אלפא דוג זה אחד הסרטים!
אני מעתיקה הודעה שכתבתי פעם על הסרט בפורום אחר: "זה סרט שמבוסס על סיפור אמיתי משנת 2000 שבו היה מעורב ג'סי ג'יימס הוליווד (אם שמעת את השם איי פעם) שהיה הצעיר הכי מבוקש של ה-FBI כשהוא רק בן 20. הסרט יצא בשנת 2006 כי הוא חיכה לאור ירוק מבית המשפט. מסופר בסרט על בחור בשם ג'וני טרולאב (אמיל הירש) שהוא בחור צעיר שלהוט לרצות את אביו והוא גם סוחר סמים ידוע. ברגע של התלהבות ובניסיון להרשים את חבריו הוא חוטף את אחיו הצעיר של בחור שחייב לו כסף (בן פוסטר). הנחטף, שנהנה לראשונה בחייו מחברתם של הבנים הכי פופולאריים, בנות יפיפיות ומסיבות עד אור הבוקר, לא ער לדאגותיו של הוריו, לכעס אחיו ולגורל שמצפה לו. ברגש והתפרצות של יצרים הבמאי (ניק קסאבטס) מתאר את חייהם של צעירים שיש להם הכל אך בוחרים לבזבז את חייהם. בפעם הראשונה שראיתי את הסרט הוא ממש שאב אותי לתוך כל הסיפור. קודם כל הקאסט היה מצויין (אמיל הירש, ג'סטין טימברלייק, בן פוסטר, ברוס וויליס, שרון סטון, דומיניק סוויין, קורטני קוקס...), הדמויות הרגישו אמיתיות, המשחק היה טוב והסרט בכללי מרגיש כנה ואמיתית. הסרט מתחיל ממסיבות, צחוקים ושטויות של ילדים שיש להם הכל ובגלל שיש להם הכל הם כבר לא יודעים מה עוד לעשות עם עצמם אבל מהר מאוד הסרט מקבל תפנית - חטיפה, עדים, חשיבה על רצח וכו' וכו' וכו'... הא כמעט שכחתי, ההפתעה הגדולה ביותר הייתה בשבילי ג'סטין טימברלייק - הילד החמוד מ-N'SYNC שעבר לקריירת סולו ופתאום לוקחים אותו להשתתף בסרט כזה - הרמתי גבה אני חייבת להגיד, אבל אחרי שצפיתי בסרט - אני מרגישה מעט מוזר להגיד את זה, אבל הוא שחקן מצויין. מבחינתי הוא כמעט גנב את הסרט. מאז הסרט נוסף לי הרבה כבוד כלפיו ואני צריכה בהזדמנות לראות סרטים נוספים שלו כי ראיתי בינתייים רק את אלפא דוג איתו, ובאפלא דוג הוא עשה עבודה מצויינת!"
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=150&MessageId=145612594