What's New

2Dirrty4U

New member
ההופעה של כריס ../images/Emo99.gif

האלבום שלו מאכזב.. אבל ההופעות שלו מדהימות!!!
אם הוא לא היה זמר, הוא היה יכול היות רקדן.... הוא עושה את זה טוב.

Invisible Boy

New member
ההופעה של כריס../images/Emo99.gif

לאחרונה התחלתי לשמוע אותו הרבה, והאלבום החדש שלו ממש טוב. הוא מוכשר.
של ריהאנה וני-יו הייתה גם כן יפה.

כריס בראון ממש ממש מוכשר

עד לפני קצת זמן חשבתי שהוא יותר רקדן ופרפורמר מאשר זמר, עד ששמעתי את השיר שלו This Chrismas והוא שר שם פשוט מדהים! הוא ממש ממש מוכשר. אבל ממש. והוא כולה בן 18, OMG! אני תיכף יעריץ אותו

אוקיי החפירה שלי ../images/Emo192.gif (נו משעמם חחח)

ביונסה וההיא - הופעה חמודה, אבל סתם חלטורה כזאת. לא משו מושקע במיוחד. שתיהם קצת אובר-צווחו אבל אהבתי! שיר יפה וביונסה פשוט מדהימה ומוכשרת. אני מעריך אותה
כריס בראון - מזה הפעלולים האלה שהוא עושה גאד דאמט! זה היה ענק! במיוחד הקטע בסוף, שהם באוויר בהיפוך! הפלייבק אמנם היה בולט למדי אבל לי אין בעיה עם זה כשמדובר בהופעה כזאת. גאד מעריצי בריטני הופעה כזאת לא גורמת לכם להתגעגע אליה??
ריהאנה ונ-יו - לא אהבתי את ההופעה של אמברלה וגם לא ממש את הביצוע והעיבוד החדש :| תמיד חשבתי שהשיר הזה גדול עליה בהופעות. וגם DSTM. היא אף פעם לא מביאה להם הופעות שבאמת מגיעות לשירים האלה. (למה בריטני לא הסכימה לקבל את אמברלה?? :\) ההופעה עם נ-יו יותר זורמת ויפה
ושניהם נשמעים מעולה!
אבריל - קודם כל אני מוכרח לציין שאני מטורף על השיר הזה, גם ב-EMA היא לא בדיוק דפקה הופעה אבל בכל זאת אהבתי כי השיר מדהים. אוקיי אחרי שראיתי את ההופעה - הביצוע על הפנים, כמעט לא שמעו אותה. חרא סאונד. היא נראית מזוויע (צאי מזה, את לא סקסית אבריל!). ב-EMA היה יותר טוב.. ודי לחרוש על המיקרופון הורוד!
אלישיה קיז - בהתחלה בהתחלה נחרדתי מהשיר בגלל הביצוע המתאמץ שלה, אבל היום אני מת על השיר וגם על הביצוע! הוא קליט וגם היא נראית מעולה בקליפ. בקשר להופעה של NO ONE - ביצוע מעולה אבל אחרי הפיזמון הראשון מזה כל החצוצרות האלה והעיבוד החדש? הרס את השיר.. לא אהבתי.. אבל סה"כ היא מדהימה! אה.. ושתעשה טובה ושתישאר בטריטוריה שלה (=הפסנתר), כי לרקוד כמו בריטני היא בחיים לא תצליח
מזה היה בסוף?!
פרגי- חחחח הרגה אותי ה-"רררררררררר" (נו כמו שכריסטינה תמיד עושה) הזה שהיא עשתה!
חח היא מביאה הופעות כיפיות וייחודיות משלה... היא מגניבה.. אהבתי! אבל ב- BGDC כבר לא היה לה אוויר והיא לא שרה משו.. חח די ריחמתי עליה היא הייתה נראית חסרת אונים כזאת :[ טוב יאללה ירד לי החשק סיימתי

Eti No Name

New member
אבל אבל אבל..

זה מה שהופך את אלישיה קיז למיוחדת
היא כזו יאו!
למרות שאין לה את כישורי הריקוד של בריטני, היא עשתה את ההופעה מאגניבה ולא משעממת, כמו תמיד
ואני לא מסכימה לגברי אמברלה, ריאהנה עשתה את אמברלה מה שהיא.. בלי ה "אה אה אה" שלה, זה לא היה אותו שיר קליט ומדבק!! היא עושה ביצוע מצויין לשיר ומה שהיא עשתה איתו ממש טוב..

