Suck My Pop

HanAn189

New member
אין לי סבלנות או רצון להגדיר את זה.

בוא נגיד שהופתעתי ולא הופתעתי בו זמנית. זה כ"כ גאגאי ומצד שני היא מעלה את רף המוזרות של עצמה כל פעם מחדש. אני אוהב את הפסנתר, את הגאגא בת והגאגא בן ואת התירס

Someone 2011

New member
בושה.

אין לי מילים מרוב שזה כל כך עלוב. הקטעי סקס האלה שם ממש לא בעניין. והכי קטע זה שאין אחד, יש איזה שלוש!!! כאילו מה? כאילו היא לא יודעת שילדים קטנים רואים את החרא שלה אה? השיר כל כך עלוב, הקליפ עוד יותר. ממש עצוב מה נהיה ממנה ולאיזה רמה היא תגיע בשביל להתפרסם ... קצת כבוד אין לה ...

hollypop girl

New member
טוב, אז הצלחתי לראות!

היה די משעמם, הבנתי מה היא ניסתה לעשות וממש אהבתי את ההסבר של Y&I אבל התוצאה הסופית יצאה לא מספיק...לא יודעת משהו שם היה לי חסר או אולי אפילו מיותר. לא אהבתי את האלימות והמיניות של הקליפ, אפשר להציג את זה בצורה אחרת אולי יותר עוצמתית (מרלין מנסון כזה) או לשכוח לעזעזאל מכל העומק של הקליפ ולעשות משהו בסגנון של גאגא של השנתיים הראשונות או משהו בסגנון של בריטני (אם כבר היא כולכך רוצה לייצר פרובוקציה) היא קצ (הרבה) איבדה את זה, וחבל. רואים שהיא מנסה להיות עמוקה, אבל אני העדפתי אותה בתור מכונת להיטי פופ מיינסטריים ונוסחתיים (יורת או פחות) שכיף להאזין להם. בעיקרון הקליפ נורא משעמם, וממש לא אהתי אותו.

Ron107

New member
הוא לא מתעלל בה

הוא יענו הופך אותה מבת ים לבת אדם. גם הרגליים המדממות זה כאילו קריצה לסיפור המקורי של בת הים הקטנה שאחרי שהמכשפה כישפה אותה והפכה אותה לבת אדם בכל צעד שהיא עשתה היא הרגישה כאילו היא הולכת על סכינים.

אוקיי. זה רעיון יפה אך לא אהבתי

את איך שזה מוצג. זה מוצג באגרסיביות ובברוטליות ונראה שהוא מתעלל בה.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif במילים אחרות.. WTH ולא בקטע טוב

מה יהיה איתך גאגא את תצטרכי לפצות אותנו בסינגל הבא וכדי שהוא יהיה מפציץ ברמות

או..קי..

מוזר
גאגא כ- גבר
גאגא בקליפ
מזאת ההיתעללות הזאתי
,היא ממש הגזימה בזה. לא אהבתי אבל בכלל לא,השיר גם כן גרוע.

The Gloaming

New member
הקליפ יפה

אבל יותר מידי דברים קורים שם, וכרגיל כל קשר בין השיר לקליפ מקרי ביותר, כמו שאר הקליפים של התקופה האחרונה שלה. לפחות היא ממשיכה בפרובוקציות בשקל שלה.

theone24

New member
אני לא כל כך יודע איך לאכול את זה,

אבל זה סימן שמעיד על איכות, בדרך כלל, כי דברים טובים לא ניתן להכיל בצפייה אחת. מצד אחד הוא מאוד ברוטלי, מצד שני הוא מאוד רומנטי. ציפיתי למפגן שיעמום, כמו השיר, אבל הייתכן שזהו הקליפ הכי טוב שלה בתקופה נוכחית? בהחלט כן, בעיניי. אני צריך עוד כמה צפיות לעשות סדר במחשבות.

