Suck My Pop!

ריי ריי יותר טובה מניקי מינאג.

יש לה שיר מעולה עם המפיק הישראלי סוליקו - Exotic On The Speaker
יצאתי ממש רוני כאן

יש לי יותר משיר אחד מעולה ועוד לא ניתקלתי

בשיר גרוע שלה. כל השירים שהיא הקליטה עד עכשיו מבחינתי אדירים. שתוציא כבר אלבום! יותר מידי זמן כבר

Someone 2011

New member
ממש לא הייתי משווה בין זאתי לניקי.

בחיים לא תהיה עוד אחת כמו ניקי, לניקי יש את הכישרון ואת האטטיוד להגיש שיר, יש לה את הגישה שלה למוזיקה ולכל שיר, אני בחיים לא שמעתי מישהי ששרה כמוהו. כל הדור הבא שיבואו וינסו לשיר ולעשות ראפ כמוהה הם בסך הכול יהיו "וואנבי ניקי". ניקי בתעשיה מ2005 וממש לא נראה שהיא הולכת לשום מקום , להיפך, היא רק הולכת ומתעצמת בעולם המוזיקה.

אתה בכלל מכיר שירים של ריי ריי?

כנראה שלא. ניקי היא ראפרית מצויינת אבל יש כל כך הרבה טובות ממנה. השירים שלה חלשים ברמות שאין לתאר והתאכזבתי קשות מהאלבום שלה. יש לה שירים סתמיים רצח. כל עוד היא עושה מוזיקה כזאת חסרת מעוף ולא מעניינת מבחינתי היא סתם אחת. אתה עושה מניקי מינאז' יותר גדולה ממה שהיא.

Someone 2011

New member
אני עוד לא מכיר אבל תכלס אני גם לא רוצה להכיר

. אני ממש לא מסכים איתך. לניקי יש כישרון אדיר ! היא ראפרית מעולה! והיא גם יודעת לשיר די טוב, השירים ממש לא חלשים בעייני. לכל הזמרות בתעשיה יש שירים סתמיים .. זה לא פונקציה. ניקי כמו שאמרתי גדלה מאוד עם השנים, היא הפכה להיות הרבה יותר מוכשרת ודווקא אצלה בשירים מצאתי סוג של סגנון שונה שאין אצל זמרות אחרות. לדוגמא השיר עם אמינם Roman's Revenge , (שבאלבום שלה) הוא אדיר!! הסוג של הנביחות האלה בשיר, זה שהיא משתמשת בכמה דמויות תוך כדי השיר עושה את השיר למיוחד ולענק!!!! אמינם מעלה את השיר לגבהים שלא ציפיתי שככה אני יתמכר לשיר שלו... יש לה ציניות בשירה ואני אוהב את זה יש לה ת'גישה שלה למוזיקה ואת כל ה"חירפון" במוזיקה שהיא משדרת. Save Me לדוגמא שגם באלבום (Pink friday ) הוא ממש שיר טוב, הלןירקס מאוד מוחבר למציאות. אין מה לעשות, לא כולם צריכים לשיר שירים עם משמעות. ובשיר הזה דווקא יש משמעות. או השיר - Moment 4 Life שאותו גם מאוד אהבתי מבחינת הליריקס וכל השיר עצמו ממש נעים לאוזן וגם Drake מוסיף מאוד לשיר. אם נניח ואני שם את ליל קים ואותה בהשוואה, ניקי אוכלת אותה. לניקי יש את הייתרון של לשיר הרבה יותר טוב וגם לעשות ראפ.

Someone 2011

New member
ותאמיני לי שאף אחד לא מכיר את הריירי הזאת ...

בעוד שלניקי יש מיליוני מעריצים ומכירים אותה ברחבי העולם. כן,כן גם זה סוג של הצלחה. אם אתה לא מפורסם איך יכירו אותך?

היא מפורסמת מאוד. לא ברמה של ניקי מינאז'

אבל היא מוכרת מאוד ברחבי העולם ולמי מתעמק במוזיקה וחוקר מעבר לפופ המסחרי שמוגש לו במגש של כסף,מכיר אותה היטב. היא יותר נישתית ויותר ידועה בסצינה האלטרנטיבית אבל היא מוכרת מספיק למי שרואה טיפה מעבר למיינסטרים המסחרי המובהק שכולל את ליידי גאגא,ריאהנה,קאשה,קייטי פרי ובריטני ספירס. אבל לא הבנתי גם מה הקשר....אז מה אם ניקי יותר מפורסמת? זה מעיד על משהו? זה לא מעיד על כלום.

