Suck My Pop

GM1988

Well-known member
אגב, מה הסיפור של Haute tension?

לא היה ברור לי הסוף שלו
אתה הבנת ?

Harel1444

New member
קליפ נורא,משעמם ומגעיל

סבל
כל קליפ שלה נהיה יותר גרוע..

theone24

New member
השמעת בכורה: Jessie J - Domino

אחרי הצצה לשיר, קבלו את הגירסה המלאה. Domino, הסינגל האמריקאי החדש של ג'סי ג'יי, נכתב ביחד עם קייטי פרי (לא סתם כולכם אמרתם שזה נשמע כמו חומרים שלה), והופק על ידי ד"ר לוק, האחד שאחראי על כמה מהפקות הגדולות, המדבקות והמעצבנות בשנים האחרונות. http://www.youtube.com/watch?v=dlilBCo8XUM דעתכם?

candyheart

New member
נשארתי בדעתי מההצצה

זה נשמע כמו שילוב של Teenage Dream ו-Last Friday Night,וזה פשוט שיר טיפוסי לד"ר לוק-קייטי פרי,הנדון להיות מאוס תוך זמן קצר. אני מאוד אהבתי את השירים מהסוג כשהם היו מעטים וקצת יותר מקוריים,אבל כיום כשכל זמרת מוציאה אלבום שלם עם שירים מהסוג שפשוט נשמעים אותו הדבר,זה פשוט נהיה משעמם. חבל לי עליה,כי זו ממש לא היא ושומעים את זה בשיר.קה לי להבין למה היא הלכה עם הסגנון הזה כשהיא הצליחה עם הסגנון היותר ייחודי לה.

RedOne8

New member
להגדיר את תקופת הסגנון הקודם כהצלחה

זאת מילה מאוד מאוד מחמיאה ולא מדויקת.

Music Man XD

New member
יש לה קול.

וגם בשיר הזה היא מפגינה יכולות שאין לכל אחת. אז למה לעבוד דווקא עם ד"ר לוק? מכל המפיקים בעולם?..

ממה אתה מופתע? הוא הפיק לה

חצי מהאלבום שלה. זאת לא פעם ראשונה שהיא עובדת אותו. מה שכן היא מעל לרמה של השירים שלה (למעט "אפחד לא מושלם" שגם הוא סובל מהפקה מיושנת.) נקווה שבאלבום הבא היא תשתפר. היא מדהימה.

Itzik200

New member
../images/Emo45.gif כל מילה בסלע

במיוחד לגבי Nobody's Perfect, ההפקה שלו באמת מיושנת

spiceupmylife1

New member
wow ../images/Emo23.gif אנירוצה גם!!!!!

נו קטי תבואי לישראל או לאירופה שוב זה נראה כזה כייףף!! והווו

candyheart

New member
נראה טור ממש חמוד!

נחמד גם לשמוע שהיא אוהבת לחדש כל כמה זמן.

theone24

New member
הקרנת בכורה: Mika - Elle Me Dit

מיקה משחרר את הקליפ לסינגל הצרפתי החדש שלו, Elle Me Dit, הלקוח מתוך אלבומו החדש ,The Origin of Love. http://www.youtube.com/watch?v=NiHWwKC8WjU&feature=player_embedded#at=87 חדי העין, ומי שמכיר מעט שחקנים צרפתיים, יוכלו לזהות בקליפ את השחקנית הצרפתייה המפורסמת Fanny Ardant (עם השמלה האדומה), אבל למרבה הפלא מיקה עצמו לא נוכח אפילו לשנייה בקליפ... מוזר. בכל אופן, תהנו.

למעלה