../images/Emo41.gifשירשור שאלות לארתור פרי(רינגו)../images/Emo41.gif

כפי שאתם יודעים ארתור יתארח פה
אנא שימרו על שפה נאותה! הודעה שתמצא פוגענית תמחק ללא אזהרה. והודעה שלא תשורשר תמחק גם.

מאיוש911

New member
ארתור..

קודם כל... אתה אחד מהשחקנים שפשוט עשו לי את הסדרה וממש קרעת אותי עם כל ביטויי הקוקוסים למיניהם [ חי בקוקוס וכל אלה] ! כמה שאלות: בסדרה לא יצא לנו לשמוע אותך שר הרבה, יש סיבה או שסתם לא יצא? אתה מתכוון להמשיך לעונה השנייה? ועד אז יש עוד פרויקטים על הפרק? מה הרגשת כשכיסחו לרינגו את השיער? ושאלה ממש חשובה!!! בראיון כלשהו [נראה לי לYES] אמרת שהיית בצופי רמת אפעל. אתה מאפעל במקור? למדת בבליך במקרה?

היי ארתור

אני מיטל מהפורום הייתי במופע של הלהקה בקולטורה ,נהנתי מאוד. היו עוד הופעות?

LittleFairy

New member
שאלות לארתור המדהים../images/Emo13.gif

קודם כל אני חייבת לציין שאתה מוכשר בצורה מדהימה לטעמי, בשירה ובמשחק, ואני נהנית מכל רגע לראות אותך על המסך
לענייננו: רציתי לשאול האם אתה מתכנן להוציא אלבום סולו בקרוב? מה הן התכניות שלך מבחינת משחק לתקופה הקרובה? אם יש כאלה כמובן. תודה רבה על הקדשת הזמן לאירוח בפורום! נועה

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאהלן שרגא! P:

קודם כל סליחה על הבורות, השיער הארוך שהיה לך בתחילת העונה זה פאה או אמיתי?
אם זאת פאה היה לך נוח להיות איתה? ואם זה אמיתי איך הרגשת כשקיצצו לך אותו? אם לא היית רינגו איזו דמות אחרת היית רוצה לשחק בסדרה? איך היה לשחק בראש גדול את החבר של רוני סופרסטאר? תודה שבאת, ניצן
.

ארתור מאמי

זאת גל מהפורום הרשמי שלך , הכינוי שלי שם זה ''גללי'' אתה שחקן מדהים ומרגש :) כתבתי לך מייל , אז בבקשה בבקשה תענה לי P: 33333 ^ >

prezik

New member
ארתור!!

טובנו דבר ראשון שם יפה:) משו רוסי?
אתה שמחקן מדהים, יש לך עוד תוכניות לעתיד? מה עם העונה השנייה?

MrHyde1

New member
היי ארתור

לפני השאלות, כמה מחמאות: אני חושב שאתה שחקן מצויין, הצלחת להעביר את הדמות של רינגו בדרך הטובה ביותר, היית משעשע ומאוד מציאותי (כלומר, לא הייתה הרגשה שאתה מדקלם טקסט). מקווה לראות אותך משחק בעוד מקומות בעתיד, כי אתה באמת מאוד כישרוני. כעת לשאלות: 1. אתה בין השחקנים הצעירים ביותר בסדרה, אם לא הצעיר ביותר (אם לא מחשבים את מושיקו P:). האם בהתחלה היה לך קשה להשתלב בקאסט, או שהפרש הגילאים לא הפריע במקרה הזה? 2. האם לקחת השראה מאושרי כהן לדמות של רינגו? כי רינגו (ולמען האמת, גם אתה דומה לאושרי כהן) מאוד דומה לדמות שגילם אושרי כהן בשיר שלנו, וגם שיחקת איתו בבופור. 3. עם מי מבין חברי הקאסט הכי נהנית לעבוד? והאם הייתה אווירה טובה בצילומים? 4. האם שיחקת בעוד מקומות חוץ מבבופור, ראש גדול ודני הוליווד? והאם למדת איפושהו משחק? 5. האם בעקבות התפקיד בדני הוליווד החלו להגיע הצעות לעוד תפקידים במקומות אחרים? אם כן, תוכל לספר? 6. אם לא היית מגלם את רינגו, איזו דמות היית רוצה להיות בסדרה?

naama59

New member
שאלות לארתור :)

היי:) קודם כל אתה שחקן נהדר ונורא אהבתי את הדמות שלך. והשאלות: 1. מה היית משנה בדמות שלך? 2. איזה דמות היית מגלם אם לא רינגו? 3. איזה סוף הוא הסוף האידיאלי לדעתך - הסוף בו כולם יוצאים מהמזוודה ומאושרים,או שלולה באה ויורה (כנראה) בדני? אה ו.. בהצלחה בהמשך הדרך :)

JoNy Boi

New member
יש לי שאלה שמציקה לי למען האמת

מאחד הפרקים בהתחלה, 30 בערך, הפכת מאחד השחקנים הקולים והמגניבים לשחקן הכי יבש על הסט. באמת, היית נראה כאילו אילצו אותך לשחק, נהיית לך הבעה סתמית על הפנים ולא היה נראה שאתה חלק מהעניין.. גם בקושי השחלת מילה בפרק.. מה קרה? זה בגלל שגזרו לך את השיער? או שזאת בכלל הייתה פאה?