Someone 2011

New member
אני דיברתי על פרסום כי זה לא לא שאני לא

מכיר אותה .. איך אני יכיר אם היא לא מפורסמת. חלק מהמרכיבים של הצלחה זה פרסום וששמים אותך בכל חור ושאת עושה שילובי פעולה/הופעות מדוברות ... תאמיני לי ש60% מהאוכלוסיה ברחבי הארץ כמוני, אף אחד לא יתחיל לחקור ולחפש אומנים שיבואו לו טוב באוזן, הפרסום עושה את הבן אדם אני ממש לא חיפשתי שום אומן/זמר/ת שאני מחבב את השירים שלו/ה כיום הכול זה דרך הרדיו/MTV/מדיה/ שיתופי פעולהעם זמרים/ות אחרים. וניקי נמצאת בהכול. ובעוד המון זמרים שאני מכיר.

יש כל מיני סוגים של פרסום והצלחה.

להיות מצליח זה לא בהכרח להיות בכל חור אפשרי בכל מקום ושכל האנשים בעולם יכירו אותה. זה להיות מגה סטאר מפורסם ברמות לא פרופורציונליות. יש הצלחה במידה ויש הצלחה מסחררת ויש הצלחה חלקית ויש כאלה שמפורסמים ויש כאלה שהם מגה מפורסמים. יש לפרסום והצלחה מידות שונות. אז ריי ריי מפורסמת אבל לא מגה סטאר כמו ליידי גאגא לצורך העניין. ואני וכן,הבנתי את זהשאתה לא מחפש בכלל מוזיקה אלא ניזון ממה שהמדיה הפופלרית מאכילה אותך.

Someone 2011

New member
זה נכון שיש סוגים של פרסום והצלחה.

אבל כמו שאמרתי, רוב האוכלוסיה בעולם לא מחפשת שום זמרים אנונימים על מנת שיעשו להם טוב באוזן .. נו באמת .. אנשים מכירים את אותם זמרים תוך כדי הפרסום ומי שלא מפורסם לא מכירים אותו . תאמיני לי, את מעמידה 100 עכשיו ברחוב אף אחד לא מכיר אותה. אני לא אמרתי שתהיה מפורסמת כמו לידי גאגא אבל להגיע למצב שלא שומעים עליך בכלל זה כבר אסון. ובקשר לשורה האחרונה שכתבת, זה ממש לא נכון, אני הייתי ניזון מכל מה שמדיה וכל השאר מאכילה אותי הייתי אוהב את כולם ובלי טעם בכלל, זה נכון שאני בודק ולוקח לעצמי את מי לאהוב ומי לא. (ותאמיני לי שכולם ככה, כולם שומעים מאנשים אחרים מוזיקה כזאת או אחרת ושומעים אותה .. הם לא מחפשים מוזיקה אצל אומנים לא מפורסמים כי זה אבסורד היום יש אלפי אלפים וואנבי זמרים. אי אפשר שכל זמר/ת תיפרוץ ותצליח ולא פלא שהם לא מצליחים בגלל החוסר פרסום. וזה כבר תלוי בסגנון מוזיקה שהבן אדם אוהב. כי אני לדוגמא ממש לא אוהב קאנטרי וכל המוזיקה של הג'אז ...

נכון,רוב האנשים הם לא חוקרי מוזיקה והם

גם נושמים מוזיקה בכל רמח איבריהם והם ניזונם ממה שהמדיה המסחרית מאכילה אותם ואין להם ממש עניין במוזיקה מעבר למה שהם מקבלים מהמדיה הפופלרית. אני לא רואה בזה אסון אם יש אמן מסויים שלא ממש שמעו עליו. מה אסון בזה ? מה גם שהיא די מפורסמת. אתה פשוט לא ממש מכיר מוזיקה מחוץ לקופסא ואתה מכיר רק את המגה סטארים הכי גדולים מבחינה מסחרית. ונכון שרוב האוכלוסיה לא חוקרת מוזיקה ומחשפת אמנים באופן אינטנסיבי אבל יש מספיק שכן עושים את זה ומספיק שכן מכירים אותה בשביל שהיא כן תיחשב למפורסמת. מה הקשר לאהבה? דיברתי על הכרות נטו. לא דיברתי על האהבה שלך לאמנים אלא על ההכרות שלך איתם. אתה כנראה מכיר רק אמנים מגה מפורסמים ולא מחפש אמנים שנמצאים מחוץ לקופסא המגה מיינסטרימית אז כל מי שהוא פחות ממגה סטאר מטורף אתה לא מכיר. וזה לא עושה אותו פחות מפורסם-זה עושה אותך את הטעם שלך יותר מקובע ושבלוני.

