Suck My Pop!

theone24

New member
הקרנת בכורה: Take That - When We Were Youn

מעט באיחור, אבל עדיף מאף פעם, לא? טייק דאת', הלהקה הבריטית המצליחה, משחררת את הקליפ לסינגל החדש, When We Were Young, הלקוח מתוך הEP החדש שלהם Progressed. http://www.youtube.com/watch?v=MlVw6eGpY5g הפעם, לעומת שלושת הסינגלים המצוינים הקודמים שלהם, ממש לא אהבתי את השיר.

לא הבנתי מה אוהבים בסגנון

החדש שלהם. הסינגל ה1 היה בלדה עלק איכותית ומשעממת והשניים האחרים נשמעו כמו משהו ברצפת חדר העריכה של הרכבים אלקטרוניים מלפני עשור. למעט "סבלנות",לא אוהב את הלהקה הזאת בכלל.

theone24

New member
אני לא ממש יודע איך להסביר את זה,

בגדול להקות בנים אף פעם לא עשו לי כלום, ואת החומרים הישנים שלהם אפילו לא טרחתי לשמוע, אבל מאז The Flood, שהוא שיר מקסים בעיניי, התחלתי לשים עליהם עין. לא יודע, אולי זה בגלל שרובי וויליאמס חזר אליהם, והוא מהזמרים הגברים הבודדים שאני באמת אוהב לשמוע, אז אני מתחבר לזה יותר.

candyheart

New member
אני יכולה להעיד על עצמי

שזה פשוט סגנון שאני נורא נורא אוהבת.להקות בנים תמיד היו הפטיש שלי וכיום אלה שמצליחים להתבגר עם השנים ולהוציא מוזיקה כזאת,שאולי היא לא מחדשת אבל לי אישית מאוד מהנה,בהחלט מדברים אליי. אני אישית לא אוהבת כמעט כלום מהחומרים הישנים שלהם(אני גם לא מכירה הרבה) והתחלתי לאהוב אותם מ"Patience" שאני עדיין חושבת שהוא שיר מקסים.

mix86

New member
יכול להיות שהם מתאימים את עצמם

לאותו קהל מעריצות ישן שהתבגר. על כל פנים, באמת משעמם.

candyheart

New member
זה יותר בלדי מהשירים הקודמים

ולכן נשמע כביכול יותר משעמם...למרות זאת,אני רואה בו דברים יפים.הקליפ בהחלט משעמם ולמרות שהוא מתאים לשיר,יכלו לעשות איתו קצת יותר.

theone24

New member
השמעת בכורה: The Saturdays - Ladykiller

זוכרים את התקופה היפה בהם אומנים היו משחררים סינגל חדש ביחד עם רצועת B SIDE חדשה לגמרי ולא רק שלל רמיקסים צולעים? אז השבתות מנסות להחזיר את אותה תקופה יפה, ומעלות את Ladykiller, רצועת הB SIDE החדשה, לדף היוטיוב הרשמי שלהן. http://www.youtube.com/watch?v=2NloqEZLPH0&feature=player_embedded כשיר זה שיר די בינוני, בטח שלא מתעלה על הסינגלים שהן שיחררו עד עכשיו מאלבומן השלישי, אבל אהבתי שהן ממשיכות במסורת שירי הבונוס המצורפים לסינגלים.

theone24

New member
קליפ ליריקה: Kylie Minogue - Put Your Hands U

מינוג האוסטרלית אולי לא מתכוונת לשחרר קליפ רישמי לסינגל החדש, Put Your Hands Up, אבל החליטה שלפחות מגיע לו קליפ ליריקה רישמי. http://www.youtube.com/watch?v=K2Rr_2CS1kQ גירסת השיר המתנגנת בקליפ מוקססה מחדש על ידי Pete Hammond, ונותנת לשיר הרגשת שנות ה80' שיושבת עליו בול. לייק.

Someone 2011

New member
הקרנת בכורה: Nicki Minaj - Fly ft. Rihanna

איזה קליפ אדיר!!! ערכו אותו מעולה!! ניקי וריהנה נראות פשוט בן ז*נה!!! ריהנה בכלל עם השיער האדום .. היא כל כך כוסית שאפשר למות!! וניקי החליפה 4 תסרוקות במהלך הקליפ ... השיר מעולה! תהנו.

theone24

New member
אהבתי!

רירי נראית סוף! פשוט סוף! השיר ענקי, אני מריח להיט. תודה על העלאה ,ישי.

2Dirrty4U

New member
קליפ מעולה!

מאוד אהבתי את הלוקיישנים ואת האווירה שמתאימה לשיר. ההתחלה עם היגואר
ריהאנה נראת סוף הדרך - כל כך מתאים לה חלק ופוני ככה!! מה שכן הקטע עם הקרב היה קצת מיותר והרגיש לי לא אמיתי וזה הוריד לי קצת מהוידיאו אבל חוץ מזה באמת וידיאו יפיפה (ובלי צורך בפרובוקציות גהגה
).

אני חושב דווקא שזה קליפ מפגר.

ובמיוחד בקטע שניקי רבה מכות. אבל ריהאנה כ"כ כ"כ כ"כ יפה. ככה אני רוצה אותה תמיד! משפריצה כ"כ הרבה כריזמה.לבושה בפשטות וגונבת לניקי את הפוקוס עם התלבושות המגוחכות שלה! אין! אני מאוהב
ועוד משהו - בקשר לשיר. זאת הפעם הראשונה שאני שומע אותו
. ציפיתי למשהו קצבי אבל קיבלתי שיר שהוא די משעמם ומאוד בנאלי. מה שכן הפזמון של רירי נחמד והסי פארט לפני הפזמון האחרון של ניקי,לא רע. עדיף מהראפ שלה.

למעלה