Shiri from the block

Active member
לא אהבתי ומכל השירים הטובים שיש לה באלבום דווקא לבחור בשיר הזה? איזה ביזבוז..

candyheart

New member
הדבר הראשון שיש לי לומר

זה שהקליפ עושה פלאים לשיר המשמים הזה. אז נכון,הוא קצת ברוטלי,אבל אני מצאתי אותו מעניין ומושקע,ועשוי יפה בגדול.זה קליפ שגורם לי לרצות לצפות בו שוב,שזה אומר הרבה עם העובדה שהשיר הזה נמאס עליי כבר בפעם השניה ששמעתי אותו. אני לא ממש הבנתי את הפואנטה של הקליפ,אבל הוא עדיין השאיר אותי מעוניינת לכל אורכו,והוא בהחלט משהו קצת שונה,שזה תמיד טוב.

RedOne8

New member
האמת? אהבתי ../images/Emo2.gif

כל פריים לאורך 6:12 הוא בעל משמעות, שזה ממש לא רע בשביל גאגא... אחרי שמלת הבשר והאופנוע איבדתי תקווה אם נזכה לדימויים ומטאפורות אומנותיים כמו שהיא יודעת להביא. והיא הצליחה לשמחתי! אפילו אם המשמעות לא קשורה בהכרח לשיר, היא ישנה. הפיצול אישיויות לגמרי גאוני. לקח לי זמן לקלוט אבל זה פשוט מבריק! YOU AND I, גאגא שרה לעצמה. אין פה U וגם I, אלא U&I. זה לא בנפרד. לאורך כל השיר היא גם לא שוכחת את זה, ולא אומרת שהיא "תעדיף למות בלעדיך" אלא "אני אעדיף למות בלי שנהיה אתה ואני". וזה כל כך מובן לה מאליו, כי אין בלעדיך - אין אותך אין אותי... U זאת היא, ו-I זאת היא, ו-U&I זאת היא. קחו קצת זמן לעבור על מה שכתבתי
והבן והבת, אני לא אומר ששניהם מייצגים אותה, הם מייצגים שני צדדים שלה, ממש ין ויאנג. תחשבו על זה, שתי דמויות בעלות תדמית מאוד שבלונית ומוגדרת - האישה החסודה והמתנזרת מאוד עם גבר מרדן וחופשי, גאגא נמצא בין שני אלה בממוצע מדויק. בול באמצע. השאר סביב אותו עיקרון, אין לי כוח לזה בשעות כאלו של הלילה אבל אם תרצו אני אמשיך לתת חוות דעת... מתישהו. אבל עכשיו אני לא מסוגל פיזית
חבל שהשיר כל כך משמים וחייבים קליפ כדי להתחיל להבין את הליריקה, ושקליפ כל כך מלך מתבזבז על כזה שיר, שאמנם הצליח להוכיח את עצמו בעל משהו מעבר אבל עדיין משעמם. יכלו לעבוד עליו אחרת קיצר. הלאה, כנסיה חשמלית ברבאק

GM1988

Well-known member
המ../images/Emo4.gif

בהתחלה הקליפ עשה לי צמרמורת רצינית לאור הדמיון שקרץ מסרט צרפתי מאד אלים ומפחיד, ואני שמח שגאגא לא הגיעה לרמה הזו בקליפ שלה, אבל עדיין זה מצמרר אותי הסוג התעללות שמתרחשת שם. הקליפ חסר פואנטה לפי דעתי יחד עם השיר, אומנם יש בו דברים ששייכים, אבל זה שוב פעם נראה מתאמץ מדי להעביר איזה מסר בצורה "קשה לעיכול" במקום לעשות משהו בצורה ברורה ולהפוך את זה ליצירה, בלי להכביד ולהקשות ולאנוס את הצופה. השיר עצמו לא מעצבן אותי כלכך, הוא סביר לטעמי, לא התלהבתי ממנו באלבום, אבל הוא בסדר. אישית ציפיתי לשיר אחר להיבחר לצלם לו קליפ, אבל נו ... גאגא יודעת יותר טוב ...

למעלה