השפם של היטלר הרס אותי
E Eti No Name New member 23/11/07 #108 ../images/Emo45.gif השפם של היטלר הרס אותי ../images/Emo122.gif
W West Doll New member 20/11/07 #20 ג'וס סטון מופיעה. ג'וס הופיעה בתוכנית "Star Academy" עם השיר "L.O.V.E". לצפייה.
W West Doll New member 21/11/07 #41 ג'ורדן ספארקס מופיעה. ג'ורדן הופיעה בתוכנית Good Morning America עם הסינגל הראשון שלה Tatoo מתוך אלבום הבכורה שלה. לצפייה.
ג'ורדן ספארקס מופיעה. ג'ורדן הופיעה בתוכנית Good Morning America עם הסינגל הראשון שלה Tatoo מתוך אלבום הבכורה שלה. לצפייה.
E Eti No Name New member 21/11/07 #42 שיר ממכר../images/Emo99.gif כמה חורשים עליה בארה"ב. בכלל, כל יוצאי אמריקן איידול מקבלים כ"כ הרבה השמעות
שיר ממכר../images/Emo99.gif כמה חורשים עליה בארה"ב. בכלל, כל יוצאי אמריקן איידול מקבלים כ"כ הרבה השמעות
ל לפני שהלילה נגמר New member 21/11/07 #55 ../images/Emo79.gifפרגי שרה ליפן לא, היא לא שרה ביפנית פרגי שרה את שיר הנושא של סדרת טלוויזיה יפנית. שמו של השיר הוא "Pick It Up", והיא מארחת בו את וויליאם. את השיר תוכלו לשמוע כאן.
../images/Emo79.gifפרגי שרה ליפן לא, היא לא שרה ביפנית פרגי שרה את שיר הנושא של סדרת טלוויזיה יפנית. שמו של השיר הוא "Pick It Up", והיא מארחת בו את וויליאם. את השיר תוכלו לשמוע כאן.
ל לפני שהלילה נגמר New member 21/11/07 #56 הסינגל הבא של ספטמבר הוא... אם להאמין ל"ויקיפדיה" [ולא נראה לי שכדאי ], הסינגל הבא של ספטמבר מתוך אלבומה השלישי יהיה השיר "Because I Love You". העמוד של האלבום.
הסינגל הבא של ספטמבר הוא... אם להאמין ל"ויקיפדיה" [ולא נראה לי שכדאי ], הסינגל הבא של ספטמבר מתוך אלבומה השלישי יהיה השיר "Because I Love You". העמוד של האלבום.
Shiri from the block Active member 21/11/07 #1 הבקסטריט בויז אצל אלן דג'נרס../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif הופיעו עם הסינגל החדש שלהם Helpless When She Smiles http://www.youtube.com/watch?v=aiXH_rh7Bgg
הבקסטריט בויז אצל אלן דג'נרס../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif הופיעו עם הסינגל החדש שלהם Helpless When She Smiles http://www.youtube.com/watch?v=aiXH_rh7Bgg
W West Doll New member 21/11/07 #57 ../images/Emo202.gifRyan Leslie - I.R.I.N.A קליפ חדש לריאן לסלי. בינתיים אין שום חדשות על אלבום חדש או משו בסגנון... לצפייה.
../images/Emo202.gifRyan Leslie - I.R.I.N.A קליפ חדש לריאן לסלי. בינתיים אין שום חדשות על אלבום חדש או משו בסגנון... לצפייה.
W West Doll New member 21/11/07 #58 ../images/Emo202.gifPitbull feat. Trina - Go Girl סינגל מהאלבום החדש והרביעי של פיטבול "The Boatlift". הסינגל ביחד עם הראפרית טרינה ו-Young Boss. לצפייה.
../images/Emo202.gifPitbull feat. Trina - Go Girl סינגל מהאלבום החדש והרביעי של פיטבול "The Boatlift". הסינגל ביחד עם הראפרית טרינה ו-Young Boss. לצפייה.
