TOP3- תוצאות

14מתן

New member
../images/Emo58.gif חבל...

זה היה ברור שהיא תעזוב עכשיו
(לא בגלל שהיא לא טובה כן ?) השיר שהם שרו בסוף הוא יהיה השיר שהזוכה מקבל ? כי אם כן בשמיעה ראשונה הוא גרוע
ביי ביי ביבי וי

shavitlavi

New member
תמיד

השיר שכותבים להם לגמר מזעזע, אז למה שהשנה זה ישתנה? ואיך לעזאזל הם יכתבו שיר שמתאים גם לבו וגם לקארי?

נועה167

New member
למה מזעזע?

שנה שעברה שיר מדהיםםם ומי אמר בכלל שזה השיר הזה שהם שרו?!

shavitlavi

New member
למתן

לא מדובר בשיר שהזוכה מקבל. כנס לקישור הבא: http://et.tv.yahoo.com/micro/idol/2005/05/19/americanidol_may17recap/

14מתן

New member
בעעע זה ארוך מידי בשבילי ../images/Emo122.gif

אבל מה רע ב"א מומנט לייק דיס" ו"איי ביליב" ? אני אהבתי... זה היה שיר כזה...רגיל שלא מראה בכלל את הקול מזל שהוא לא השיר של הזוכה

shavitlavi

New member
../images/Emo31.gif

השיר united we stand שבוצע בסיום שייך ל- brotherhood of man. לגבי השירים (של פנטז'יה וקלי), הם ממש נוראיים לטעמי. סכריני, שמאלצי ואמריקקי... בלעכס!

Daniella 21

New member
תוצאות צפויות במעט אבל אני שמחה../images/Emo9.gif

שבו וקארי בגמר
- שניהם הופיעו בצורה מדהימה
אבל בו הופיע בצורה הכי מדהימה EVER
ומגיע לו לזכות מאחר והוא פשוט שולט על הבמה כמו שבעונה קודמת פנטז'יה שלטה עד הסוף (זו לא היתה הפתעה שהיא ניצחה) הא-קפלה של בו אתמול היה מדהים! וקארי עם crying העבירה רגש ופשוט שרה משגע למרות שוונזל שרה את Chaine of fool’s ממש טוב לא התחברתי לשירים האחרים שלה
אני מחכה לגמר למרות שזה ברור מי ינצח

שניש

New member
Damn you america../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

אני לא יודעת אם שמתם לב,אני גם לא יודעת אם זה היה מתכונן.. אבל בשיר האחרון שכולם שרו ביחד-היא *כ"כ* גנבה את ההצגה. קארי וגם בו,לשם שינוי,עמדו כמו זמרי ליווי חסרי מעש ואונים מול הצונאמי האנושי-וונזל. זה רק אני או שהם פשוט לא ידעו מה לעשות
(מבחינת כיראוגרפיה,העמדה,שירה וכל היוצא מכך
) ובסוף שהיא הלכה לשופטים ונתנה את התו הגבוה לסיום.אח,עונג.פשוט משובח. הייתי כל כך גאה בה באותו הרגע
טוב,זה היה ברור מאליו. כל כך לא צודק,אבל ברור מאליו. אני לא אתחיל להכפיש את קארי מכיוון שזה מה שיש ואין בוכים על חלב שנשפך 0_o
שבוע הבא,הגמר הגדול. הוריי ^^ winmanmay the best

שניש

New member
*may the best man win../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

ולא השטות חסרת המשמעות שכתובה שם בתחתית ההודעה.

SHTRUDIDI

New member
ושוב מסכימה עם כל הכתוב...

את ממש כותבת כל מה שחשבתי לומר.

sk8er grrl

New member
וואי, אני ממש שמחה :] ../images/Emo58.gif

האמת, לי זה כבר לא היה כל כך ברור שוונזל תלך, כי שמתי לב שההופעות של קארי לא היו הכי חזקות אתמול וחששתי שהיא תלך... אני חושבת שמה שהיה צריך לקרות- קרה... עכשיו לא משנה מי ינצח אני אהיה שמחה... כי במקרה אלו שני הפייבוריטים שלי, עוד מההתחלה :] אין מה להגיד ששניהם זמרים מצויינים, הם יודעים להופיע (אולי בו טיפה יותר :p)... אפילו שאני אוהבת את שניהם, אני מחכהנ לראות מי ינצח... כי איכשהו לא משנה מה יקרה זאת תהיה הפתעה בשבילי... כי שניהם אמריקן איידולים בפני עצמם... בהצלחה בגמר :]

whatever4

New member
../images/Emo10.gif

אחח...וונזל....איזה דיווה!!! כל כך רציתי שיהיה גמר בו-וונזל...פשוט הגיע לבחורה הזאת לעלות לגמר, במיוחד אחרי ההופעות שלה אתמול שהיו פשוט מעולות. טוב...אז עכשיו יש לנו שני פיינליסטים ובאמת יהיה מותח. אין מישהו שהוא פייבוריט ולכן ממש אי אפשר לדעת מי ינצח.... הדבר היחידי שאני יודעת זה ש.......בו שולט
היה מרגש לראות אותו בוכה.....
...איזה בן אדם...
...כל כך אמיתי. יאללה בו

אוקי זה היה צפוי ../images/Emo58.gif

אבל זה היה ממש עצוב שוונזל הודחה.. היא הייתה ממש חמודה חבל לי עליה אבל היא תצליח בגדול בלי זה... דרך אגב איזה חמוד היה בו שהוא בכה בעיר שלו...

תוצאות

אוףףף וונזל עפה..): אהבתי אותה היה לה סגנון שירה יפה והיא בחרה שירים קיצביים. אבל עכשיו בו וקארי מתחרים וברור שקארי לוקחת זה מדהים איך שהיא שרה!

14מתן

New member
אהההההה ו......./images/Emo58.gif

גם שוונזל עפה והיא שרה היא חייכה

טוב, זה היה../images/Emo58.gif

די צפוי. כלומר, אני תמיד פוחד שמא יסלקו את קארי, אבל באמת היה לי קשה להאמין שוונזל תישאר - לא נראה לי שקהל המעריצים שלה גדול כל כך. עכשיו זה פיפטי פיפטי. אם בו ינצח אני לא יודע מה אעשה. גו קארי! דרך אגב, קארי ביקרה בטולסה אוקלהומה, צ'נדלר היה שם לכמה פרקים בעונה התשיעית. ריספקט

למעלה