TOP3- תוצאות

darklighter

New member
מסכימה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

בו שולט

John Doe182

New member
מה??? איך???? אךי זה פאשרי |מעוצבן|

איך, איך מישהי בעלת קול כל כך חזק ויפה ומדהים ושולט וסגוד כמו וונזל סולק? איך? היה לה את הקול הכי יפה וחזק בכל התחרות והיא הייתה צריכה להישאר וההפועה שלה הייתה מאוד טובה! קארי הייתה צריכה ללכת... לדעתי. יש לה קול יפה אבל לא עוצר נשימהה כמו של וונזל! מפסידים אם לא יעשו לה תקליט! פשוט הפסד כי אני אעשה לה אם לא... יאווו משתגע מהקהל האמריקאי!

Kryptonite

New member
לדעתי הקול של וונזל../images/Emo168.gif

הוא בכלל בכלל לא משהו. היא שולטת בו טוב, אבל הוא לא עוצמתי (חוץ מב I Have Nothing, אחד הביצועים הכי טובים שלה לפי דעתי) ובתווים גבוהים היא בכלל מזייפת

14מתן

New member
../images/Emo58.gif נכון.....

אבל לאורך כל העונה הבינונית הזאת אנשים סולקו בסדר מפגר

shalehet

New member
אז זהו שלא... ../images/Emo124.gif

קארי היתה טובה במהלך כל העונה, מההתחלה היא היתה מצויינת כך שהיא רכשה לה קהל רב של מעריצים וזה לא מעריצי קאנטרי, אני בכלל לא סובלת קאנטרי, אבל כל מה שקארי שרה הופך למדהים כשהוא יוצא מהפה שלה. עם כל הכבוד לוונזל, ויש כבוד, בתחילת העונה היא היתה ממש פרווה, סיימון גם האיר לה שאם היא לא תתחיל להפציץ היא תלך בקרוב הביתה ומיד אח"כ היא התחילה להפציץ, אבל לא נשכח שהיו הופעות שהיא פשוט צרחה וזייפה בהרבה מהם, כך שברור שקארי לאורך כל העונה היתה יותר טובה. אני מעדיפה את וונזל על בו, לא אהבתי מעולם את בו, אבל לבו יותר הגיע להיות בגמר, כי למרות שאני לא אוהבת אותו, רוב העונה הוא נתן הופעות טובות ואין מה לדאוג... חוזה יהיה לה... אם ג'ון הג'ינג'י מהעונה הקודמת קיבל חוזה, גם וונזל
וגם מקאילה
ואולי אפילו לינדסי
יקבלו חוזה

SweetRevenge

New member
די, נמאס.

נמאס מהפמפום הזה של השופטים, היינו בסרט הזה כבר. דיאנה הרעידה את האולם בDon't cry out loud בTop3 לנוכח תגובות פושרות עד מעליבות מהשופטים ועכשיו אותו קטע עם קרי. ווקאלז מושלמים לאורך כל העונה, כל ביצוע ישר לדיסק, הזמרת הכי משויפת ומקצועית על בימת AI אי פעם. אין לי שום דבר נגד בו. רוק זה חידוש מרענן, הוא נראה אחלה בן אדם ויש לו גוון קול מעניין שמתאים לנישה שלו. אבל כל אחד עם אוזניים יכול להבין שבקרי יש כל כך הרבה פוטנציאל. אז היא לא יודעת להופיע, סבבה. מצדי שתשיר עם הגב לקהל היא עדיין ב10 רמות מעל כל המתמודדים כשזה מגיע לשירה. היא זמרת, נקודה. יכולה להתפתח לכל הרבה סוגי מוזיקה (ומשום מה בוחרת בקאנטרי שלא ממצה את היכולות שלה לדעתי כמו פופ-רוק לייט). ההתשפכות הזו של השופטים על בו והאדישות לנוכח הביצועים של קרי פשוט מעצבנת. הם עשו את הבחירה בשביל אמריקה שוב. בו כבר קיבל את הספרה 2 במספרי הטלפון של הגמר יחד עם התואר, נשאר רק לחכות לעיתונים של היום למחרת.

למעלה