What Lies Beneath

יש דימיון גדול בין איטלקית וספרדית

אני יודעת אולי 2-3 מילים באיטלקית, אבל כשראיתי ראיון של שחקנית ארגנטינאית מאיטליה הבנתי המון בלי לדעת את השפה.

אני לא מדברת

על ללמוד ספרדית ברמת שפת אם, אני מתכוונת שהרמה הבסיסית שלה פשוטה. גם אני למדתי אנגלית לבד מהטלוויזיה, כמו בטח עוד אנשים, אבל יש הרבה אנשים שלא משנה כמה הם ייחשפו לשפה הם לא יקלטו אותה. וחזרה לנושא - כששמעתי את השיר, זה היה נשמע לי כמו מישהו שלמד מילים בשפה שהוא לא מכיר, ושר אותן. אני בטוחה שטאריה יודעת את השפה, לפחות ברמה הבסיסית של לחבר משפטי יום יום, אבל עדיין, ככה זה היה נשמע לי. אני רגילה לשמוע הרבה ספרדית, וכשאני שומעת שירים בספרדית אני מבינה את רוב המילים. אצל טאריה לא הבנתי כלום. מצד שני, כשאני שומעת את טאריה באנגלית אני מבינה הרבה יותר.

טוב, שמעתי פעם אחת

אז אני כותבת בקצרה ורק מה שאני זוכרת. בכלליות אהבתי את הקצב של האלבום. מה שכן, בהרבה שירים היא הורידה את הטונים, ואת זה אני לא כ"כ אוהבת. אין כמו הטונים הגבוהים שלה. Anteroom of Death ממש מעניין. ההתחלה קצת מוזרה עם כל הרעשים וההקדמה המוזיקלית הצורמת משהו.יש בו כמה מקצבים שונים, והפזמון נשמע כמו חלק משיר אחר בכלל. (ישר עלה לי לראש happiness is a warm gun של הביטלס, שהוא בנוי דומה). אח"כ יש את המקהלה שגם נשמעת קצת כמו קשורה לשיר אחר. הכל ביחד יוצר משהו מעניין, כמו שאמרתי. האורגן בו זרק אותי כמה מאות אחורה. In for a Kill ההתחלה קצת מלחיצה, כמו קטע מסרט אימה חחח. אהבתי את הפזמון שלו, שבו היא עולה ויורדת בטונים ואז מביאה אותה בסופרן מפתיע. Underneath אהבתי אותו. לחן יפה והמילים עוד יותר. Dark Star מה זה האום כולתום הזה בהתחלה (וגם באמצע קצת)? חחח מזכיר קצת את blue eyes של ווית'ין. שיר טוב בסך הכל ואשכרה יש בו טיפ טיפה גראולינג, חה. Crimson Deep זה קאבר? כי זה ממש לא נשמע קשור לשאר האלבום. שמעתי את האלבום בכיף ופתאום זה היה כמו בום, משהו אחר, יותר כבד. בסך הכל אני שמחה שהיא הלכה לכיוון היותר כבד והקצבי. האלבום הזה שונה לגמרי מהראשון, לא אותה מוזיקה ולא אותו וייב.

למעלה