אגב,

גם כשמישהו מצליח מאוד בסצינה האלטרנטיבית ובאינדי אין לזלזל בהצלחתו כי הקהל שחובב אינדי ואלטרנטיב הוא עצום ברמות שאתה לא יכול בכלל לתאר. נכון שמבחינה הגיונית הקהל חובב המיינסטרים הוא גדול יותר(מין הסתם) אבל אמן שמצליח בסצינה האלטרנטיבית אפשר לומר עליו שהוא מפורסם.

Someone 2011

New member
זה גם נכון. אבל לא לכולם יש את הכוח והרצון

לחפש זמרים/ות כמו שכתבתי. הם באים תוך כדי שיתופי פעולה וכדומה. האסון הוא שלא מכירים אותה ואין לה קהל שילך ויתווסף לאותם האנשים שכן מעריצים אותה. זה האסון. אני דווקא כן מכיר מוזיקה ש"מחוץ לקופסא שלי" היא פשוט לא נכללת באותם אנשים, לרוב אילו זמרי היפ הופ שעשו שיתופי פעולה עם זמרים אנונימים וככה היכרתי אותם. ולרוב אני מעדיף גם לאהוב לפי שירים ולא לפי אומנים מסויים (כמובן שיש יוצאי דופן אבל בכל זאת..)

מניין לך שלא יתווסף לה קהל? אתה רציני?

דווקא היא עוד מעט מוציאה אלבום(ממש בקרוב) ואני כמעט בטוחה שאחרי זה ישמעו עליה יותר ושהיא תקדם אותו(לא ברמה הסטרית,היא לא מגה סטאר וזו לא המטרה שלה). אבל זו דווקא דוגמא לאמנית שכן תבצור תאוצה מסחרית עם הזמן.

Someone 2011

New member
אני לא יודע אם יתווסף או לא. אף אחד לא יודע..

זה כבר תלוי בה ובמוזיקה/קליפים שהיא תעשה ובהופעות שהיא תעשה אם היא רוצה להצליח כמובן. טוב, נחכה ונראה מה היא תביא ואח"כ נחליט.

אם אתה לא מכיר או לא רוצה להכיר אז להגיד

משפט כמו "עוד ניקי מינאז' אחת?ממש לא צריך" זה מיותר כי אתה לא יודע מי זאת וכמה זמן היא בתעשייה ואתה לא יכול להעריך את האיכות המוזיקלית שלה. לריי ריי יש את אחד מהקולות היותר ייחודים בתעשיית הראפ. Roman's Revenge זה באמת שיר אדיר אבל הוא מהיחידים באלבום שאני יכולה לומר עליהם שהם טובים.וגם Did It On'em שיר גדול בעיניי. וכל השאר מאוד מאוד מאוד חלשים,חלביים,משעממים וחסרי מעוף. שמעת את האלבום הראשון של ליל קים? אחד האלבומים הכי יפים ששמעתי זמרת ראפ. את שאר האלבומים שלה לא שמעתי אז אני לא ממש יכולה להשוות.

Someone 2011

New member
כמו שאמרתי ותקראי את התגובה שכתבתי למעלה,

היא תענה לך בין היתר על זה שהיא ממש לא זקוקה בתעשיה אם היא לא מפורסמת ... מדובר כאן יותר על איכויות בטעם. אני מעדיף להישאר עם נקי. אני ממש לא זוכר מה היה האלבום הראשון של ליל קים אבל שמעתי כמה שירים במהלך הקרירה שלה בשביל להגיד לך שלטעמי ניקי יותר טובה.

מה זה "זקוק בתעשייה"?

היא זקוקה בתעשייה כי היא מוכשרת,מעניינת,מגוונת ופורה מוזיקלית. מבחינתי אלה האמנים שצריכים להיות בתעשיית המוזיקה. אין לזה בכלל קשר להצלחה מסחרית.

למעלה