WIP!

Lightning9

New member
../images/Emo41.gifWIP!../images/Emo41.gif

כי כבר עבר שבוע מאז הנושא האחרון :) תראו תמונות התקדמות! יש עוד שבוע ויום להאנאמי, הגיע הזמן ללחץ D: (או שלא) יש התקדמות לפורים? שתפו :) בהצלחהההההההההההה

Lightning9

New member
ואני אתחיל D:

אז, יש לי תיק וחצאית מוכנים <: ככה הם נראים ביחד

Lightning9

New member
וגם עשיתי את החולצה שלה <:

שלקחה לי בערך שעה וחצי ואני ממש מרוצה ממנה! חסר מכפלות

Lightning9

New member
והצמידי זרוע

העליון צריך שאני אחבר אותו (כנראה עם סקוטש) והתחתון יקבל מחר פסים כאלה ואז נסגור אותו עם האבזם כמו שצריך (כן החולצה שלי שקופה, אני יודעת ><) קיצור, יהיה מגניב

Lightning9

New member
מגן כתף מדס D:

שכבה ראשונה, כשהוא יתיבש יהיה עליו את השאר <:

juliChan

New member
גם אני .....

סיימתי את הקוספליי נישאר לי רק עיצוב פאה

innocence

New member
לא התקדמתי בכלל..

אני לא משהו:( בקצב הזה אין לי קוספליי בפורים.

akane

New member
כנ"ל ;;

כל תפירה אצלי היא של כובעים... נמאס קצת

התקדמות~

סיימתי את הכובע אתמול, ואני ממש אוהבת איך שהוא יצא 3> וגם ישבתי לסרק את הפאה. זה היה כל כך מרגיע X3 וסוף סוף התחלתי להתעלל במטריה! D< אמנם אני צריכה עוד להוסיף לה דברים, אבל צילמתי בכל זאת (כי אני מתעצלת לצלם דברים אחרים. הכובע למשל XP) אז המטריה לפני~

HetareFlora

New member
טוב....

סיימתי רשמית לגזור הכל ולהתחיל את מגני הכתפיים!! אני ממש מקווה שאני אוכל בכלל להגיע לכנס בסוף. וזו תמונה ישנה, עשיתי עוד מאז. אבל בכל זאת.

akirekaeru

New member
חלמתי שההאנאמי ונעלם לי שבוע לעבוד.. ;-;

טוב - התקדמות מאז העדכון האחרון: סידור העבודה שלי היה לסיים בשבוע שעבר את כל הקשור לבגד, והשבוע לעבוד על התכשיטים בלבד (שבוע הבא יהיה מוקדש לפאה). המשכתי ברשתות - חיברתי חוטי חשמל (או מה שזה לא יהיה - נחושת מצופה בגומי צבעוני) לאורכי רשתות, תפרתי עליהם כיסוי בד, והכנסתי הכל לבגד. כל הרשתות לקחו יותר מארבעה ימים, אז זה שיבש לי את הלו"ז. http://hphotos-snc6.fbcdn.net/176541_1826617461072_1109366756_32188524_5524609_o.jpg התוצאה הסופית לא נראתה טוב. זה כבד, לא נוח וקשה להסתובב עם זה. זה גם כל כך רחוק ממה שהיה לי בראש. צילמתי את זה, ואחרי הרבה התבוננויות בתמונה - אני די מחבבת אותה. (כנראה עד שאצטרך ללבוש את ה"יצירה" שוב.) http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...821181_1109366756_32188528_1683505_n.jpg?dl=1 שיפצרתי צמידים (צבע אקרילי על מתכת הרבה יותר יעיל מצבע למתכת.) והכנתי עגילים, עכשיו אני בתהליך הכנת כל שאר התכשיטים.

Unit02

New member
וסיימתי את כל הפרופס!

הכל מוכן מבחינת פרופס ומה שנשאר זה רק הבגדים עצמם D: מבחית התקדמות וזמן אני בקצב מעולה ^___^

למעלה