ארתווווווווווווור [ :
דבר ראשון , ולפני הכככל רציתי להגיד לך שאתה אחד השחקנים הכי טובים שראיתי , באמת . בבופור , כ"כ אהבתי את המשחק שלך , איך ששרת את השיר הזה כשהייתם באוהל , אשכרה כמעט בכיתי [ נו שחכתי איך קוראים לו !' אבא בוכה על אבא בוכה על בן .. ' אוף משו כזה >< ] , ולא לדבר על הקטע שהדמות שלך מתה , פה כבר לא יכוולתי , בכיייתי . ובדני הוליווד , את הכימיה המדהימה שיש לך עם שני כהן , את הסצנות שלכם ביחד אני הכי אהבתי . וגם את הסצנות שלך עם גיל דסיאנו ביטון , אין אתם קורעים מצחוק ביחד ! גם בפרק פיספוסים , כמעט ברח לי פיפי מהקטעים שלך , של גיל ושל רן , אתם קרועים שם אחד אחד [ : איך אתה יכול כ"כ לרגש בפרוייקט אחד , וכ"כ להצחיק ולהעלות חיוך בפרוייקט אחר ,אין זה מדהים . [ : ושלא נדבר על הקול המדהים שלך ! אשכרה ישלי צמרמורות שאני שומעת אותך שר . ויש איזה משפט משיר של הלהקה שלך , 'ארקלינו' שאתה כתבת אם אנלא טועה , שכ"כ אהההבתי . [ הוא היה לי באוואי של האייסיקיו ובשורת מצב הזאתי של המסנג'ר איזה חודשיים , אם לא יותר . ] ' זה כמו ליפול אחורה לתוך ידיים של אף אחד , וכשנגמר הכוח - צריך להחזיק מעמד . ' משפט מדהים . אוף , אני חופרת . -_- בקיצור - אין לי כ"כ שאלות אליך , ואם יהיו לי אני אוסיף תגובה , או מקסימום אכתוב לך בפורום [שאגב , קראתי בו שאתה אוהב סטייק אז אם באלך - אתה מוזמן תמיד לסטייק אצלי , עם כוס יין אדום ככה טוב חחחחחחחח אני אלופה בסטייקים XD ] ושוב אני חופרת ! בקיצור , ארתור - אתה מדהים !!!! אוהבת D :
נופר [ : אה ואגב , אם אתה יכול למסור ד"ש לגיל דסיאנו , אם יצא לך לראות אותו , מככככל הפורום שלו ומנופר המנהלת שמה D :