ל לפני שהלילה נגמר New member 21/11/07 #59 ../images/Emo79.gifהסינגל הבא של קיילי מינוג הסינגל הבא של קיילי מינוג יהיה השיר "Wow" [לחצו כאן לשמיעה ]. היא הודיעה זאת בראיון לתחנת רדיו אוסטרלית. הסינגל עתיד לצאת בפברואר. באסיה עתיד לצאת השיר "In My Arms" כסינגל, וקיילי תארח בו זמרת סינית. שיהיה בהצלחה
../images/Emo79.gifהסינגל הבא של קיילי מינוג הסינגל הבא של קיילי מינוג יהיה השיר "Wow" [לחצו כאן לשמיעה ]. היא הודיעה זאת בראיון לתחנת רדיו אוסטרלית. הסינגל עתיד לצאת בפברואר. באסיה עתיד לצאת השיר "In My Arms" כסינגל, וקיילי תארח בו זמרת סינית. שיהיה בהצלחה
ל לפני שהלילה נגמר New member 21/11/07 #60 חם ולוהט במכירות באמריקה../images/Emo42.gif../images/Emo178.gif אל המקום הראשון נכנסה אלישה קיז עם מכירות של 723,125 עותקים כמובן שעם אלבומה החדש, "As I Am". במקום השלישי נמצאת סלין דיון, עם 206,603 עותקים [לא רק במצעד הבריטי יש פערים עצומים ]. ג'יי זי נמצא במקום השמיני, קרי אנדרווד במקום התשיעי. בריטני ספירס התרסקה אל המקום ה-25, ולא רק במצעד הזה [הרשימה המלאה כאן].
חם ולוהט במכירות באמריקה../images/Emo42.gif../images/Emo178.gif אל המקום הראשון נכנסה אלישה קיז עם מכירות של 723,125 עותקים כמובן שעם אלבומה החדש, "As I Am". במקום השלישי נמצאת סלין דיון, עם 206,603 עותקים [לא רק במצעד הבריטי יש פערים עצומים ]. ג'יי זי נמצא במקום השמיני, קרי אנדרווד במקום התשיעי. בריטני ספירס התרסקה אל המקום ה-25, ולא רק במצעד הזה [הרשימה המלאה כאן].
ל לפני שהלילה נגמר New member 21/11/07 #65 אלבום כל כך גרוע... מעצבן אותי שהוא מצליח../images/Emo5.gif
ל לפני שהלילה נגמר New member 21/11/07 #69 נכון... הוא גרוע מאוד אגב: קראת את המסר ששלחתי לך? אם אין לך זמן להכל, תוסיפי לי רק את ניקול וספטמבר...
נכון... הוא גרוע מאוד אגב: קראת את המסר ששלחתי לך? אם אין לך זמן להכל, תוסיפי לי רק את ניקול וספטמבר...
W West Doll New member 21/11/07 #70 אל תדאג, אני עובדת על זה עכשיו../images/Emo3.gif אני מקווה שעוד מעט אני אסיים.
ל לפני שהלילה נגמר New member 21/11/07 #71 תודה, כפרה../images/Emo99.gif את לא יודעת עד כמה שאני מתבייש להפריע לך מה אני אעשה, אני לא מסתדר עם פוטושופ... שוב תודה... את מקסימה
תודה, כפרה../images/Emo99.gif את לא יודעת עד כמה שאני מתבייש להפריע לך מה אני אעשה, אני לא מסתדר עם פוטושופ... שוב תודה... את מקסימה
W West Doll New member 21/11/07 #73 ../images/Emo6.gifאתה לא צריך להתבייש, שרוט../images/Emo3.gif אני עושה את זה בכיף
ל לפני שהלילה נגמר New member 21/11/07 #75 אני לא שרוט../images/Emo7.gif יש לי בסך הכל איזה שתיים-שלוש שריטות תודה, חן... הורדת לי אבן מהלב