Suck My Pop!

אני אוהבת את ITD../images/Emo99.gif

אבל לא סובלת אותו כבר. השיר החדש מאוד חמוד! מענין לשמוע את האלבום החדש כש הוא יצא אם הוא בכלל יצא..

candyheart

New member
זה מאוד מזכיר את הסינגלים מהאלבומים הקודמים

Leave ו-Too Little Too Late שאת שניהם מאוד אהבתי.הוא מאוד חמוד אבל אני לא יודעת אם מעבר.זה בהחלט שיר שאני יכולה להנות ממנו אבל אי פה ממש את ההתקדמות שהיתה אמורה להיות.

theone24

New member
הופעה חיה: Taylor Swift & Nicki Minaj

זה די ידוע שסוויפט היא מעריצה ענקית של השיר Super Bass של מינאג', היא סיפרה על אהבתה לשיר לא פעם ואף עשתה קטע קטן מתוכו בתחנת רדיו כלשהי בארה"ב, לכן באחד מהופעות הטור האחרונות של הטור המצליח שלה, Speak Now concert, היא בחרה לעלות לבמה את מינאג' עצמה והשתיים ביצעו דואט מגניב לשיר. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a3tzTptE1BY סופר חמוד!

hollypop girl

New member
זאת לא אותה שימלה שהיא לבשה בקאבר

לאמינם? היא ממחזרת שמלות או שזה פשוט אותה ההופעה??

RedOne8

New member
פשוט יש לה תלבושת קבועה למופע חחח

גם בריטני למשל (חחח סורי, זאת הדוגמה היחידה שאני ממש מתמצא בה
) מחליפה תלבושות פעם ב... אבל בגדול כל ערב בטור שלה היא לובשת אותו דבר.

GM1988

Well-known member
כהה זה צריך להיות (בטור)../images/Emo45.gif

מדי פעם מגוונים, אבל בעיקרון לובשים את אותו הבגד.

theone24

New member
הצצה לקליפ: Kim Kardashian - Jam (Turn It Up)

שמישהו יער אותי מהחלום הרע הזה. אם חשבנו שקריירת השירה של פריס הילטון הייתה בדיחה, אז מה נגיד על זה? קים קארדשאין, כוכבת הטראש שמפורסמת אך ורק בגלל קלטת סקס, משחררת הצצה לקליפ הבכורה שלה, Jam (Turn It Up). אז מה יש לנו כאן? הרבה מכלום. צילומי ישבנה העסיסי בהילוך איטי, סט מיוזע והמון "קלאס" בכללי. http://www.youtube.com/watch?v=yIR1SJZXCrY&feature=player_embedded ארה"ב מתה עליה...יש סיכוי שהשיר הזה יהפוך ללהיט.
תודה לאל שמדובר בשיר צדקה ואין בכוונתה של קים להוציא אלבום או לעשות מזה קריירה.

Someone 2011

New member
על זה שהיא סקסית בטירוף אני לא חושב שאפשר

להתווכח. קליפ לוהט זה יהיה. ההפקה נשמעת מעניין, (לא יצא לי לשמוע ת'שיר הזה בכלל אני כנראה ישמע אותו עכשיו ... שמעתי עכשיו, ההפקה די טובה, אבל השיר קצת חנוק .. כאילו מנסים יותר מדי שההפקה תהיה "מפוצצת" בכל מיני שטיקים ) אבל ... ויש אבל גדול. היא לא יודעת פאקינג לשיר!!!!!!!!!! והקול שלה די מעצבן אפילו, שומעים ת'אוטוטין ברמה מוגזמת. והפזמון קצת חופר ... אז קים, עם כל הכבוד לגוף הבן ז*נה שלך. מוזיקה זה לא בשבילך.

GM1988

Well-known member
נראה לי כל הקימיות לא יודעות לשיר,

רק לנסות להיות סקסיות, אבל גם זה לא הולך
קים

אמאלה ../images/Emo5.gif

אני מקווה שזאת הפעם הראשונה והאחרונה שלה שהיא מנסה לשיר :O קול זוועה ,את לא זמרת!!!!! והקליפ סתם.

Harel1444

New member
אעה ../images/Emo99.gif

איזה כוסית היא אין דברים כאלה
אבל סורי שתישאר בדוגמנות וזה

candyheart

New member
אוי זה מזעזע.אוי זה נורא.

אין לה יכולת שירה בגרוש והאו-טיון כמעט משמיד לגמרי את מה שנשאר מהקול שלה.ותרי ומהר. ההתעסקות בה בכלל מעבנת אותי.בחדשות E אין יום שהם לא מתעסקים בה או בתוכנית הזאת שלה.זה ממש ברמה ששומעים עליה יותר מכל מפורסם אחר ומה שמצחיק הוא שדווקא לה אין ממש כישרון.

hollypop girl

New member
שמעתי את השיר לפני כמה חודשים וממש

לא אהבתי אותו, היה לי כאב אוזניים מההפקה הרועשת שלו. דווקא עכשיו כשאני שומעת את זה, זה כבר יותר טוב. קים קארדשיאן לא צריכה לשיר! נחמד שזה לצדקה והכל אבל עדיין... יש לה פרסונלטי מעניין ואמריקה באמת מתה עלייה אבל לא נראה לי ששיר כזה יהפוך להיות להיט. כשהשיר רק יצא היו לו 2 מיליון דיסלייקים אל תסקלו אותי באבנים או משהו אבל לפאריס דווקא היה שיר אחד שאהבתי

theone24

New member
השמעת בכורה: Kelly Clarkson - Mr. Know It All

השיר כבר עלה לפורום, אבל הלינקים ירדו לפני שאנשים הספיקו לשמוע אותו. אז לכבוד כך, הנה השיר באיכות מעולה בדף הרישמי של קלארקסון ביוטיוב, כפי שעשה את הופעת הבכורה שלו לא מזמן. http://www.youtube.com/watch?v=-wSKBNP-pEg אהבתם?

Someone 2011

New member
היא אכזבה אותי ... חרא שיר ...

פשוט חרא !!!! השיר הזה אחד הגרועים ששמעתי ממנה, מה נסגר איתה? דלפו לה שירים שהם כל כך "קלי" ומאוד זורמים ולהיטים וזה בכלל לא זורם לי, יותר מדי דומה לההוא ששר שיר דומה לזה .. בקיצר, מבחינתי היא לא משחררת אותו כסינגל והוא ממש לא מעניין אותי. נתפלל שהיא תקבל קצת שכל לקראת הסינגל השני שלה.

The Gloaming

New member
היא אמרה שהסינגל השני יהיה

What doesn't kill you בגרסא חדשה ובשם חדש - Stronger. שיר הנושא של האלבום.

למעלה