שירשור רומנטי ../images/Emo23.gif

לאישות ולאישים של הפורום- איזה דמות מכל ספר שהוא, הייתם לוקחים הבייתה לחיות איתם לעולם ועד? ומי הדמות הכי רומנטית שקראתם עליה? אנא ציינו שם וספר. אני אתחיל...הרומנטיקן שלי הוא ג'רולד, מהספר "האפיפיורית יוהנה"... ובהחלט הייתי לוקחת אותו הבייתה

Mנטה

New member
אכן תמונות קשות

אש מ"היכלות רחוקים" אנדרי מ"מלחמה ושלום" רט באטלר כמובן "חלף עם הרוח" ושכחתי את שמו מ"אפשר גם בלי קוויאר" או במילים אחרות: הרפתקאות, כבוד ותהילה

een ogenblik

New member
תומאס ליוואֶן, זה השם מ"אפשר גם בלי

קביאר", רק שיש לו בספר כלכך הרבה שמות בדויים, שקל לשכוח את שמו.

New Tomorrow

New member
../images/Emo8.gif

הייתי לוקחת את הכלב Flush מהספר הנושא את אותו השם, של וירג'יניה וולף. וברצינות... את מרי פופינס.

nina1

New member
שאלה מצוינת.

ובדיוק מתאימה לי.. סיימתי עכשיו את "אהבה בימי כולרה"של מארקס. ולדעתי מכל הספרים שקראתי בחיי ומכל הדמויות שעברו מול עיני הייתי בוחרת בפלורנטינו אריסה. זה מה שנקרא אהבה אמיתית. שיש שכרה בצידה. אפילו אם לוקח לה 50 ומשהו שנה להתממש.

ILet

New member
רומן גארי

אחרי שסיימתי את הבטחה עם שחר התאהבתי בו נואשות, ואיתו אני מתכוננת לבלות את שארית חיי. לפניו היו לי אהובים אחרים: דמות הבחור [אינני זוכרת את שמו] מהספר של סטראטיס מיריביליס- המורה זהובת העיניים, והבלש מיכאל אוחיון של בתיה גור. הוא גברי, רגיש , אינטלקטואל, חובב מוסיקה. חסרונו היחיד: הוא מעשן כבד. אבל עתה, כשמצאתי את אהבתי האמיתית, אני מקבלת את רומן גארי יחד עם הסיגריות.

ILet

New member
תשובה ל roni 64

כשקראתי את קריאת התיגר שלך עלה לי הדם לראש. חשבתי להזמינך לדו- קרב. אח"כ חשבתי על הסוגיה ביישוב הדעת וחשבתי להציע לך: אולי נגור יחד בקומונה?

roni64

New member
אבל אני הייתי כאן קודם....

סתם. גיליתי את רומן גארי לפני המון שנים, הרבה לפני שהפך לפופולרי. את "עפיפונים", למשל, יש לי כבר מהמהדורה הראשונה, וכל ספר שלו שיצא בעברית נקנה על ידי בהזדמנות הראשונה. באותם זמנים, כשהייתי מזכירה את שמו, הייתי נתקלת תמיד בתגובות של "רומן מה?". כשנודע לי ש"עפיפונים" נכלל בספרי הלימוד בתיכון, שמחתי על ההכרה בו, אבל - וזה קצת ביזארי - הרגשתי כאילו "לקחו" אותו ממני. התגובה הקנטרנית שלי להודעה שלך נבעה בערך מאותו מקום. אני באמת שמחה על כל מי שמוצא בגארי את אותן האיכויות שאני מצאתי בו. ממליצה לך לקרוא את הביוגרפיה "רומן גארי", שכתבה דומיניק בונה (הוצאת מעריב). ניכר בבירור שגם היא התאהבה בו. ובענין הקומונה - רעיון הראוי לדיון כבד ראש. בטח עדיף על דו-קרב

ILet

New member
תודה על המלצת הביוגרפיה.

תראי, הטיעון של "אני הייתי קודם" לא תופס. יתכן שהוא רק יעיף בי מבט ויפול לחיקי כפרי בשל. אבל אינני קנאית. הקומונה דווקא נוחה לי. כך, בזמני הפנוי אוכל לנהל רומן עם סטיבי וונדר ועם אנטוניו קרלוס ג'ובים.

roni64

New member
פרשתי מהקומונה

אימצתי לחיקי באהבה רבה את לודו, גבור "עפיפונים", האוהב האולטימטיבי. חשבתי פעם שלא הייתי יכולה להסתדר עם טיפוס כל-כך אבסולוטי, אבל הנה פגשתי אחד כמוהו, חי ונושם, ונכבשתי.

roni64

New member
יש

אבל אני עדיין לא מכירה אותו. אזכור את שאלתך בבוא הזמן.

ILet

New member
רוני, בהצלחה בדרכך החדשה.

אם תרצי לשוב, תמיד נשמור לך מקום.

למעלה