XDDDDD אני שונא אותך.
S Serf SaN New member 18/2/11 #22 זה קורה לך הרבה, שמת לב? :X סתם חבל, בשבילך.. תתחילי להזמין פיאות הרבה יותר קודם. XD
G Grell New member 18/2/11 #23 הזמנתי אותה לפני חודש, אני לא אשמה שלסינים החליט לצוץ חג XDD הפאה תגיע, הייתי אמורה לעשות פוטושוטס עם שני, סם וחופית במקום אחר אניוואי. P:
הזמנתי אותה לפני חודש, אני לא אשמה שלסינים החליט לצוץ חג XDD הפאה תגיע, הייתי אמורה לעשות פוטושוטס עם שני, סם וחופית במקום אחר אניוואי. P:
S Serf SaN New member 18/2/11 #24 כל הסיפור הזה קרה גם שנה שעברה.. אם את לא זוכרת, שלפני פורים מלא אנשים לא קיבלו את הפיאות שלהם. זה למה השנה הזמנתי את שלי הרבה הרבה קודם. ממש לא התחשק לי להגיע שוב למכס ולספר להם שאני מעלה הצגה לפורים. T_T
כל הסיפור הזה קרה גם שנה שעברה.. אם את לא זוכרת, שלפני פורים מלא אנשים לא קיבלו את הפיאות שלהם. זה למה השנה הזמנתי את שלי הרבה הרבה קודם. ממש לא התחשק לי להגיע שוב למכס ולספר להם שאני מעלה הצגה לפורים. T_T
G Grell New member 18/2/11 #26 הא, לא יודעת O: שנה שעברה הזמנתי את הפאות שלי בהפרש של חצי שנה לפני XD אבל אז היה לי כסף לזה... XD
H himitsu New member 20/2/11 #32 זכרונות רעים בשנה שעברה הזמנתי את הפאה איזה חודש וחצי לפני והיא הגיעה יומיים אחרי הכנס, בגלל שלסינים היה איזה שקרכלשהו >>
זכרונות רעים בשנה שעברה הזמנתי את הפאה איזה חודש וחצי לפני והיא הגיעה יומיים אחרי הכנס, בגלל שלסינים היה איזה שקרכלשהו >>
S Serf SaN New member 18/2/11 #25 יצא ממש טוב D: למרות שזה ממש לא נוח T_T אוף, מה יש לי.. האנאמי הקודם הייתי עם נעלי בית, עכשיו אני עם הקקה הזה.
יצא ממש טוב D: למרות שזה ממש לא נוח T_T אוף, מה יש לי.. האנאמי הקודם הייתי עם נעלי בית, עכשיו אני עם הקקה הזה.
S Serf SaN New member 19/2/11 #29 זה היה 13 ס"מ, והם דווקא היו נוחות. תאמיני או לא. P: בכנס, מן הסתם. כשבאתי עם זה להצטלם ביער, זה היה ממש לא נוח. XD
זה היה 13 ס"מ, והם דווקא היו נוחות. תאמיני או לא. P: בכנס, מן הסתם. כשבאתי עם זה להצטלם ביער, זה היה ממש לא נוח. XD
W WayToDawn New member 19/2/11 #30 ME TWOOOOOOO O: בגד גוף [שעליו עוד יבואו כל מיני חתיכות כאלה או אחרות של שיריון