האמת? אהבתי ../images/Emo2.gif
כל פריים לאורך 6:12 הוא בעל משמעות, שזה ממש לא רע בשביל גאגא... אחרי שמלת הבשר והאופנוע איבדתי תקווה אם נזכה לדימויים ומטאפורות אומנותיים כמו שהיא יודעת להביא. והיא הצליחה לשמחתי! אפילו אם המשמעות לא קשורה בהכרח לשיר, היא ישנה. הפיצול אישיויות לגמרי גאוני. לקח לי זמן לקלוט אבל זה פשוט מבריק! YOU AND I, גאגא שרה לעצמה. אין פה U וגם I, אלא U&I. זה לא בנפרד. לאורך כל השיר היא גם לא שוכחת את זה, ולא אומרת שהיא "תעדיף למות בלעדיך" אלא "אני אעדיף למות בלי שנהיה אתה ואני". וזה כל כך מובן לה מאליו, כי אין בלעדיך - אין אותך אין אותי... U זאת היא, ו-I זאת היא, ו-U&I
זאת היא. קחו קצת זמן לעבור על מה שכתבתי
והבן והבת, אני לא אומר ששניהם מייצגים אותה, הם מייצגים שני צדדים שלה, ממש ין ויאנג. תחשבו על זה, שתי דמויות בעלות תדמית מאוד שבלונית ומוגדרת - האישה החסודה והמתנזרת מאוד עם גבר מרדן וחופשי, גאגא נמצא בין שני אלה בממוצע מדויק. בול באמצע. השאר סביב אותו עיקרון, אין לי כוח לזה בשעות כאלו של הלילה אבל אם תרצו אני אמשיך לתת חוות דעת... מתישהו. אבל עכשיו אני לא מסוגל פיזית
חבל שהשיר כל כך משמים וחייבים קליפ כדי להתחיל להבין את הליריקה, ושקליפ כל כך מלך מתבזבז על כזה שיר, שאמנם הצליח להוכיח את עצמו בעל משהו מעבר אבל עדיין משעמם. יכלו לעבוד עליו אחרת קיצר.
הלאה, כנסיה חשמלית ברבאק