Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifעוד שאלה קטנה:

אתה באמת מנגן בתופים בפתיח או שזה סתם? באיזה עוד כלים אתה יודע לנגן?

dw drum

New member
שלום ארתור!

קודם כל קבל ח"ח על השתתפותך בסדרה "דני הוליווד" ובסיום העונה הראשונה.הנה כמה שאלות: *איך הגעת לתחום המשחק? איפה היה האודישן הראשון שלך? *איזה תפקיד הכי נהנת לגלם מכל הסדרות והסרטים שהשתתפת בהם? *הסצנה הכי מרגשת שחווית בדני הוליווד? *במה אתה מתכוון להשקיע יותר משחק/שירה? לסיום אני מאחל לך שתמשיך להופיע ולעסוק בתחומים האלה ונזכה לשמוע ממך יותר בתחום הבידור. רז

NoOop

New member
רינגו :)

קודם כל אתה נראה ממש טוב [; אבל לא בשביל זה אתה כאן, נכון? איך על הסט עם שני כהן? אתה מסתדר עם כולם? :) רציתי ממש לדעת אם הסדרה ממש מתבצעת לפי התסריט המקורי שמגישים לכם בהתחלה, ואיזו שינויים חלו מההתחלה,אם את זוכר? אתה מנגן? כל מה? :) ובקיצור, איך אתה מסכם את העונה המדהימה האחרונה שעברת ומה אתה מתכוון לעשות לאחר-מכן? תודה רבה, נופר. :)

נועה1968

New member
ארתור

אתה שחקן מדהים , אתה יודע באמת לנגן?על מה? [אוו לא..] ועוד משהו.. אם אני יכולה להמליץ לעונה השניה, יש שני שירים שממש (לדעתי) מתאימים לסידרה: *accidentally in love *Save Your Kisses For Me שני שירים מקסימים!! מה אתה מתחנן לעתיד? אתה משתתף לעונה השניה? ושאלה אחרונה לא קשורה כל כך:איך קוראים לתוכנית החדשה בערוץ 2 ששני תשתתף בו? ומי הוא ישודר? תווודה הילי! נ.ב תכתוב אם אתה רוצה את הקישור לשירים!!

נועה1968

New member
עוד משו..

אתה יודע על מפגש עם מעריצים? שלא קשור לצילום במצלמת אינטרנט כי יש כאלה שאין להם אז הם לא יכולים להשתתף בכל מיני תחרויות.. [[גם בטלפון]] או מפגש מעריצים שלא רק אחד זוכה ויש ילדים שדי מתבישים... לצלם את עצמם ולהראות במחשב.. כי כמו שאתה יודע יש לכם המון מעריצים!! אשמח אם תחשבו על זה.. תודה הילי

lolo59

New member
ארתור המדהים!!!

ארתור, אתה לא מבין עד כמה אני חושב שאתה מוכשר!! אתה אחד השחקנים הכי טובים בדרה, מלבד זה שאתה זמר מדהים (מאוד אהבתי גם הביצוע לשיר המקורי שלך "אל תתבייש, הייה עצוב" שיר מדהים!) 1. מה אתה מתכנן לעתיד? 2. תוכל לתת איזה משהו או שניים על עונה 2? אתה בכלל מתכוון להמשיך בסדרה? 3. אני יודע שזה לא יקרה, אבל אני אנסה בכ"ז - אני עכשיו כותב "תסריט" לעונה השנייה של הסדרה. הייתי שמח אם בזמנך הפנוי תקרא, ותביע דעה, זה ממש חשוב לי. ותגיד לי גם מה יש לי לשפר או מה לא אהבת. אתה לא חייב לומר שזה יפה, אבל חשובה לי דעתך. אם, בזמנך הפנוי, תוכל להיכנס ולקרוא, אז זאת הכתובת: http://www.selectv.co.il/community/showthread.php?t=37276 אתה יכול גם להגיב לי פה, בפורום בתפוז, לא משנה לי איפה. העיקר שתביע דעה - אם יהיה לך זמן להיכנס ולקרוא :) לילה טוב, ארתור. בהצלחה בהמשך, מגיע לך להצליח!! =]

mitky

New member
לא רוצה להפריע,

אבל אני קראתי, וממש אהבתי, כל הכבוד!

רבקי4

New member
לארתור!

קודם כל אני רוצה להגיד לך שאתה משחק מהמם!!!!!!!!!! ושר מדהים!!!!!!!! ויש לי כמה שאלות: מתי מתחילים לצלם את העונה השניה? אתה תשחק בעונה השניה? ומתי יתחילו לשדר את העונה השניה? וכבר כתבו את העונה השניה? אוהבת המוןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רבקי.

Princess Galush

New member
ארתווווור../images/Emo23.gif

קודם כל אני מאוד מאוד אוהבת אותך, ואני חושבת שיש לך כשרון אדיר במשחק, בשירה ובכלל. [אגב, אני בפורום שלך- הכינוי שלי הוא Galush] אנני מאוד מאוד מקווה לראות אותך שוב על המסך, בעונה השנייה [כי מבחינתי עשית את הסדרה] ובעוד מקומות, כי מגיע לך!
טוב אז יש לי שאלה אלייך.. עכשיו אחרי שהשתלבת בשני העולמות [משחק ושירה], לאיזה מהם אתה מתחבר יותר? באיזה מהם אתה רוצה להתרכז יותר? אממ וזהו, במילא יש לך מלא שאלות שאתם צריך לענות עליהן :) אגב, אני באה להופעה שלך במעלה אדומים! מתה לראות אותך כבר! אז שיהיה בהצלחה
אוהבת
, גל

שלום ארתור!

היי ארתור,מה שלומך?;) קודם כל נתחיל בכמה פירגונים-אהבתי מאוד את המשחק והדמות שלך בדני הוליווד,בהצלחה בהמשך :) וד"א-שמעתי את השירים של הלהקה שלך במייספייס,הם ממש יפים שיהיה בהצלחה עם הלהקה:) עכשיו לכמה שאלות: - איזה תפקיד אחר הייתי רוצה לשחק בדני הוליווד? -האם הלכת לאודישן לתפקיד של רינגו/לאודישן של תפקיד אחר/פנו אליך מהפקה? - אל מי הכי התחברת מהקאסט? -האם ישנם עוד פרויקטים שמתכוננים לך לזמן הקרוב? [סרטים,סדרות,מוזיקה..] שיהיה בהצלחה בהכל :) ותודה!

mog mog

New member
ארתווווורון

היי מה קורה זאת אלמוג (מוגי מוג 3>) מלכי מוסרת נשיקות וחיבוקים שהיא חולה לך על התחת והיא אוהבת אותך והיא תשמח אם תתקשר אליה ב-3.7 להגיד לה מזל טוב D: שבוע טוב :]

noyohayon

New member
ארתור :) אם תספיק , תענה

בטח יהיו פה מלאאאאאאא ילדים , אז אם תספיק את כולם תענה כי ענית לי כבר בפורום ושלחתי לך אימילל :) . רק שאלה אחת, מה הפחד הכי גדול שלך ? [אני יודעת שהשאלה מוזרה] אתה לא חייב לענות... [= אוהבבתת מללללללללא 3> נוי.

psycho girl297

New member
לאתור,שרגע או רינגו לא ממש משנה לי

אני חולה על הדמות שלך אני לא יכולתי להפסיק לזוז מהמסך ששרתה את זה הסתיו הייתה הדהים אני חולה על הדמות שלך עכשיו לשאלה: יהיה לך אוד סידרה או סרט שתישתתף בו:

למעלה