TOP3- תוצאות

IrishKiss

New member
ההופעה של

בו היתה פשוט מדהימה בתוכנית תוצאות! הבנאדם מהפנט...זה היה מדהיםםםםםם *אנטולייייי*

MoGanC

New member
זה היה נחמד

חבל,הימרתי אצל Rishi שבו עוזב.טוב,כנראה שזה win-win situation ^.~

קפיטו

New member
../images/Emo58.gif עכשיו רק נשאר ש...

קרי המלכה תנצח.. כל כך מגיע לה היא מדהימה. בו טוב, אני לא אומרת שלא, אבל קרי כופלתץ אותו ולוקחת בגדול. חבל על וונזל, היא מוכשרת ומדהימה וברור שזה לא הסוף שלה עם המוזיקה... בהצלחה לקרי!

•BluEyeS•

New member
אוווו ../images/Emo58.gif

וונזללל אני מודה שירדו לי כמה דמעות בשיר האחרון של כולם ביחד... איזה חבללל

Fairywitch

New member
צפוי ביותר. העיקר ש../images/Emo41.gif שם...../images/Emo13.gif

ב
התכוונתי לבו. הנה ההוכחה שכשההפקה לא מתערבת- אנשים ממשיכים לשבוע הבא כי יש אנשים שמצביעים להם בכל מקרה... (*שיעול* קרי *שיעול*) ואגב- אולי כל הקולות של מצביעי קונס יעברו אל בו והוא ינצח? למרות שאהבתי את קרי מההתחלה, אבל בו פשוט יותר מקצוען, לא יעזור. שורה תחתונה- אני אשמח בכל מקרה. אם לא קונס- לפחות אחד משני החבר'ה האלה
(למי שלא הבין מה הקשר של התמונה המצורפת- THINK TOP3...)

MoGanC

New member
נחמד.

איך אהבת את לינדסי מכלכך רחוק? אני אפילו לא הייתי מודע לקיומה לפני הטופ 12 אפילו.

whatever4

New member
מתי הגמר בדיוק?

ואיך זה הולך? ביום אחד הופעות וביום השני תוצאות, כמו כל פעם?

shavitlavi

New member
תשובה

שימו
ביום רביעי הבא (בסטאר וורלד) תוכנית התחרות: בו מול קארי ביום חמישי (בסטאר וורלד) תוכנית התוצאות שתימשך הפעם שעתיים.

shavitlavi

New member
אז ככה

ביום רביעי: שידור ראשון 10:00 אח"כ שוב ב-11:00, 15:00, 18:30, 21:30, 6:00 (כמו תמיד). לגבי יום חמישי בגלל שהתוכנית היא שעתיים אני מניח שהשידור השני יתחיל ב-12:00

hospital_food

New member
ספויילר להיום

עכשיו בטוח שקרי לוקחת את המקום הראשון, הרוב הגדול של המצביעים לוונזל יעבור לקרי.

y a ® d e n

New member
די נו../images/Emo3.gif...

אני היחידה שבאמת חושבת שבו פי 10000 על קרי? קרי אומנם שרה יפה בטירוף, אבל פליז... יש עוד מלא כמוהה.. ובאמת הייתי מתה שאני יגיע לרמה כמו שלה כי היא שרה מדהים אבל אפשר למצוא עוד מלא כמוהה.. היא לא ממש מיוחדת יש לה גם מראה כזה שיש בכל פינה. ובו באמת. הוא הכוכב. אבל באמת הוא הכוכב! נראה את קרי או את וונזל [שמדהימה בעיניי גם.. לדעתי היא ובו היו צריכים להיות בפיינל] עושות שיר בלי ליווי של מוזיקה, בלי פגם אחד. היה לו פשוט ביצוע מושלם. כל כך הרבה ביטחון והוא שר בלי זיופים והיה מדוייק מאוד. ובאמת.. אף אחד מאמריקן איידול לא מגיע לכזאתי רמה של מקצועניות. בנוסף להכל, הוא נראה פשוט בן אדם עם כל כך הרבה טוב בתוכו [הווו פלצני משו
] ובאמת... איך הוא התרגש והוא בכה ונשאר בלי מילים אני וחברות שלי ישבנו מהופנטות מול הטלוויזיה ולי היו דמעות בעיניים שהוא בכה... זה היה פשוט מרגש והיה בא לי ללכת אליו ולהביא לו חיבוק ענקיי ענקי [פלצנות2
] ובניגוד אליו.. קרי שאעלק בכתה בלימוזינה ותוך שניה דיברה רגיל, איכ מה זה לא אהבתי, זה היה נראה כל כך לא אמיתי וצבוע ומגעיל. הקיצר- לדעתי למי שבאמת מגיע לזכות זה לבו אבל באמת.. גם אם לא אני לא דואגת.. הוא יצליח, והוא יצליח בגדול

נועה167

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני כן חושבת שקארי ממש טובה והיא גם תצליח אבל לבו יש משו שלא היה לאף אחד מהמתמודדים.. הוא פשוט
וכמו שאמרת, הוא יצליח בין אם הוא יזכה ובין אם לא ככה שלא ממש משנה לי.

למעלה