What Lies Beneath

MR Lordi

New member
../images/Emo41.gif What Lies Beneath ../images/Emo41.gif

אתמול האלבום החדש של טאריה יצא. שמעתם אותו כבר? אם כן, מה דעתכם עליו? אני אשמע אותו יותר מאוחר ואני אגיד את דעתי אחרי זה

shirlapes

New member
אתמול בפינלנד, ב-6 ברוב העולם ../images/Emo3.gif

...ואני אוכל להזמין אותו רק אחרי ה-14 (ארה"ב). אבל אני רוצה לראות את התגובות עליו לפני שאני קונה כי: א. אני עדין קצת סקפטית בגלל MWS
ב. יותר מידי ימי הולדת החודש, צריכה לקצץ בהוצאות.

Brombit

New member
את לא רוצה לשמוע קודם?

ואת יכולה לקנות גם עוד שלושה חודשים
(או שלוש שנים)

shirlapes

New member
אני לא מבקשת עזרה מהדודה ../images/Emo3.gif

אבל אולי אנצל דרכים חוקיות בהמשך... בינתיים אני רוצה קצה של חוט

Brombit

New member
בד"כ את הולכת לדודה? ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif

או שיש לך דרכים אחרות?

Brombit

New member
טוב, אני תמיד יכולה לחפור לה במקום אחר ../images/Emo123.gif

shirlapes

New member
כמו שאמרתי - לא מבקשת ממנה עזרה.

לא עושה דברים כאלה בכלל.

Edge of Thorns

New member
שמעתי בינתיים רק פעם אחת,

לכן נראה לי שאני אצטרך לשמוע עוד כמה פעמים בשביל לגבש דעות קצת יותר מוצקות לגבי כל שיר [למרות שיש בהחלט כמה שירים שכבר עשו לי חשק לחרוש עליהם...]

שמעתי כבר הרבה פעמים. מדהים.

השניים שהכי אהבתי זה in for a kill ו rivers of lust למרות שגם שאר השירים מדהימים
השיר היחיד שלא אהבתי זה still of the night

MR Lordi

New member
סיימתי לשמוע בפעם הראשונה.

אחלה אלבום!
את MWS לא אהבתי. זה בהחלט פיצוי טוב! כל כך אהבתי את הקטעים בכמה שירים שהיא צועקת מאוד חזק ואני מרגיש את הצמרמורת בגוף

MR Lordi

New member
עכשיו צריך לחכות ל-

Babez for Breakfast של Lordi שחיכיתי לו חודשים והוא יוצא עוד שבועיים
ולאלבום החדש של Serj Tankian שיוצא בסוף החודש. ואז תגיע לסיומה (בינתיים) מתקפת האלבומים החדשים

bachner1

New member
יש גם דיסק חדש של ת'ריון שיוצא עוד שבועיים../images/Emo3.gif

TheImpactBoy

New member
איפה הוא ואיפה MWS.

הפעם- נתנו לטאריה את כל הכח. ליריקה, מלודיה, והפקה- הכל היא. ובהחלט מרגישים- הבחורה תותחית-על. איזה הבדל... אני מרוצה. הדבר שהכי בלט לי זה שהדיסק כיפי, עוצמתי ו"קצבי", ועדיין... מאוד מרגש, אמיתי. הקול שלה מתלבש על כל שיר "כמו כפפה", וההפקה המוזיקאלית מאוד מושקעת עד לפרט האחרון. הכל מתוקתק ומדוייק. בהחלט ניתן להרגיש שהיא שפכה את כל-כולה על הדיסק הזה. שירים בולטים באופן חיובי: Anteroom Of Death השיא של הדיסק לדעתי. כל המשחקי קולות, פשוט קטע גדול (ואמיץ). I Feel Immortal בלדה רדיו-פרנדלית מעולה. In For A Kill מאז ששמענו אותו לפני שנה, הוא תפס אותי. והקטע בסוף שהיא חוזרת על המשפט "youre in for a kill!", רצח לי את הלב. קטע ענק. Underneath- הליריקה קצת נדושה... ופשוטה למדי. אבל המלודיה פשוט המיסה אותי. אח, איזה קול יפייפה. Little Lies- משום מה חשבתי שהוא יהיה אבנסנס\ווית'ין, משמע ממוחזר ומעפן. אבל הוא אחד השירים הקצביים הטובים של הדיסק. פשוט ממכר. העבודה של הגיטרות וההפקה הכללית פשוטת פנטסטית (ואני לא אומר פנטסטית לעולם). Crimson Deep- השיר הכי טוב של הדיסק אחרי השיר הראשון. ז"א, פתיחה וסגירה מושלמת של הדיסק. הסוף שלו... טפו טפו חמסה חמסה, איזה קול. נקודה חלשה לדיסק- השיר The Archive Of Lost Dreams. פשוט לא הבנתי למה הוא נכנס לדיסק ולא השיר NAIAD. למרות שיש בין הרגש אבל לא מין הצורך (חהחה, שנינות). פספסוס: השיר NAIAD. פשוט שיר יפייפיה ומעולה.מאוד מיסתורי, אפל, מרגש, עוצמתי. במיוחד מדקה 4:20, שם השיר באמת מתחיל להיות (באנגלית זה נשמע יותר טוב). בקיצור, טאריה, כל הכבוד על האצבע המשולשת שזרקת לכל אלו שלכלכו. כבוד על האומץ, נחישות, אמביציה ומה לא.

מממ נשמע כיף

וחשבתי שאנחנו נטחנים, מ9 עד סביבות 8 (פעם אחת גם 9 ומשהו ופעם אחת משהו כמו 10 או אחרי). לבי איתך

למעלה