Suck My Pop!

theone24

New member
תודה.

הריקודים האלה בזמן שהיא שרה פשוט דביליים לחלוטין. אבל ההופעות לא רעות.

theone24

New member
הקרנת בכורה: Justin Bieber - Mistletoe

מר ביבר הצעיר משחרר את הקליפ לסינגל הראשון ,Mistletoe, הלקוח מתוך אלבום הכריסמס הראשון שלו, Under The Mistletoe. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LUjn3RpkcKY מה כבר אפשר להגיד על זה? זה נראה כמו בדיחה ארוכה , על חשבוננו, שלא נגמרת. עוד לא תמו ה15 דקות שלו? ואיך אפשר לקחת שיר ברצינות עם המילה "'שורטי" בתוכו?

candyheart

New member
זה לא עשה שום הרגשה טובה של כריסמס

כמו שקליפים של החג ברך-כלל עושים.סתמי ביותר.

The Gloaming

New member
אני דווקא דיי אהבתי

האווירה כיפית, השיר כיפי, הוא נראה טוב. יותר טוב מרוב השירים שלו.

hollypop girl

New member
חוץ מהשלג המלאכותי והעובדה שאין

הרגשה של כריסמס ואין הרגשה של חג בכללי (אני סוג של מכורה לסרטי הכריסמס הישנים האלה שמדרים כל שנה בחורף בערוצי הסרטים ואני פשוט לא מצליחה לקשר את הקליפ הזה לחג) ובכן, חוץ מזה הקליפ מאוד חמוד וקליל. אגב, זכרתי את הדיון מהשרשור הקודם אז הפעם הקשבתי לשיר בתשומת לב ולא שמעתי את המילה "שורטי" איפה היא מופיעה?

וא..אני לא יכולה להיתרגל

לקול שלו,זה מוזר שפתאום הוא לא נשמע כמו בחורה. אבל זה גם נשמע שהוא מצונן לפעמים בכמה חלקים של השיר. שיר חמוד ..

hollypop girl

New member
דווקא כשהגעתי למסקנה שאני

כבר לא הולכת לראות את הסדרה הזאת?
דווקא פעם אהבתי אותה.... בהצלחה

theone24

New member
אהבתי!

רק שהיא שרה את השורה We Found Love In A Hopeless Place נפל לי האסימון שהיא ומה שמו משחקים זוג נאהבים החיים חיים לא קלים בשכונה לא קלה, כביכול, והם עדיין הצליחו שם אחד את השנייה. יש פה הכל, סקס, סמים וטל מוסרי!

hollypop girl

New member
*מעתיקה את התגובה\שאלה שלי מפורום אחר*

לא רע אבל לא הבנתי את הסוף, היא עזבה אותו, בסופו של דבר? קליפ לא רע, אבל קשה לי להגיד שזה אחד הקליפים הטובים שלה. והפזמון עם ה-We Found Love כלכך מעצבן אגב, אתם חושבים שלערוצים בטלוויזיה לא תהיה בעיה להראות את כל הכדורים האלה והכל? לבריטים הייתה בעיה שבריטני משתמשת בנשק בקליפ שלה, אבל סמים זה משהו יותר נדיר ועוד פחות "חינוכי" והכל... מה אתם חושבים?

theone24

New member
כן, היא אורזת תיק ועוזבת.

לדעתי מדובר באחד הקליפים הכי טובים שלה, אם לא הכי. ואני מתאר לעצמי שהוא יעבור צינזור טלוויזיוני, אבל מי מחכה בימינו לראות קליפים בטלוויזיה?

The Gloaming

New member
איכס....

קודם כל, אני שונא שהופכים שירים שמחים לקליפים עם משמעות עליונה. שונא שונא שונא. שנאתי את זה עם Born This Way ואני שונא את זה עכשיו. בחרתם להוציא שיר קצבי? תעשו קליפ עם משמעות בהתאם! דבר שני, אני מבין שהפואנטה של הקליפ היא שהיא הבינה כמה סמים זה רע ולכן היא החליטה לעזוב את זה... אז למה במשך כל שאר ה -4 דקות מראים כמה סמים זה כיף אושר והנאה? ואיך זה קשור למשפט המפתח של השיר? ועוד דבר שעצבן אותי, הוא כל הגזענות שיש בקליפ הזה. אמנם ריאהנה לא לבנה, אבל כל האביזרים, הלבוש, האוירה הייתה כאילו סמים שייכים לשחורים, וזה שבגברבר שלה היה אמור להיות ברמיזה או בישירות כריס בראון, זה בכלל העלבה לכל הנשים המוכות. אני לא אוהב את השיר, אני שונא את הקליפ, וריאהנה עולה לי על העצבים בתקופה הזאתי. מצטער מראש אם פגעתי באחד המעריצים שלה, רק פרקתי את אשר על ליבי

candyheart

New member
אני מופתעת שזה ה-take שלה על השיר.

באמת שזה קליפ מצוין,אבל זה באמת רחוק שנות אור מכל מה שדמיינתי לשיר. עדיין,הליפ יכול להציל את השיר.הוא באמת מעולה.

למעלה