אוקיי החפירה שלי ../images/Emo192.gif (נו משעמם חחח)
ביונסה וההיא - הופעה חמודה, אבל סתם חלטורה כזאת. לא משו מושקע במיוחד. שתיהם קצת אובר-צווחו אבל אהבתי! שיר יפה וביונסה פשוט מדהימה ומוכשרת. אני מעריך אותה
כריס בראון - מזה הפעלולים האלה שהוא עושה גאד דאמט! זה היה ענק! במיוחד הקטע בסוף, שהם באוויר בהיפוך! הפלייבק אמנם היה בולט למדי אבל לי אין בעיה עם זה כשמדובר בהופעה כזאת. גאד מעריצי בריטני הופעה כזאת לא גורמת לכם להתגעגע אליה??
ריהאנה ונ-יו - לא אהבתי את ההופעה של אמברלה וגם לא ממש את הביצוע והעיבוד החדש :| תמיד חשבתי שהשיר הזה גדול עליה בהופעות. וגם DSTM. היא אף פעם לא מביאה להם הופעות שבאמת מגיעות לשירים האלה. (למה בריטני לא הסכימה לקבל את אמברלה?? :\) ההופעה עם נ-יו יותר זורמת ויפה
ושניהם נשמעים מעולה!
אבריל - קודם כל אני מוכרח לציין שאני מטורף על השיר הזה, גם ב-EMA היא לא בדיוק דפקה הופעה אבל בכל זאת אהבתי כי השיר מדהים. אוקיי אחרי שראיתי את ההופעה - הביצוע על הפנים, כמעט לא שמעו אותה. חרא סאונד. היא נראית מזוויע (צאי מזה, את לא סקסית אבריל!). ב-EMA היה יותר טוב.. ודי לחרוש על המיקרופון הורוד!
אלישיה קיז - בהתחלה בהתחלה נחרדתי מהשיר בגלל הביצוע המתאמץ שלה, אבל היום אני מת על השיר וגם על הביצוע! הוא קליט וגם היא נראית מעולה בקליפ. בקשר להופעה של NO ONE - ביצוע מעולה אבל אחרי הפיזמון הראשון מזה כל החצוצרות האלה והעיבוד החדש? הרס את השיר.. לא אהבתי.. אבל סה"כ היא מדהימה! אה.. ושתעשה טובה ושתישאר בטריטוריה שלה (=הפסנתר), כי לרקוד כמו בריטני היא בחיים לא תצליח
מזה היה בסוף?!
פרגי- חחחח הרגה אותי ה-"רררררררררר" (נו כמו שכריסטינה תמיד עושה) הזה שהיא עשתה!
חח היא מביאה הופעות כיפיות וייחודיות משלה... היא מגניבה.. אהבתי! אבל ב- BGDC כבר לא היה לה אוויר והיא לא שרה משו.. חח די ריחמתי עליה היא הייתה נראית חסרת אונים כזאת :[ טוב יאללה ירד לי החשק סיימתי