נועה2004

New member
עוד שאלה שעלתה לי בהקשר לנושא הזה...

כמו שרשמתי בהודעה הראשונה, את הסיכומים שלי אני נותנת לאנשים שאני מכירה, אבל אתמול קרה לי מקרה שגרם לי לחשוב על הנושא פעם נוספת. באחת ההרצאות, החלטתי לא לכתוב כי רציתי להקשיב יותר כי לא כל כך הבנתי את החומר, אז בסוף השיעור ניגשתי למישהי שאני נותנת לה סיכומים מידי פעם (אנחנו דיי ידידות, זה לא שאני לא מכירה אותה) וביקשתי לצלם ממנה את מה שהיא כתבה. אז היא הביאה לי לצלם, אבל ההתנהגות שלה היתה מוזרה: קודם כל היא מאוד הופתעה ואפילו נבהלה מהבקשה שלי, אח"כ היא התחילה להתנצל שזה מבולגן ולא ברור וכו'.. והרגשתי כאילו היא ממש מנסה לשכנע אותי שלא לקחת את זה דווקא ממנה. אולי באמת לא היה לה נעים שזה קצת מבולגן, אבל מצד שני, אולי היא לא רצתה לתת לי לצלם? זה נראה לי מוזר, כי זה אמור להיות הדדי, לא? אם אני מביאה לה סיכומים, יש לי זכות לבקש גם ממנה... אבל אולי סתם נדמה לי... מה דעתכם?

flutter girl

New member
או שזה פשוט היה מבולגן

והיא לא רצתה שתחשבי שהיא אהבלה או משהו (זה נשמע כאילו אני צוחקת, אבל יש אנשים כאלה).

mtap18

New member
קרה גם לי

קרה לי שבחור אחד ביקש ממני חופשי סיכומים של שבועותשלמים. כשאני ביקשתי סיכום של שיעור אחד התחילו תירוצים מפה ועד להודעה חדשה עד שהוא הודה שהוא לא רוצה לתת...

למעלה