משמיעה ראשונה וראשונית ביותר:
הרבה יותר טוב מהאלבום הקודם (לא שזה קשה). Anteroom מצוין. UMLB בסדר... IFI יפה מאוד. Underneath יפה LL בסדר. ROL משעמם. Dark Star גם די משעמם.. Falling Awake בסדר. Archive משעמם. Crimson מצוין. Naiad מצוין! במיוחד החלק השני. הקאבר בסדר, חוץ מהקטע בין דקה 2 ל4 וחצי ככה, ששם הוא ממש יפה
We Are יפה. Montañas de Silencio משמים... ואני אציין ששמעתי את השירים ביוטיוב, ועוד אין שם את כל השירים בגרסא נורמלית. את חלקם מצאתי רק בגרסא "אינסטרומנטלית" שהיא גרסא רגילה רק שהחלישו ו"הדהדו" את הווקאלס, או בגרסת לייב שאני ממש לא אוהב להכיר שירים דרכם. אז זאת סך הכל התרשמות ראשונית ושטחית מאוד. בכל זאת, אני די בטוח שאני בסופו של דבר אוהב את האלבום, אבל אני עדיין לא רואה את עצמי מתאהב בו וחורש עליו כמו על אלבומים של נייטוויש. אבל בסך הכל כל הכבוד לה על זה שהיא קמה, לפחות חלקית, מהקרשים שהיא הייתה עליהם (לדעתי) באלבום הקודם.
הרבה יותר טוב מהאלבום הקודם (לא שזה קשה). Anteroom מצוין. UMLB בסדר... IFI יפה מאוד. Underneath יפה LL בסדר. ROL משעמם. Dark Star גם די משעמם.. Falling Awake בסדר. Archive משעמם. Crimson מצוין. Naiad מצוין! במיוחד החלק השני. הקאבר בסדר, חוץ מהקטע בין דקה 2 ל4 וחצי ככה, ששם הוא ממש יפה