Rivendell

New member
../images/Emo45.gif צודק בהחלט

האנטי-גיבורה האולטימטיבית, ולפיכך גם דמות מצויינת (ואישה אטרקטיבית אני מניחה, אם כי קשה לי לשפוט)

behemot

New member
אוטומי בת מונטסומה - אקזוטית, פראית

גאה, אוהבת - יש לה הכל

Ayelet S

New member
מאחר ולא מזמן קראתי את "דודה חוליה

והכתבן" של מריו ורגאס יוסה, דמותו של מריו ("ורגיטו"), גיבור הספר, עלם חמודות בן 18 נחרטה בזכרוני. הוא רגיש, חכם, מלא בפאטוס כובש של נעורים, מוכן להלחם בכל מה שעומד בדרכו למימוש אהבתו לחוליה, בה הוא מאוהב עד טירוף....אני בוחרת בו!

שלי- גילברט בלייט מאן שרלי

איך אפשר שלא??? כשהייתי בת 12 הערצתי אותו עד עמקי נשמתי... חתיך, חכם, לא הבנתי מה לקח לאן שלושה כרכים להבין את מה שהבנתי מהספר הראשון...

r i c k i

New member
כ"כ הוצאת לי את המילים מפה...../images/Emo2.gif

אני קוראת את כל השרשור ולא מבינה איך קרה הדבר... וגילברט בלייט אפילו לא עבר את אחוז החסימה. אבל יש צדיקה בסדום. לא יעזור דבר, הגיבור שלי (בעצם שני גיבורים... כי גם לורי מנשים קטנות עדיין מעביר בי צמרמורת) היה ותמיד יהיה אותו גיבור מהספרים של גיל 10!

Sparks

New member
יופי! אף אחת לא רוצה את דארסי? ../images/Emo9.gif

אני שומרת אותו כולו לעצמי! גבר שנראה טוב, חושב, והכי חשוב מסוגל להשתנות ולהודות בטעויות.
ספארקס

Mנטה

New member
בטח בטח דארסי אפילו כתבתי עליו

מונח שלם במילון הפורום שלי (פורום 225)
אבל כשאת מזכירה את זה, יותר אהבתי את אהובה של "אמה". שכחתי את שמו.

Sparks

New member
מר נייטלי ה"אבירי" ..

אבל הוא קצת דידקטי מדי בשביל בחורה חסרת ביטחון כמוני... ועוד אחד שהייתי שמחה לפחות להכיר הוא יונדלאר ולו רק כדי לראות איך העיניים שלו נראות. ספארקס

savion78

New member
כן...מר דארסי המקסים...

וגם לורי מנשים קטנות,וגילברט מאן שרלי וכל הגברים הרומנטיים האלה....אח...אולי הייתי צריכה להוולד 100 שנה לפני...

renjintso

New member
One of each gender

Prince Mishkin, the Idiot, 'cos he's such a mami you just wanna take him under your wings and take care of him forever Blimonda (not sure about the spelling) "memorial del convento", Saramago, because she's so strong, yet so loving - who asked for a romantic woman? Had I've been a man, I would have take her with no delay. Her companion is also worthy, Think the name's Balthazar And I'll defenitely stand in line for Rhett Buttler, though I never quite got his thing to Scarlet. Big minus for him if you ask me

sisyphus

New member
אווו. איזה שרשור כייפי!

אוסיף לכן את ראלף, הכומר המדהים של 'ציפורים מתות בסתר'... זה חלק חשוב ברומנטיקה - האיסור, ההשתוקקות. באמת חשבתי פעם להשוות בינו לבין ג'רולד מ'האפיפיורית...'. שיהיה זמן...

frustrated

New member
בעיה

מישהו כאן כבר הזכיר כי אין הרבה נשים רציניות בספרות שאפשר להתאהב בהן. ואכן, חשבתי וחשבתי, התבוננתי ארוכות בספרים שעל מדפי וניסיתי להיזכר בדמות כלשהי שהייתי רוצה להוציא מהספר. הדמות היחידה שהצלחתי להעלות על דעתי היא תהלה העגנונית, אך כמובן בצעירותה.

שמיל111

New member
יש גם יש ...

אם התכוונת למה שאני כתבתי ( אי שם באמצע השרשור - "מה עם יעקב ? ") , הרי שהיה לי קשה למצוא מישהי שהיא סמל הרומנטיקה , הרוך והעדינות הנשית , אבל נשים בכללותן , על כל רובדיהן והאישיות שלהן ? לדעתי , יש גם יש ! אני התאהבתי בנשים הקשות , החזקות ,שאינן תלותיות . אולי התאהבתי בהן , כי בתקופה שלהן לא היה את החופש והשוויון המובנים מאליהם היום . פאניה (גיא אוני ) , יהודית ( כימים אחדים ), תהלה ( תהלה ) , פלאגיה ( המנדולינה של .. ) , לדוגמא , הן בשבילי דמויות מרשימות הרבה יותר , מבחורה שכל כולה רומנטיקה אבל לא הרבה יותר מזה .

tarfon

New member
לפני זמן מה נערך דיון דומה

בפורום מד"ב ופנטזיה. הערתי כבר אז לגבי קורדליה נייסמית (או - וורקוסיגן). זו אשה מרשימה מאוד, שקל להתאהב בה. מבין סדרות הפנטזיה אני מחבב את פיונה מאמבר. נכון שהיא תככנית וגמדה אבל יש לה המון אופי. מישהו כתב לגבי דמויות הומוסקסואליות בספרות - בשבוע שעבר קראתי את "הר סין ז'אנג", שם מופיעה דמות הומוסקסואל מעניינת מאוד. אולי לא הטעם של כולם, אבל בפירוש דמות מורכבת ומעניינת.

למעלה