לגבי הביצוע - נכון

ריהאנה עשתה את השיר מדהים עם הקול המכני שלה! יושב עליה פיקס אבל בהופעות היא כזה עומדת ולא עושה כלום עם עצמה.. גם בהופעות של dont stop the music.. כמו אבריל. בגלל זה אני אומר שבהופעות השירים האלה גדולים עליה... היא לא עושה show טוב כמו ביונסה

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo45.gif

באמת שההופעות של אבריל במקום להשתפר יורדות רמה.. עדיף כבר שתעשה שואו ותשיר עם פלאיבק ודווקא אהבתי את המופע של אלישיה, מגניב כזה ולא משעמם

Shexy Peanut

New member
../images/Emo45.gif לגבי אבריל

יש לה אחלה קול... והיא יודעת לעשות מוזיקה טובה כשהיא רוצה. .אבל.. היא לא סקסית.. ולא משנה כמה שהיא תנסה זה אף פעם לא ילך לה.. היא יותר מידי גברית כזו.. יש לה רגליים מקלוניות והיא לא יכולה לעשות פתאום הסבה מקצועית. היא גם לא נוטפת סקסאפיל.. ובחיים לא תהיה לצערה. גם בקליפ של HOT
מה עבר עליה... איכ איכ ושוב פעם איכ. כל הקטע של ה'זמרת סקסית עם מחוך במועדון מעושן אפלולי עם גברים חרמנים.' איוווווווווווו לילי אלן עשתה אז זה יותר טוב כדמות אנימציה ! בחיי אני מרחמת עליה...

In Rehab

New member
כי זה לא מאאאאגניב להיות סקסית וחושנית.

היא חשבה בטח שלהוציא אלבום וורוד עם כוכבים יוציא אותה מתדמית הבוצ'ה אבל היא טעתה. היא גם מופיעה גרוע מאוד-היא אמורה להשתגע על הבמה,לצרוח,אבל היא רק עומדת במקום ושרה עם המיקרופון הוורוד שלה.

באמת יש לה אחלה קול, שמתי לב לשיפור

אבל באמת זוועה של הופעות היא מביאה. שתלמד מקלי קלרקסון נ.ב.: הכי מפחיד הדימיון בינה לבין כריס קרוקר (המעריץ המטורף של בריטני)

Shexy Peanut

New member
הש הש הש ../images/Emo11.gif

מה זה פה! לדבר יפה על כריסי [
] שהוא יהיה דומה לה?!? היא הייתה רוצה

In Rehab

New member
הטקסים האלו גורמים לי להתגעגע לבריטני.

פעם,כולם ידעו,שטקס בלי בריטני,הוא לא טקס הנשיקה עם מדונה,הריקוד הסקסי עם הנחש בסלייב והסטרפטיז לבגד גוף נוצץ-הופעות שלא ישכחו לעולם. ראיתי רק את ההופעה של כריס בראון,הוא הופיע ממש טוב,לא עניין אותי שהוא שר עם פלייבק.

CapitanSparrow

New member
ההופעה של ריאהנה נחמדה +.

ההופעה של ניקול שריזינגר ממש חמודה! היא ממש משתדלת ויש לה קול נחמד והיא ממש חמודה! והיא נראתה פיצוץ!!! אני מתחילה ממש לחבב אותה. אבריל לאבין - מזעזע. השיר הזה נוראי לדעתי. אלישיה קיז - היא אחת הזמרת היחידות שנשמעות יותר טוב בלייב מאשר בשיר המוקלט! |: הופעה מדהימה!
אני ממש אוהבת אותה.
ביונסה - לא אהבתי. מארי ג'יי בלייג' - איזה קול יייייייש לה!!
כל השאר לא מעניין.

galoosh33

New member
ההופעה של כריס דווקא ממש חלשה ביחס

להופעה המעולה מעולה מעולה שלו ב-EMAS או מה שהיה הטקס האחרון

dor307

New member
VMA?

אני דווקא מעדיף את ההופעה שלו כאן,א' השיר יותר טוב ב' אין לו שפם היטלר. אבל גם פה לה התלהבתי כ"כ הוא שם יותר מידי דגש על הריקוד ופחות מידי על קשר למצלמה\קהל

למעלה