What's New

West Doll

New member
../images/Emo202.gifBooty Luv - Some Kinda Rush

זהו הסינגל הרביעי של הלהקה מתוך אלבומן הראשון "Boogie 2Nite". לצפייה.

../images/Emo222.gifמכירות אלבומים בבריטניה

1. Leona Lewis - Spirit 2. Spice Girls - Greatest Hits 3. Westlife - Back Home 4. Led Zeppelin - Mothership 5. Céline Dion - Taking Chances מה קורה במצעד
ליאונה לואיס נכנסת היישר אל הפסגה עם מכירות של 375,000 עותקים
אלבום האוסף של הספייס נכנס אל המקום ה-2 עם מכירות של 75,000 עותקים... יש הבדלים עצומים בין המקומות.
למצעד המלא לחצו כאן.

CapitanSparrow

New member
האלבום של ליאונה מעווווווולה!!../images/Emo47.gif

Take A Bow - אחד השירים הכי יפים ששמעתי לאחרונה!
יש לה קול מדהים והיא מבצעת מעולה. אם יהיה לי כסף אני אקנה את האלבום כי הוא מעולה.

טי-וי|ניקול שרזינגר ב-AMA

לפני יומיים ניקול שרזינגר הופיעה עם השיר "Baby Love" בטקס ה-AMA. לחצו כאן לצפייה בהופעה
יחד עם זאת, בחירת הסינגל החדש של ניקול עדיין בעיצומה. לחצו פה כדי להצביע.

אוף מאכזב. הם מאכזבים אותי!

למה דווקא את הסינגל הזה? ואז בסדר, אם כבר הסינגל הזה למה הקליפ הזה? שהוא מסתובב לו ברחבי הבית והקרונפלקס מתפוצץ לו? הם מאכזבים. כ"כ השתנו ממה שהיו. הם עכשיו נוטים לצד הפופי, ולא כמו האלבומים הקודמים. "First Time" (הסינגל הראשון) פשוט לא היה צריך להכלל באלבום
זה כאילו שהם נכנעו לתעשייה, לחברות התקליטים. השיער הצבוע של ג'ייסון (אוחח כפרעליו!
), מה זה? כאילו בלונד
אפילו שהיית קטן לא היית כזה בלונדיני! אבוי. אני לא מבינה איך בדויק מנסה החברת התקליטים למכור אותם.. ואיך שזה לא יהיה- זה לא עובד. להקה צריך את העצמאות שלה! תראו מה זה לבקסטריט. סליחה על החפירה, אבל הקליפ הזה ממש מקומםXDDDDDDD

patito ƒeo

New member
חשבתי שהם יוציאו את ברוקן!! ../images/Emo7.gif../images/Emo107.gif

זה מוזר שרק גייסון הופיע בקליפ.. והם חייבים כבר להתחיל לעשות קליפים יפים. אם הם מוציאים את ברוקן כדאי להם שהוא יהיה טוב

עם ברוקן הם בטוח היו מצליחים...

וכן באמת מוזר שרק ג'ייסון. כאילו מה לייפהאוס זה ג'ייסון וג'ייסון זה לייפהאוס?

Shexy Peanut

New member
תגידו מה שתגידו

כשהוא שולח ת'מבט הזה ככה למצלמה... אני פשוט נמסה...
[חייבת להודות אבל שהקטע עם 'מנגן כשמסביב כל המנורות' זה פשוט עלוב ומביך עד דמעות
] איזה אחלה יכולות ווקליות הוא פיתח אבל בחיי... לשבור תצנצנות קורנפלקס עם הקול.. *מוחאת מחיאות כפיים סוערות* הכי מגניב כשהאבטיח מתפוצץ
כפרעליו. הוא כזה יפה

../images/Emo126.gifג'ניפר לופז על שער מגזין

ג'ניפר לופז, שזכתה אתמול בטקס ה-AMA כזמרת הלטינית הטובה ביותר, תופיע על גיליון החדש של המגזין "Glamour". הסריקות נמצאות כאן
מזל טוב ובהצלחה

West Doll

New member
../images/Emo202.gifChingy ft Amerie - Fly Like Me

הנה הוידאו קליפ לסינגל הראשון של צ'ינגי ביחד עם אמרי מתוך האלבום השני של צ'ינגי. לצפייה.

West Doll

New member
רשימת הזוכים מטקס ה-AMA.

-American Music Award- פופ/רוק - זמר השנה: ג'סטין טימברלייק. - זמרת השנה: פרגי. - להקת השנה: ניקלבאק. - אלבום השנה: Daughtry - Daughtry קאנטרי - זמר השנה: טים מקגרו. - זמרת השנה: קרי אנדרווד. - להקת השנה: ראסקל פלאטס. - אלבום השנה: Carrie Underwood - Some Hearts סול & R&B - זמר השנה: אייקון. - זמרת השנה: ריהאנה. - אלבום השנה: Justin Timberlake - FutureSex/LoveSounds ראפ/היפ-הופ - זמר השנה: T.I. - להקת השנה: Bone Thugs-N-Harmony. -אלבום השנה: T.I. - T.I. vs. T.I.P. מוזיקה מודרנית - אמן השנה: דוטרי. מוזיקה לטינית - אמן השנה: ג'ניפר לופז. רוק אלטרנטיבי - אמן השנה: לינקין פארק. CONTEMPORARY INSPIRATIONAL - אמן השנה: Casting Crowns. פסקול אלבום השנה: High School Musical 2 פריצת השנה אמן השנה: דוטרי.

2Dirrty4U

New member
טי.אי ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

מגיע לו. אלבום מצויין, ראפר מצויין!

למעלה