Suck My Pop!

candyheart

New member
תמיד עצבנה אותי המילה "שורטי" בשירים.

ובכלל המילה הזאת פשוט לא הולכת יחד עם שיר כריסמס.שיר די עלוב למען האמת.

Someone 2011

New member
Britney Spears - "Criminal" Official Lyric

יצא להם די יפה ... הם מנצלים את המומנט לפני שהקליפ יוצא מחר ...

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif אמן שזה באמת יהיה מחררר :) מתאים לי

לקום ולראות את כל הווול עם הקליפ של בריט :)
נחמד

theone24

New member
צוות הפרומו עובד שעות נוספות עם הקליפ הזה.

זה קליפ הליריקה השני שיצא לו, וכל פרומו הוא מבורך! את זה יותר אהבתי. מחכה כבר לקליפ!

candyheart

New member
הקליפ הזה יותר זורם מבחינת

האותיות וקצב הופעתן.פשוט קצת מיותר לעשות עוד קליפ ליריקה.

theone24

New member
הקרנת בכורה: Britney Spears - Criminal

חיכינו חיכינו, המתנו המתנו, והנה הוא כאן! הקליפ החדש של בריטני ספירס לסינגל החדש Criminal! http://www.youtube.com/verify_age?n...m/watch?feature=player_embedded&v=R74R3DTy-uA אז מה יש לנו כאן? קצת סקס, קצת אלימות והמון המון יופי מהפנט של בחורה אחת! ספירס משחקת אשת חברה גבוה, שיש לה חבר אגו מנייאק סקסיט שעובר את הגבול ומחטיף שלה סתירה. לעזרתה מגיע "הפושע" , שמשוחק על ידי חברה לחיים ג'ייסון טרוויק והשניים יוצאים למסע מטורף ברחבי אנגליה. אין לי מילים, באמת, היא פשוט ברצף קליפים מעולים מהאלבום הזה.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif אתה עושה את זה יותר טוב ממני

אין עליך אוח איזה מושלמת בריטט
ופרסמתי קודם זה פשוט קפץ למטה...

theone24

New member
אוי סורי! לא ראיתי שפתחת חדש!../images/Emo67.gif

הנוכחי די עדיין קופץ, ולא ראיתי שמישהו עידכן עליו בו אז חשבתי שהוא עוד לא עלה לכאן. סורי רעותי.

RedOne8

New member
כמובן ש-וווווווהההההעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אבל אחרי דקה להרגע, לא נפלתי מהרגליים לגמרי
אני מרגיש מאוד מאוד מוזר עם זה, אני ממש לא מאוכזב מהקליפ אבל גם לא הכי מרוצה, וזה ממש שונה לי. אני רגיל להיות מרוצה מכל מה שהיא עושה... ולא מתוך הכרח אלא כי באמת אהבתי כל מה שהיא עושה, כל שיר וכל קליפ, כל קמפיין ואפילו את סירקס טור. והפעם... אני לא יודע. לא מבין אתכם אבל המשחק שלה מאוד מאוד אנמי
היא לא בדמות אלא המציאות... יש לה הבעה מאוד אחידה שלא משדרת שום דבר, אפילו כשהיא ליד הכיור ומנגבת את הדמעות היא עושה פרצוף נורמלי כל כך! מצד אחד אולי זה ניסיון להראות את זה שכבת המעמד הגבוהה היא רגילה לבלוע את הרגשות שלה ולא להתייחס, הקור הבריטי הזה נפוץ בעולם הטלויזיה והקולנוע של הסתגלות לספוג כל דבר, אבל בד"כ זה קצת יותר משכנע...... קצת הרבה. היא לא בדמות. וסצינות סקס אף פעם לא מפריעות לי, אבל דווקא בשיר הזה? באמת? אפילו ב-HIAM זה ממש שיר על סקס ומשיכה והכל, היא לא נסחפה כל כך. אבל בשיר הכי נקי, טהור ושלשם שינוי מתאר יחסים קצת מחוץ לעולם המין.... ואלה בדיוק המעלות של השיר ומה שיפה בו, ה"תמימות" והטהורות.

theone24

New member
לא רשמתי מילה על המשחק שלה,

שדעתי היא בדיוק כמו דעתך - משחק טיפה אנמי. אבל מעבר לזה, אני מאוד מרוצה! רואים שהיא מרגישה כל כך בנוח עם ג'ייסון שהיא הסכימה לעשות איתו סצינות כל כך אינטימיות שלא קיבלנו ממנה כבר שנים!

theone24

New member
איך הולך המשפט בשיר?

And this type of love Isn't rational, it's physical זה אומר הכל, אהבה פיזית/גופנית = סקס. היא בהחלט מראה לנו את האהבה הגופנית שהיא חשה לג'ייסון. אני לא מבין למה אנשים עדיין מופתעים בשנת 2011 שבריטני ספירס מתפשטת בקליפים שלה. אני כל כך שמח לראות את בריטני הסקסית והנועזת של My Prerogative שוב!

hollypop girl

New member
גם אני. ואם להביא לקליפים שלה את

חבר שלה, גורם לה להרגיש בנוח ולהיות נועזת, שתעשה את זה

למעלה