Suck My Pop!

spiceupmylife1

New member
דווקא על הפסקה האחרונה אני לא מסכימה איתך

לדעתי דווקא הסצינות סקס ( יותר מדי מידע לדעתי) מאוד מתאימות בשיר ובקליפ הזה כי כביכול "מתדרדת לפשע וסקס"... וכן מצד אחד אולי זה ניסיון להראות את זה שכבת המעמד הגבוהה היא רגילה לבלוע את הרגשות שלה ולא להתייחס, הקור הבריטי הזה נפוץ בעולם הטלויזיה והקולנוע של הסתגלות לספוג כל דבר נראה לי שזו המטרה אבל המשחק של בריטני הוא לא מה שחשוב בקליפ הזה אני פשוט
היא נראית פשוט מדהים
והכימיה בינהם רואים שהם מאוהבים...

Music Man XD

New member
מסכים איתך לגבי המשחק.

היא ממש לא הייתה משכנעת. זה נראה מאוד מאולץ ולא טבעי.

candyheart

New member
גם ירד.../images/Emo3.gif

כנראה שאצטרך לחכות עד שהקליפ יצא רשמית.לא נורא,גם זה יבוא.

candyheart

New member
וואי תודה רעות!../images/Emo24.gif

אני כבר כותבת מה אני חושבת עליו.

candyheart

New member
הודות לרעות,ראיתי עכשיו את הקליפ!

בגדול אהבתי מאוד! כיף לראות קליפ יותר עלילתי ממנה,ואני לא יודעת אם זה קטע של איפור,שהיא פשוט מרגישה בנוח או ששוב בגלל שזה משהו שהיא היתה מוערבת בו(או שלושת הדברים בעצם) אבל היא נראית הרבה יותר "בריטני" בקליפ הזה מאשר בקודמים מהאלבום הזה. הסצנות שהיא שרה ממש יפות.אהבתי את הפרצופים שהיא עושה. כל הסצנות סקס אולי לא היו מצופות אבל היא נראתה בהן מאוד בנוח וזה כיף לראות. קטעי המשחק לא משהו...היא תמיד היתה חזקה יותר בקומדיה,אבל זה מספיק עובר כדי להיות חביב ומשעשע. ואני חייבת לומר שג'ייסון נראה ממש שווה פה! בריטני כמובן יפייפיה. אולי יכלו לעשות יותר עם הקליפ,אבל בגדול אני מרוצה מאוד.

Bright Unicorn

New member
וואו!!!!

איזה קליפ מטורף! לא צפוי בכלל העלילה נהדרת עשוי מאד טוב בריטני יפייפיה ומשחקת טוב. אהבתי את המימיקות שלה בשירה היא משדרת משהו מאד בטוח וכוחני וג'ייסון
אין לי מה להוסיף. ביג לייק בריטני

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif בריטני וג'ייסון ../images/Emo99.gif

איזו כימיה יש בינהם ללא ספק רואים שהם מאוהבים גם במציאות

Harel1444

New member
קליפ יפה ../images/Emo45.gif

טיפה כל הקטעי סקס מוגזמים וזה הפך מקליפ לסרט אירוטי אבל הקטעים של בריטני לבד מול המצלמה מכפים על זה
היא נראית מצויין,אחלה שיר,אחלה קליפ וזה מה שחשוב

hollypop girl

New member
אני היחידה שחושבת

שהסצנות בהם מראים אותה שרה (עם מסך מאחורה), אז יש שם ריקוד כזה שהיא עושה עם הידיים, זה לא נראה קצת מוזר.... כמו שכבר אמרתי בשרשור הקודם, היא ניראית מדהים וג'ייסון עושה רושם ממש טוב עליי בקליפ הזה, המשחק של בריטני מאולץ ולא משכנע אבל נזרום עם זה. יש קליפים ממש טובים בתקופה של FF, נכון?

theone24

New member
../images/Emo45.gif על השורה האחרונה.

הקליפים בתקופת FF מצויינים אחד אחד. אולי הכי טובים שלה עד עכשיו...

The Gloaming

New member
זה לגמרי מוזר

אבל אני מת על זה
אבל כל הריקוד בכוונה מוגזם, גם כשבפזמון היא צצה פצאום עם השמלה השחורה, הכל מוגזם בכוונה. אולי זה קריצה לכל האנשים שאומרים שהיא לא רוקדת כמו פעם. ואולי לא. אבל אני מת על זה. האמת שאלו הסצינות שאני הכי אוהב בקליפ!

למעלה