Suck My Pop!

משעמם

רהאנה נראת מעולה ,מאוד יפה לה כזו תספורת!
ניקי סתם מפחידה,עם התחת הענק שלה ,שתעשה איתו משו כבר

HanAn189

New member
מושלם ../images/Emo13.gif

אהבתי בעיקר את הסוף, עם הפריחה והורדים והאור, שנתן לי בדיוק את התחושה של השיר. קליפ מעולה, אהבתי בו הכל, אפילו את החבטות של ניקי. לשיר הזה יש מסר כ"כ חזק! ריהאנה דורסת
אגב, אם לא אמרתי את זה, זה הקולאבריישן הכי טוב של ריהאנה. דירוג: 1 - Fly עם ניקי מינאג'. 2 -Umbrella עם ג'יי זי 3 - What's my name עם דרייק. 4 - Live Your Life עם TI 5 - Photographs עם וויל איי אמ. 6 - If I Never See Your Face Again עם אדם לאבין 7 - All of the Lights עם קנייה ווסט 8 - Rining Men עם ניקי מינאג'. 9 - Run this town עם ג'יי זי וקנייה. 10- Rockstar 101 עם סלאש. 11 - Hard עם ג'יזי. יש גם את Who's that chick אבל ריהאנה היחידה ששרה בו.

איפה לאב דה ווי יו ליי? ../images/Emo12.gif

לטעמי זה השת"פ הכי טוב שלה. אח"כ "כל האורות" עם קנייה. ב"כל האורות" היא נותנת ביצוע מדהים.

hollypop girl

New member
אני הכי אוהבת את שיתופי הפעולה עם:

1.אמינם 2.ג'יי זי וקנייה. 3.יאנג ג'יזיי (HARD) 5\4.ג'יי זי (אמברלה) 4\5.סלאש. לא מצליחה להחליט בין 4 ו-5....

GM1988

Well-known member
קליפ לא רע.

פעם ראשונה ששמעתי את השיר, הוא נשמע אחד שצריך לתת לו זמן להתעכל משמיעה לשמיעה. ריהאנה נראית ממש טוב עם האדום והחלק עם הפוני, ניקי משעממת טיפה לעומתה, ובאמת לא היה לי מושג לפני זה שיש לה תחת כזה ענק כאילו דחפה בו כרית

candyheart

New member
ריהאנה נראית מדהים!

התסוקת כל-כך מחמיאה לה והיא פשוט בחורה יפייפיה! הקליפ עצמו יפה מבחינת התפאורה אבל כמו שאמרו פה הוא היה קצת משעמם והקטע עם הקרב היה די מפגר ולא קשור.

theone24

New member
השמעת בכורה: Justin bieber - Trust Issues

Trust Issues הוא שיר חדש של דרייק, שכנראה צפוי להיות באלבומו החדש. ברחבי יוטיוב כבר יש מספר זמרים שהחליטו להקליט לשיר גירסה משלהם, ועכשיו גם ג'סטין ביבר הצעיר מצטרף אליהם. הנה הגירסה שלו לפניכם: http://www.youtube.com/watch?v=IwX3FdwMCUs&feature=player_embedded

candyheart

New member
באמת השתנה לו הקול.

או שזה האוטו-טיון. בכל מקרה,לא אהבתי.הוא נשמע משועמם לכל אורך השיר.ולמרות שאני מבינה שזה כדי לעשות "אווירה" לשיר,זה לא ממש הלך לו.

theone24

New member
השמעת בכורה: JoJo - Disaster

5 שנים עברו מאז שיחרורו של אלבומה השני, The High Road, וכעת ג'וג'ו, סוף סוף, מוכנה לחזור לסצינה המוזיקלית עם הסינגל החדש Disaster. מבחינת סאונד אין חדש די השמש. אחרי שיחרור In the Dark המעולה, הלקוח מתוך הEP החינמי שלה, ג'וג'ו אמרה שהיא הולכת לכיוון יותר אלקטרוני, אך Disaster הוא בדיוק ההפך הגמור. מדובר בבלדת פופ חמודה, המדגישה את הווקאליות האדירה של ג'ו, אבל האם זה מה שיתן לה ההכרה הנדרשת מהקהל הרחב? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N7Jjp49wFK0

למעלה