nofarosh11

New member
ארתווווווווווווור [ :

דבר ראשון , ולפני הכככל רציתי להגיד לך שאתה אחד השחקנים הכי טובים שראיתי , באמת . בבופור , כ"כ אהבתי את המשחק שלך , איך ששרת את השיר הזה כשהייתם באוהל , אשכרה כמעט בכיתי [ נו שחכתי איך קוראים לו !' אבא בוכה על אבא בוכה על בן .. ' אוף משו כזה >< ] , ולא לדבר על הקטע שהדמות שלך מתה , פה כבר לא יכוולתי , בכיייתי . ובדני הוליווד , את הכימיה המדהימה שיש לך עם שני כהן , את הסצנות שלכם ביחד אני הכי אהבתי . וגם את הסצנות שלך עם גיל דסיאנו ביטון , אין אתם קורעים מצחוק ביחד ! גם בפרק פיספוסים , כמעט ברח לי פיפי מהקטעים שלך , של גיל ושל רן , אתם קרועים שם אחד אחד [ : איך אתה יכול כ"כ לרגש בפרוייקט אחד , וכ"כ להצחיק ולהעלות חיוך בפרוייקט אחר ,אין זה מדהים . [ : ושלא נדבר על הקול המדהים שלך ! אשכרה ישלי צמרמורות שאני שומעת אותך שר . ויש איזה משפט משיר של הלהקה שלך , 'ארקלינו' שאתה כתבת אם אנלא טועה , שכ"כ אהההבתי . [ הוא היה לי באוואי של האייסיקיו ובשורת מצב הזאתי של המסנג'ר איזה חודשיים , אם לא יותר . ] ' זה כמו ליפול אחורה לתוך ידיים של אף אחד , וכשנגמר הכוח - צריך להחזיק מעמד . ' משפט מדהים . אוף , אני חופרת . -_- בקיצור - אין לי כ"כ שאלות אליך , ואם יהיו לי אני אוסיף תגובה , או מקסימום אכתוב לך בפורום [שאגב , קראתי בו שאתה אוהב סטייק אז אם באלך - אתה מוזמן תמיד לסטייק אצלי , עם כוס יין אדום ככה טוב חחחחחחחח אני אלופה בסטייקים XD ] ושוב אני חופרת ! בקיצור , ארתור - אתה מדהים !!!! אוהבת D :
נופר [ : אה ואגב , אם אתה יכול למסור ד"ש לגיל דסיאנו , אם יצא לך לראות אותו , מככככל הפורום שלו ומנופר המנהלת שמה D :

nofarosh11

New member
מממ יש לי כמה שאלות [ :

מה שלוווומך הערב ? D : כיף אצלנו ? [ : ועכשיו שאלות רציניות D : - יש איזה פרוייקט חדש באופק ? טלוויזיוני , קולנועי , מוזיקלי .. - איך ההרגשה לסיים את הצילומים ? ! כיף , לא כיף .. ? -אתה שומר על קשר עם האנשים מהסדרה ? אם כן, אז עם מי ? [ : -מה היית מעדיף , לשחק דמות מהעתיד או דמות מהסיקסטיז ? [ בסדרה זתומרת D: ] . -ואם לא היית משחק את רינגו , איזה דמות היית רוצה לשחק ? מממ זהו [ בנתיים
] , תהנה באירוווח , ותודה שבאת [ :

נועה1968

New member
לארתור

אתה אחד השחקנים המוכשרים בסידרה אוקי אם אתר כבר פה אז אני אשאל כמה שאלות.. אז ככה.. 1. איך היה לשחק בסידרה "דני הוליווד"? 2.עם מי התחברת במהלך צילום בסידרה? 3.איך היה לשחק את רינגו? 4.איך האווירה על הסט? ואיך זה לעבוד ממוקדם בבוקר עד הלילה? 5. ושאלה אחרונה: איך זה לשחק לצד שני כהן? השחקנית המצחיקה היפה והמוכשרת!!

efi s8

New member
היי ארתור ../images/Emo13.gif

מה קורה? איך היה בהופעה אתמול במעלה אדומים? תודה שהסכמת להתארח
אפרת.ש

רינת777

New member
היי ארתורררר :)

אממ יש לי כמה שאלות אליך: 1. מתי יש לך הופעות כדי שנוכל להגיע ולראות אותך? אפשר לבוא גם לחזרות? 2. אם לא היית רינגו, מי היית רוצה להיות? 3.מה אתה עושה בימים אלו חוץ מההופעות? 4.עם מי אתה בקשר מהשחקנים? רק שתדע שאתה השחקן הכי נערץ אצלנו בפתח-תקווה :) משירן שאוהבת אותך!! (הכינוי הוא של אחותי הגדולה)

MrHyde1

New member
שאלות נוספות

1) באיזה תחום אתה הכי מעוניין להתעסק בעתיד? מוזיקה? משחק? או שילוב של השניים? 2) מה אתה עוד אוהב לעשות בחיים חוץ מלשחק ולשיר? 3) אתה רואה טלוויזיה בזמנך החופשי? יש תוכניות מועדפות? 4) האם היית מעדיף לגלם בסדרה דמות מ-2008 שחוזרת לסיקסטיז?

למעלה