Suck My Pop!

Someone 2011

New member
לא אהבתי בכלל ....

אני בכלל לא אוהב שום דבר שהלהקה הזאת מייצרת.... נשמע כמו עוד אחד מהשירים שלהם ... והקול של ריהאנה מוזר .... לא אהבתי. השיר עצמו גם מאוד מבולגן ....

candyheart

New member
נחמד דווקא.

נשמכ כמו משהו שאני יכולה לאהוב. ריהאנה מתבלת קצת את הסגנון הדי חוזר על עצמו של קולדפליי,וזה מאוד תורם לשיר.

RedOne8

New member
הקאט-פייט השבועי: קלי אוסבורן צבועה

בגדול הסיפור הוא כזה - לא יודע מתי, אבל מתישהו כריסטינה אגילרה דיברה על קלי אוסבורן וכינתה אותה, שמנה. קשה לומר שאין צדק בדבריה. כיום, קלי אוסבורן החליטה לנצל את הבאז, ואמרה בתכנית "משטרת האופנה" בערוץ E!, בה היא שותפה להנחיה, שמעולם לא הייתה שמנה כמו שכריסטינה הינה בהופעה לזכרו של מייקל. מאוד, מאוד קשה להאמין. http://www.mako.co.il/entertainment-celebs/world/article-857bebc5a911331006.htm&Partner=tapuz מייאאווווו

theone24

New member
וגם שירשרת את זה לSuck My Pop שזה...

אמור ללכת לשירשור החדשות.

כריסטינה במצבה הנוכחי

נראית זוועה אבל מה קלי חשה? יופי,אז ירדת עלייה כבר פם אחת והתלהבת אבל לפתוח את זה שוב מוציא אותה מסכנה,פתטית וחסרת ביטחון.

Harel1444

New member
מי זאת הקלי הזאת בכלל?

נראית כמו הסיוטים שלי,אף אחד לא יודע מי זאת והיא מגישת תוכנית אופנה עם עוד מתוסכלים שהמנחה שלהם נראית כמו הברווזון המכוער.וואלה יופי. פשוט הקנאה הזאת של כל השנים יוצאת עכשיו,וחבל על קלי החזרזירה הזאת.

Someone 2011

New member
חח קראתי את זה ונשפכתי ...

שניהן כאלה דפוקות .... כמו שתי תינוקות ... את שמנה, לא את שמנה ... והכי קטע שהקלי הזאת יוצאת עליה בגישה של ממש לרדת על החיים שלה .... בקיצר, כמו בהוליווד שזה בעצם הוליווד ... יש צרות. אם לא היה את זה אז מה היו משדרים בחדשות שלהם לא?

Music Man XD

New member
אז ככה:

אי שם בתחילת העשור הקודם (בערך ב-2002, 2003), קלי וכריסטינה היו במעין "סכסוך". הן לא הלכו מכות (
) או התווכחו בטלפון, זה היה עניין תקשורתי כזה (קלי אמרה על כריסטינה משהו בתכנית הריאליטי שהיא הייתה שותפה לה בזמנו, כריסטינה הגיבה כששאלו אותה על זה בתקשורת וכו'..). בואו נגיד שזה עשה יח"צ לא רע לשתיהן
אם אתם זוכרים, כריסטינה הנחתה את טקס ה-EMA בשנת 2003 וגם שם בחרה לעקוץ את קלי (הראו אותה יורה חיצים למטרה ועל המטרה תמונה של קלי וכל מיני כאלה, כמובן שזה בצחוק). בשנה האחרונה, הרבה זמן אחרי שהסכסוך הזה נשכח, קלי מככבת בתכנית "משטרת האפנה" של ערוץ E. בתכנית, כפי שבטח ידוע לכם, מראים תמונות של סלבריטיז ושופטים את הלבוש והמראה שלהם. באחת התכניות כריסטינה הועלתה לדיון וקלי ירדה עליה (היא ירדה לפסים אישיים, ולא שפטה רק את האאוטפיט עצמו). היא אמרה שכריסטינה שמנה, והזכירה שכריסטינה קראה לה שמנה בזמנו או משהו בסגנון. כמה מעריצים פנאטיים של כריסטינה התעצבנו ושלחו לה המון "ציוצים" בטוויטר, אתם יכולים להסיק בעצמכם שהציוצים לא היו כל כך נחמדים (
) בתכנית האחרונה של "משטרת האפנה", הראו תמונה של כריסטינה מהמחווה למייקל ג'קסון (כמו שכתבתי כאן קודם, בכל העולם דיברו על כמה כריסטינה נראתה זוועה), וקלי המשיכה את מסע ההכפשות. אם תצפו בוידאו תראו שהיא וג'ואן פונות גם לאותם מעריצים פנאטיים ששלחו ציוצים בפעם שעברה. כריסטינה לעולם לא הגיבה על ההכפשות של קלי השנה, והיא גם לא תגיב לדעתי. אני בספק אם היא יודעת על זה בכלל (לפעמים היא כל כך מנותקת
). מבחינת כריסטינה, הסכסוך הזה הוא נחלת העבר. חשבתי שגם מבחינת קלי הוא כזה, אבל אז ראיתי מה היא אמרה על כריסטינה בתכנית ואפשר להסיק בבירור: היא לא התגברה על זה

hollypop girl

New member
מה הקטע של קלי?! כל אחד והתקופה

הרעה שלו! קלי הייתה שמנה ומכוערת במשך שנים, ועשיו היא ירדה במשקל וסידרה לעצמה סגנון קצת יותר אלגנטי ונשי, אז היא יורדת על כריסטינה, שמאז ומתמיד הייתה יפה וחטובה ו....

theone24

New member
מה אני חושב?

שאני רוצה מוזיקה חדשה ממנה ASAP! Iממשיך להציק ולקטרI - רעותי, לפעם הבאה, פרסומות כאלה הולכות לשירשור החדשות.

spiceupmylife1

New member
חח כן הא...

תהיתי עם עצמי איפה לשרשר.. אבל היא "מופיעה"
ונראה לי שהיא בעצמה אמרה שהיא עובדת על אלבום חדש :) אז יש למה לחכות!!!

theone24

New member
השמעת בכורה: Justin Bieber - Mistletoe

ביבר מתכונן לשיחרור אלבום הכריסמס הראשון שלו, Under the Mistletoe, ומשחרר את הסינגל הראשון מתוכו הנקרא Mistletoe. http://www.kyte.tv/ch/default-channel/world-premiere-of-justin-biebers-mi/p=4484&c=388452&s=1510309 רק אני מוצא את זה מבדר לאללה שהילדון הלבן הזה ,שמנסה לשחק אותה גנגסטה, שם בשיר מילים כמו "שורטי"?
ובכלל, מי זאת השורטי הזאת, ולמה שון קינגסטון וחבריו שרים עליה כל הזמן?

למעלה