה גדולות, רבות פעלים, תושיה, אומץ, רגישות. בקיצור שוות. למי היה אולי סיכוי אצלי: אולי הנשים של מאיר שלו, אבל בכל זאת הן מוצנעות משהו; אולי סמילה, רבת האומץ והתושיה; או דר' סקרפטה, אישה לעניין, למרות עיסוקה הלא-רומטי בעליל; היחידה שהיתה שווה באמת (ודמותה מפותחת היטב), היתה האישה הצעירה (אוף, אני ושמות) ב- "גיא אוני". אבל המבחר דל. יש נשים מקסימות, אבל הן דמויותיהן קטנות מדי מכדי להלהיב ממש. הבעיה היא שכאשר הן נשים גדולות (בדמות), הצד הרומנטי שלהן מוצנע, לא? הדמויות המובלטות הן לרוב גברים (גם בספרים שנכתבו ע"י נשים). לפחות בספרים שקראתי. דווקא בקולנוע יש יצוג ראוי יותר לנשים. אז אנא, האירו את עיני, מי הנפלאה בנשים? עופר

ג'ו

מנשים קטנות כמובן. עוד לא נתקלתי באף דמות ספרותית יותר אינטיליגנטית, יצירתית, מקסימה ובעלת חוש הומור כמוה...

למעלה